Amerika'dan tanıdık vasıtasıyla iphone5 getirttik. Telefon gelir gelmez kutuyu açmadan pasaport kaydı vs. yaptırdık kartı ufalttırdık ve en son telefona taktık malesef çalıştırmadı simkilitli çıktı telefon :/ Hiç şüphelenmedik de kilitli olabilir diye peşinen yaptık herşeyi bizde de hata çok. a1428 model ATT ve 013 ile başlıyor imeisi. Ne yapmamız lazım kilidi kaldırmanın yolu var mıdır? Arkadaşlar yol gösterebilir misiniz var mıdır bir çözümü. Bu online unlocklar vs olayı çözer mi? Yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun. :(
1 defa restore atmayı dene dostum bir yerlerde okumuştum denemekten zarar gelmez
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
1 defa restore atmayı dene dostum bir yerlerde okumuştum denemekten zarar gelmez
denedik olmadı şefim :/
quote:
Orijinalden alıntı: osmant87
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
denedik olmadı şefim :/
Alıntıları Göster
dostum ebayda var att unlock atanlar. att mail atsanıza onlar da açıyor ücretsiz. mail atın önce onlara
Cihazin faturasinida almis mi akrabaniz ? Eğer 700 $ gibi bir rakama appstoredan almissa sorun olmaz ufak bir islemle 24 saate kilit kaldirilir.
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
dostum ebayda var att unlock atanlar. att mail atsanıza onlar da açıyor ücretsiz. mail atın önce onlara
Hocam; mühendis aklıyla kötü tarafını da düşünerek bakarsak;
Neden bedavaya yapıyorlar acaba? IMEI ile ilgili bir sorun yaşamayalım sonra? Dolandırıcı çok etrafta malım
quote:
Orijinalden alıntı: xuadrox
Cihazin faturasinida almis mi akrabaniz ? Eğer 700 $ gibi bir rakama appstoredan almissa sorun olmaz ufak bir islemle 24 saate kilit kaldirilir.
Şefim 24 saatte nasıl kaldırılıyor acaba? Biz 700dolar verdik ama fatura yok elimizde. Bilgi verebilir misin hocam?
quote:
quote:
Şefim 24 saatte nasıl kaldırılıyor acaba? Biz 700dolar verdik ama fatura yok elimizde. Bilgi verebilir misin hocam?
Faturaya gerek yok, ebayda yapan kisiler var, belli bir ucret karsiligi yapiyorlar. Siz odemeyi yaptiktan sonra sadece imei numarasini veriyorsunuz, 1-2 gun icinde aciyorlar. Ebayda ATT unlock olarak aratin
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis
quote:
quote:
Faturaya gerek yok, ebayda yapan kisiler var, belli bir ucret karsiligi yapiyorlar. Siz odemeyi yaptiktan sonra sadece imei numarasini veriyorsunuz, 1-2 gun icinde aciyorlar. Ebayda ATT unlock olarak aratin
Alıntıları Göster
Güvenme bence
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Güvenme bence
Alıntıları Göster
700 $ verdiyseniz sıkıntı yok mutlaka kilidi açılır rahat olun
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhantezel92
706$ verdik şef. Nasıl açılacak acaba?
quote:
quote:
at-t ye mail atın önce simkilidinizi açtırmak için olmadı e-bayden unlock yapan yüksek referanslı birine yaptırırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: LaCroixLime
quote:
quote:
at-t ye mail atın önce simkilidinizi açtırmak için olmadı e-bayden unlock yapan yüksek referanslı birine yaptırırsınız
Alıntıları Göster
Yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Umarım sorun çözülür :/
Arkadas ebayden 4 dolara actirdi simkilitini. Arastirin hallolur insallah.
Bu elamana dun gece twitter da ios 6.1 beklerken rastladim, 25$ a yapiyordu, resmi kanaldan halledemezsen bir yaz istersen. AT&T cihazlari yapiyormus sadece, ben Sprint sordum yok dedi. will strafach <will@chronicunlocks.com>
quote:
Orijinalden alıntı: some_one
Bu elamana dun gece twitter da ios 6.1 beklerken rastladim, 25$ a yapiyordu, resmi kanaldan halledemezsen bir yaz istersen. AT&T cihazlari yapiyormus sadece, ben Sprint sordum yok dedi. will strafach <will@chronicunlocks.com>
Att aracılığı ile açacaksan fatura isterler bu arkdaşlar 3,15 $ 'a senin adına işlemleri yapıyor en pratiğide bu.
quote:
Arkadaşlar merhabalar;
Amerika'dan tanıdık vasıtasıyla iphone5 getirttik. Telefon gelir gelmez kutuyu açmadan pasaport kaydı vs. yaptırdık kartı ufalttırdık ve en son telefona taktık malesef çalıştırmadı simkilitli çıktı telefon :/ Hiç şüphelenmedik de kilitli olabilir diye peşinen yaptık herşeyi bizde de hata çok. a1428 model ATT ve 013 ile başlıyor imeisi. Ne yapmamız lazım kilidi kaldırmanın yolu var mıdır? Arkadaşlar yol gösterebilir misiniz var mıdır bir çözümü. Bu online unlocklar vs olayı çözer mi? Yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun. :(
Xuadrox şefim çok sağol gayet yeterli feedback var adamda güvenilir. Yarın bu yolu deneyeceğim. GG'de de yapanlar var konuştum. Son durumu söyleyeceğim. Yardımcı olan şeflere çok teşekkürler. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
quote:
Arkadaşlar merhabalar;
faturanızı scanlayın ımeı numarasıyla beraber att ye maıl atın yada costumer servıce ı arayın bı dunya amerıkayı arama programı var bedavaya arıyorsunuz,baska turlu zor yaparsa anca onlar yapar henuz jb de cıkmadıgından mecbur ona kaldınız
Unlock yapılsada,Cihaz Amerika ve Kanada dışında LTE desteklemez.
LTE kim biz kim 3G bize yeter dersenizde ,cihazı satmaya kalktığınızda piyasası düşük olur.