Şimdi Ara

USA 'den Getirtilebilir Enstrümanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ebay Fırsatı

Merhaba,

Ambar Guitars olarak, ebay üzerinden sadece ABD içine satılan enstrümanlara erişme olanağı sunuyoruz

ebay 'de istediğiniz gibi alışveriş yapabilmeniz için onaylanmış bir Amerikan PayPal hesabınızın olması gerekiyor. Çoğu ürün ABD dışına satılmıyor. ABD'deki ofisimiz aracılığı ile istediğiniz ürünleri sizin için satınalıyoruz.

- Buy It Now
    Hemen satınalabilme seçeneği aktifleştirilmişse ürünü direkt satın alabiliyoruz

- Place Bid
    Satın alma opsiyonu olarak "Place Bid" aktif ise sizin için açıkarttırmaya katılyoruz. Elbette açıkarttırma için verilebilecek en yüksek teklifi siz belirliyorsunuz.

- ebay 'den Alışveriş Masrafları
    ABD'de adresimiz Los Angeles / California'dadır.ebay'de satılmakta ürün adresimizin de bulunduğu California eyaletinde ise %8.8 gibi bir vergi çıkmaktadır. Farklı eyaletlerden yapılacak alışverişlerde eğer satıcının Califonia'da bir şubesi yok ise %8.8'lik vergiyi hesaba katmanıza gerek yok.
    ebay 'de almayı düşündüğünüz ürünün ABD içi ofisimize kargo ücreti, satıcı tarafından ücretli veya ücretsiz olarak belirlenebilir, bu bilgiye ilandan erişilebiliniyor.
    Ürün ofisimize ulaştıktan sonra Türkiye'deki ofisimize kargolanır. Gümrük işlemleri tarafımızdan gerçekleştirilir. Türkiye ofisimize erişen ürün kontrol edildikten sonra adresinize kargolanır.

- Ödeme Şekli
    ebay 'den seçeceğiniz ve BuyItNow veya PlaceBid ile satın alıncak ürünün satıcıya ödenecek ücretini peşin olarak bize veriyorsunuz. Geri kalan masraflar için ürün güvenli bir şekilde Türkiye ofisimize ulaştığında, kontrol edilip adresinize yollanmadan önce ödeme yapıyorsunuz.
    Ürünün toplam size ne kadar malolacağı konusunda size ABD-Türkiye kargo masrafı ve gümrük masrafları ne olabilir yaklaşık bir bilgiyi önceden, tecrübelerimize dayanarak verebiliyoruz.Satın aldığınız ürün sonuçta size kaça malolacak öngörerek rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

- Ambar Guitars Hizmet Ücreti
    Ambar Guitars olarak hizmet ücretimiz toplam üzerinden %10 dur.

----------

Sadece ABD içi satılan ürünlere en uygun koşullarda erişebilirsiniz.

irtibat : msn@ambarguitars.com yada dealer@ambarguitars.com

Not: Şimdilik sadece Enstrüman getirtebilmekteyiz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 19 Ekim 2010; 0:34:05 >

• bende ebayden alışveriş yapıyorum benim bir ihtiyacım yok ama fikrimi söylemek istedim komisyon biraz fazla değil mi?kişiler zaten küçük şeyleri temin edebilirler sizin işiniz büyük ürünlerde sıcak olabilir.mesela 1000 dolarlık bir ürünününde yüzde onu bana biraz fazla geldi.mesela her üründe yüzde 10 değilde ürününe göre ayarlasanız pazarlıkta koysanız seçeneğinze emin olun müşterileriniz artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

bende ebayden alışveriş yapıyorum benim bir ihtiyacım yok ama fikrimi söylemek istedim komisyon biraz fazla değil mi?kişiler zaten küçük şeyleri temin edebilirler sizin işiniz büyük ürünlerde sıcak olabilir.mesela 1000 dolarlık bir ürünününde yüzde onu bana biraz fazla geldi.mesela her üründe yüzde 10 değilde ürününe göre ayarlasanız pazarlıkta koysanız seçeneğinze emin olun müşterileriniz artacaktır.

Zaten bir çok üründe komisyon olayını aşağı çekecek şekilde esnetiyoruz :) %10 sabit olarak kalmıyor. ayrıca ufak tefek şeylerde ise sipariş ettiginiz ürünü usa de denedikten sonra sigortalı şekilde Türkiye'ye getirtiyoruz. Herhangi bir kaza durumunda ise ürünün ücretini iade ediyoruz yada aynı ürünü tekrar sipariş veriyoruz.

ilginizden dolayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Ürün ofisimize ulaştıktan sonra Türkiye'deki ofisimize kargolanır. Gümrük işlemleri tarafımızdan gerçekleştirilir. Türkiye ofisimize erişen ürün kontrol edildikten sonra adresinize kargolanır.

Türkiye ofisiniz nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Türkiye ofisiniz nerede acaba?

Balıkesirde hocam.
  • Merhaba , şuan için gümrük iznimiz sadece enstrümanlar , amfiler ve pedallar için geçerlidir. ilerleyen zamanlarda umarız elektronikte getirteceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.