Şimdi Ara

Fender'den anlayan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kafama şu gitar takıldı :http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=389&gid=109 gitarın 2012 öncesi diye belirtilmiş modelleri 600-700 lira daha ucuza satılıyor.Bunun sebebi nedir , herhangi bir dezavantajı var mıdır 2012 öncesi olmasının ?
    Siyah - Rosewood - 2012 Öncesi Üretim 2.835,15 TL
    3-Color Sunburst Rosewood 3.618,27 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallagher Brothers -- 1 Temmuz 2013; 17:58:43 >

• Hayır hocam bi kötü yanı yoktur.şöyle ki üretimin eski olması kullanıcı açısından iyidir gitarın yıllanması anlamında.satıcı içinse sadece stok fazlasıdır sonuçta 80 lerden 90 lardan bi gitar satmıyor 2010 üretimi felandır yani.normal esnaf mantığıyla düşünün işte elindeki gitarı satması lazim sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüreğime su serptin :D Diğerlerine oranla fiyatı çok avantajlı , dediğin gibiyse sorun yok.Bro birde klavyenin Rosewood veya Maple olması çok uç noktada farklılık gösterir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallagher Brothers

Yüreğime su serptin :D Diğerlerine oranla fiyatı çok avantajlı , dediğin gibiyse sorun yok.Bro birde klavyenin Rosewood veya Maple olması çok uç noktada farklılık gösterir mi ?

Hocam şimdi şöyle akçaağaç tuşe daha parlak canlı tonlar verir ve daha çok blues,country,jazz tipi müziklere daha uygundur.gülağacı ise daha ılık tonlara sahip biraz daha sert karakterli tonlara müsait bi tuşe ağacı bildiğim kadarıyla.yani hani müzik tonları derken birbirlerine göre yani sertlik yumuşaklıktan kastım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi anlattın dostum, kafamda soru işareti kalmadı.Teşekkür ederim yardımın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.