Şimdi Ara

345 İN ORJİNAL SORULARI ÇÖZÜLMELİ Mİ ? (ÖSYM TADINDA SORULARDAN BAHSETMİYORUM !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çözdüm fakat sınavdan zor ve gereksiz uğraştırıcı olduğunu düşnüyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 5 Aralık 2019; 18:26:0 >

• up
  • up
  • Bunu bende merak ediyorum bu forumdakilerin cevabı büyük ihtimalle çözün olucak ama banada gereksiz geliyor onlar çok zor çünkü
  • Hocam bence cozulmeli yani bazi sorular belki atlanabilir ama ben beceri kazandırdığını düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle çözün ufkunuz açılır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor soru görmemişsiniz olm siz yenisiniz daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AltayDilleri kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :dd

Katiliyorum

• Milletin çoğu sadece o soruları çözmek için alıyor , ÖSYM tarzı ve orijinal sorularını mutlaka çöz

Her sorusunu demiyorum ben. Ayrıca çözdüm zaten ben forumdaki arada kalmış arkadaşlara yardımcı olur diye açtım konuyu xd
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    kitap bende var bir iki test çözüp o kısımlara kocaman bir çarpı attım ösym soru formatı olmayan soruyla debelenmeye gerek yok abidik gubudik yazar fantazisi görselli resimler geliştirdiği de yok soruların içeriği vaybe ne zekice yazılmış soru da değiller şekil koyayayım şekil olsun soruları hiç bulaşma
    geliştirici soru çözmek istiyorsan 20 senedir ösym ales dgs yapıyor zibille sayısal zeka sorusu dolu orası onları çöz her gün 1-2 soru çözüyorum onlardan tavsiye ederim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: granfdx

kitap bende var bir iki test çözüp o kısımlara kocaman bir çarpı attım ösym soru formatı olmayan soruyla debelenmeye gerek yok abidik gubudik yazar fantazisi görselli resimler geliştirdiği de yok soruların içeriği vaybe ne zekice yazılmış soru da değiller şekil koyayayım şekil olsun soruları hiç bulaşma
    geliştirici soru çözmek istiyorsan 20 senedir ösym ales dgs yapıyor zibille sayısal zeka sorusu dolu orası onları çöz her gün 1-2 soru çözüyorum onlardan tavsiye ederim
    Zeka sorusu mu? Vay awk.
  • Bence çözümleri olduğu için izlenmeli elbet size bir şeyler katacaktır.
  • Çözün. Nolacak?
    Ben şahsen zor uğraştırıcı ince soruları daha çok seviyorum. Çünkü soruyu çözene kadar tüm konu kafamda tekrar ediyorum. Acaba nerden çıkar diye. Tavsiye ederim.

• geçen seneki acil rejenerasyon ve reaksiyonu çözenler bu konuyu gülerek okuyor

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Hocam zor dediler diye ikisinide geçen seneki basım aldım o kadar zor mu?
    Patladık ya

• Zorsa çözme kardeşim yeni olduğunuz her halinizden belli çıkıyorum konudan

• Çöz ne kaybederdin çık fazla değil zaten soru sayısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.