Şimdi Ara

FENDER Squier (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeş ne bulleti anfity diyoz anfity okuyupta yorum yaz
  • gtrskyline kullanıcısına yanıt
    o gitarı biliyorum ama bütçeyi aşıyo yamaha112 ben zaten bullet değil anfity alıcam bir arkadaş satıcak bana 350 TL ye anfiyt strat stratoscer
  • hayırlı olsun o zaman ne diyeyim. SQUIER gitarın...
  • squierı yerden yere vurmuşsunuz ama üst modelleri mim fenderlerle aynı seviyedeler, hatta bir aralar çaldığım bir vintage modified jazzbass vardı fender jazzbass ile yarışır düzeydeydi tonu kalitesi işçiliği falan. 200 liralık sunta modellere göre konuşmamak gerek, hele kulaktan dolma ne idüğü belirsiz bilgilerle hiç konuşmamak gerek.

edit: bu arada amfiyi almamanı öneririm, çöptür kendileri çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 10 Şubat 2014; 18:42:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Squier Affinity'dir o anfity değil dostum ;) Fiyatı oldukça uygun fakat o fiyat aralığında daha iyi gitarlar bulunabilir (Strato için; yoksa o fiyat aralığında tonla daha iyi elektrik gitar var) Bu arada Squier'ı itin şeyine sokmaya gerek yok, her markada olduğu gibi çok dandiği de çok iyisi de var, mesela Vintage Modified 70s Strat modeli ve Deluxe modeli oldukça güzel gelmişti bana hatta çoğu mim fender'dan daha iyi gelmişti (ki mim standar fenderlar'ın da oldukça güzel tonu -us ler ayarında- olanları denk gelebiliyor, aynı karpuz gibi :D yoklayıp alacaksın). Amfi'ye de çöp denmiş ama yeni başlayan ev kullanıcısını idare eder ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 11 Şubat 2014; 3:26:20 >
  • squier ın jazz bass modelleri oldukça iyidir saçmalamışsınız oldukça ki ben amerikan fender kullandım elektro gitar olarak yıllarca, bu kadar hakaret etmedim alt markalara
  • squier fenderın alt markası. nasıl ephiphone gıbson ın alt fırmasıysa aynı sekıl. ama squier fender değil sonucta alt markası. Ama ınsanları sırf altında by fender yazıyo dıye squire gıtarları fender dıye yuksek meblağlar koyup gonderıyorlar :/ kore yada meksıka squıreların fıyatları 600 lıradan baslıyo kalıtesıne gore 700 800 10000 1500 lıralara kadar cıkıyo. ama sakın gıdıp chına squire a 600 tl verme max 400 ver ki o bıle cok. ınternette 150 tlye bıle satanlar cıkıyo arada. bana gore cok para ama gel gör ki bu adamlar koyup gecırıyor baskalarıda ucuz fıyatlara satmıyor. chına ıse alma derım ama kore yada meksıkaysa mecbur alıyosun zaten herkes aynı fıyata satıyo ama arastır oyle al derım ucuzlarıda var cunku.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.