Şimdi Ara

'Fena Yakalandım' Dediğiniz Bir Olay Başınıza Geldimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgilimle buluştuk işte , ilk öpüştüğümüz gün

Onlara gitmiştim işte evde kimse yok , baya 6 saat boyunca fln baş basa takıldıktan sonra annesigilin geleceği saati fark etmemiştik. Kapı çaldı baktı annesigil ben hemen yangın merdiven inden aşağı koşup çıkmıştım apartmandan ama baya yakalaniyorduk

Not : osbir anılarını yazmiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş üstündeyken anneme yakalanmıştım ondan sonra 3-4 gün yüzüne bakamadım
  • Editlenir
  • Değerlenir

• Başka yok mu?
  • Öpüşürken yakalanmam. Okulun kantininde kimse yok sanıyodum. Arkamı bi döndüm ve...

• Cavusu sivazlarken peder gormustu tabi o zamanlar 13 yasinda falanim. Oturtup benle konusmustu yuzune bakamamistim utanctan
  • günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Öpüşürken yakalanmam. Okulun kantininde kimse yok sanıyodum. Arkamı bi döndüm ve...

/>
  • Oglum icinde kiz olan tum postlara neden eksi abaniyorsunuz, kuyruk acisi falan mi var?

• bundan 3 sene önce 18 yaşındayım ozamanlar :) arkadaşla chatroulet diye bi sitede takılırken yan komşuyu görmüstük çocuk 16 yaşında elinde çavuşla bize baka kalmıştı bizim arkadaşında elinde gitar kız düşürme çabaları

• Mafia 2 oynuyodum bilen bilir poster toplama olayı vardı oyunda, posterlerde de hep çıplak kadınlar olurdu neyse ben de bir değişiklik olsun dedim oyunu gamepad'la oynamaya başladım. Ama tam çözememiştim tuşları deniyodum hangi tuş ne işe yarıyor diye, nasıl olduysa bir an da topladığım posterler açıldı, monitörde çıplak kadınlı posterler cirit atmaya başladı, ev ahalisine olayı anlatmak bu kadar kolay olmadı tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Mafia 2 oynuyodum bilen bilir poster toplama olayı vardı oyunda, posterlerde de hep çıplak kadınlar olurdu neyse ben de bir değişiklik olsun dedim oyunu gamepad'la oynamaya başladım. Ama tam çözememiştim tuşları deniyodum hangi tuş ne işe yarıyor diye, nasıl olduysa bir an da topladığım posterler açıldı, monitörde çıplak kadınlı posterler cirit atmaya başladı, ev ahalisine olayı anlatmak bu kadar kolay olmadı tabii.

muhteşem bir şey bende onları topluyordum çavuş elde tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

The start is failed

takip

have failed*
    Konuya dönersek,yok kanki uzman bir ninjayım :V
  • 2008'de teyzemlere gittik. şehir dışında oturuyorlardı. o zaman bende mini dv kamera ve 4-5 tane kaset vardı. sabah dışarda dolaşırken görüntüler çekmiştim. kasetlerim dolu olduğundan, dolu kasetlerin üstüne kayıt yapıyordum. akşam tv başına geçtik, sabah çektiğim görüntüleri seyredicez. annem,teyzem,eniştem,dayım,kardeşim falan toplandık. izliyoruz. çektiğim görüntüler biter bitmez bir tane göğüsleri açık bi kadın çıkıverdi ekranda. daha önce dergiden çekmiştim meğer o kasete kayıt yapıyormuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

The start is failed

takip

have failed*
    Konuya dönersek,yok kanki uzman bir ninjayım :V

2 sene geçmiş hocam insaf
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.