Şimdi Ara

Fendeki gubidik net?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıkçası bütün senem fen çalışmayla geçti. Gerçek anlamda söylüyorum mat 1 hiç çalışmadım diyebilirim 33 geldi ama feni o kadar rahat yapmama rağmen 33 7 geldi. 5 tane fen deneme kitabı normal denemeler her şeyi bitirdim. En son karekökleri çözüp bırakmıştım. Ama aklım almıyor forumdakilerde bile 1 yanlışım çıktı ve inanamıyorum şuanda. Fem öğrencisi olmamla bi alakası olmamasını yürekten diliyorum yoksa bu rezalet gerçekten akıl alır gibi değil. Bir ben de değilim dersanemdeki insanların çoğunun feni beklediğinden daha farklı. Ösym bu şaibenin altında kalmak istemiyorsa soruları açıklamak zorunda..

• Ben de max 2 yanlış diyordum 5 yanlış geldi femle de alakam yok öyle bişey olduğunu sanmıyorum ya dikkatsizlik yaptık ya da sorulara forum olarak bakış açımız yanlıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane ile alakali değil. Ben sınava gidiyorum. 6 yanlış beklerken 12 yanlış geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 bekliyordum 12 geldi finaldeyim

• kardeşim fem ögrencisiyim tr 3 yanlış mat full fen 11 yanlış sos 25 net

fen 4 yanlış bekliyodum deli oldum bu işte bi b.okluk var

• Taş çatlasa 7 yanlış diyordum 17 yanlış geldi
  • fende bi sıkıntı oldu bence.4 y bekliyodum 8 yanlışda nedir açık merk korkusuz.şu optik nerden yayınlanacak bilginiz varmı?
  • 2 bekliyodum 4 geldi.fark az olsada sıralamada etkisi büyük olabilirdi
  • Herkesin fende bi sorunu var

• 3 y ennnnn fazlaaaaaaa diyodum 6 geldi töbe est.
  • arkadaşlar tm'yim 3 tane fen yaptım ama ben genelde deneme çözerken çok iyi geçen denemelerim kötü net geliyordu.
    acaba sınav anında çok kolay deyip rehavete kapılmış olabilir misiniz? sadece bir fikir benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Mart 2014; 19:25:07 >
  • Fende hiç.bilgim olmamasına rağmen 10 net yaptım.

• 1 bekliyordum 5 geldi
  • Max 3y diyodum 5y geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makmakmak -- 29 Mart 2014; 19:22:51 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    zübeyde sorusunun cevabına nasıl ulaştınız acaba?açıklanan sorular arasında yok da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

zübeyde sorusunun cevabına nasıl ulaştınız acaba?açıklanan sorular arasında yok da.

fenden 3 soru yaptım zaten hepsi doğru bu şekilde

edit: yanlış hatırlıyor olabilirim cevabı yalnız zübeyde ise pardon iki şık arasında kalmıştım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 29 Mart 2014; 19:25:53 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    O sorunun cevabi yalniz zubeyde sizin yanlisiniz var hocam.

• Riobolt R kullanıcısına yanıt
    yani herkes yalnız zübeyde diyoda arkadaş haklıda olabilir.eğer yalnız zübeyde değilse yakarım buraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

fenden 3 soru yaptım zaten hepsi doğru bu şekilde

edit: yanlış hatırlıyor olabilirim cevabı yalnız zübeyde ise pardon iki şık arasında kalmıştım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.