Şimdi Ara

FENDER Squier

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FENDER Squier Anfity Stratoscer elektro gitar ve fender frontman 10 yada 15 watt amfi alıcam.Fiyat 630 TL ye buldum.almayı düşünüyorum.sizce nasıl?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fender Squier: Yeni Başlayanlar için İ??al Bir Gitar Markası

Eğer gitar çalmaya başlamayı düşünüyorsanız, Fender Squier senin için ???al bir gitar markası olabilir. Fender Squier gitarlar, uygun fiyatları ve çalması kolay yapılarıyla yeni başlayanlar için mükemmeldir.

Fender Squier gitarları, efsanevi Fender Stratocaster ve Telecaster modellerinin uygun fiyatlı versiyonlarıdır. Bu gitarlar, orijinal Fender modellerinin klasik tasarımını ve tonunu sunar, ancak daha uygun bir fiyata sahip olurlar.

Squier gitarlar, lamine ağaç gövdeleri, akçaağaç sapları ve seramik manyetli tek bobin veya humbucker manyetlerle yapılandırılmış çeşitli gövde ve sap seçenekleriyle gelir. Bu özellikler, çok yönlü bir ton yelpazesi sunar ve çeşitli müzik türleri için uygundur.

Yeni başlayanlar için Squier gitarlar, rahat çalınabilirlikleri nedeniyle idealdir. İnce sapları ve düşük eylemleri, akorları ve gamları çalmayı kolaylaştırır. Ayrıca, Squier gitarları genellikle ağır metal veya progresif rock gibi daha zorlu müzik türleri için ideal olan tremolo köprülü modelleriyle de mevcuttur.

İster yeni başlayan ister deneyimli bir gitarist olun, bir Squier gitarı gitar repertuvarına değerli bir katkı olabilir. Uygun fiyatlı, çalması kolay ve çok yönlüdürler. Bir Squier gitarıyla gitar yolculuğuna başlamak, müziğe olan tutkunu ateşleyebilir ve sana uzun yıllar boyunca ilham verebilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Fender Squier
    • Yeni başlayanlar için gitar
    • Uygun fiyatlı
    • Çalması kolay
    • Klasik tasarım
    • Çeşitli gövde ve sap seçenekleri
    • Rahat çalınabilirlik
    • Tremolo köprüsü
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece gitar fiyati galiba ama yine de uygun geldi bana
  • Bak kardeşim nerden başlayım bilmiyorum fakat diğer konunuda baz alarak biraz dersine çalış o dediğin marla squier femderin aşt dalıdır kesinlikle fender değildir karşılaştırma yapılması son derece gülünç olur senin gibi her stratocasrer kasaya fender dersen bu iş yaş. En ıcuz fender 1800tl gibi meblalardan bailar senin ise o yazdıüın gitar 700tl civarı sıfırı lütfen araştırmadan almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

Bak kardeşim nerden başlayım bilmiyorum fakat diğer konunuda baz alarak biraz dersine çalış o dediğin marla squier femderin aşt dalıdır kesinlikle fender değildir karşılaştırma yapılması son derece gülünç olur senin gibi her stratocasrer kasaya fender dersen bu iş yaş. En ıcuz fender 1800tl gibi meblalardan bailar senin ise o yazdıüın gitar 700tl civarı sıfırı lütfen araştırmadan almayın.
    harbiden niye fender diyip duruyosun ben de anlamadım. squier işte. epiphone için GIBSON epiphone demediğimize göre.
  • Fender Squier veya Squier,İstiklal Cad. Sonuna doğru Galataya giderken orada bir müzik marketinde sorduğum da 450 TL dedi. Niye bu kadar ucuz değince en uygunu bu dedi yoksa 15-18 Bin TL'ye kadar gitar var dedi. Sizce alınır mı? Adam bide bu benim başlangıç gitarım dedi. Bende başlamayı duşünüyorum.
  • Fender Squier veya Squier,İstiklal Cad. Sonuna doğru Galataya giderken orada bir müzik marketinde sorduğum da 450 TL dedi. Niye bu kadar ucuz değince en uygunu bu dedi yoksa 15-18 Bin TL'ye kadar gitar var dedi. Sizce alınır mı? Adam bide bu benim başlangıç gitarım dedi. Bende başlamayı duşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Fender Squier veya Squier,İstiklal Cad. Sonuna doğru Galataya giderken orada bir müzik marketinde sorduğum da 450 TL dedi. Niye bu kadar ucuz değince en uygunu bu dedi yoksa 15-18 Bin TL'ye kadar gitar var dedi. Sizce alınır mı? Adam bide bu benim başlangıç gitarım dedi. Bende başlamayı duşünüyorum.
    squier gitar piyasada markası tanınmamış gitarlar ile çinde aynı fabrikada üretilir fenderden biri de kontrol yapıp onay verir çok fazla büyütmemek gerek bu markayı sonuçta herkez albilsin diye yapılmış bir marka çoğu gitarıda suntadan yapılmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

squier gitar piyasada markası tanınmamış gitarlar ile çinde aynı fabrikada üretilir fenderden biri de kontrol yapıp onay verir çok fazla büyütmemek gerek bu markayı sonuçta herkez albilsin diye yapılmış bir marka çoğu gitarıda suntadan yapılmıştır..

Alıntıları Göster
    Eğer 0'sa fena değil yeni başlıyorsan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

Alıntıları Göster
    Squier eskisi gibi korede yapılmıyor artık... çinde masterwork, t&t sisters, aria, focus, extreme, prince vs. nerde yapılıyorsa aynı yerde yapılıyor Yani squierin epiphone gibi ayrı bi fabrikası yok...

100 tane gitar üretilirler, 50 tanesini kafasına masterwork yazarlar, masterwork marka olur. 50 tanesinin kafasına Focus yazarlar, markası focus olur squierda da arkadaşın dediği gibi yapımı bitirlen gitarın son kontrollerini, fender çalışanları görüp onaylıyor, bu olmuş diyor, kafa kısmına squier by fender yazıp satılıyor...

Arkadaş kendini fazla kaptırmış ama alıcağı gitarın fenderle menderle uzaktan yakından alakası yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Şubat 2014; 21:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Squier eskisi gibi korede yapılmıyor artık... çinde masterwork, t&t sisters, aria, focus, extreme, prince vs. nerde yapılıyorsa aynı yerde yapılıyor Yani squierin epiphone gibi ayrı bi fabrikası yok...

100 tane gitar üretilirler, 50 tanesini kafasına masterwork yazarlar, masterwork marka olur. 50 tanesinin kafasına Focus yazarlar, markası focus olur squierda da arkadaşın dediği gibi yapımı bitirlen gitarın son kontrollerini, fender çalışanları görüp onaylıyor, bu olmuş diyor, kafa kısmına squier by fender yazıp satılıyor...

Arkadaş kendini fazla kaptırmış ama alıcağı gitarın fenderle menderle uzaktan yakından alakası yok...

Endonezya fabrikası var Deluxe modellerin üretildiği.. ayrıca bu markayı bu kdr da küçük görmeyin üst seviye modelleri için konuşuyorum, şu an elimde bir 2007 Deluxe var ve şu anda üretilen mexico fendelerden daha iyi (bence).

keza 50s modelide kızılağaç gövde kullanır MİM fender gibi ton verdiğini biliyorum...
    gitar işi zevk işi tabiki...

• Arkadaş değilde sen fazla kaptırmış gibi görünüyorsun. @VendettA

Aria dediğin markanın japonya ve amerikada fabrikaları var kendimde mac 57 kullanıyorum piyasada 600-700tl ye satılan cort x serisi ve ibanezin gio serilerinden daha kaliteli işçiliği olan gitarları var..
  • alohaa34 kullanıcısına yanıt
    çinde aynı yerde yapılıyor diye bahsettiğim gitarlar, başlığı açan kişinin dediği model ve bu tip markaların en alt segmenti, yurtdışında nerdeyse amfi alana gitar bedava diye hediye edilecek olan modelleri... burkakı'n dediği gibi çinde üretilmeyen, laminate plywood olmayan daha kaliteli squier modelleride var. hatta direk amerikada üretilen squierlar var... napıcan şimdi? ağız değiştirip squierin amerikada fabrikası varmış, corttan ibanezden çok daha kaliteli işçiliği olan gitarları var diye, 5 dk önce hepsi aynı yerde üretiliyor, çok fazla büyütmeyin dediğin gitarı mı övücen elindeki aria gibi?

FENDER Squier

arianın "sözde" japon/amerika üretimi olduğunu bende biliyorum ama bu tip alt model gitarlarını (yani çoğu elektro gitarını) malesef japonyadaki amerikadaki fabrikalarında üretmiyor... Arianın amerikada elektro gitar üreten fabrikasının olduğundan bile şüpheliyim, en son 20 sene önce amerikada bass mass üretmiş sonrası kayıp... Aria isterse marsa jüpitere fabrika kursun, türkiyede aria dedin mi karşına çıkacak elektroların hemen hepsi ne yazıkki senin gitarınında içinde bulunduğu, ucuz çin yada endonezya malı, katalog gitarları... Beni sadece bu kısmı ilgilendirir, bilmemnerde fabrikası varmış, yıllık şu kadar kar ediyomuş, borsada hisseleri bu kadarmış beni ilgilendirmez... Elindeki gitar dahil, mac-25 mac-30 mac-35 vs. gibi çoğu aria elektroları, beğenmediğin cort x gibi, ibanez gio gibi amerikada yılbaşında mılbaşında 50 60 dolara kadar düşebilen gitarlardan bi gram fazlası değildir. Kenyada mozambikte fabrikasının olması şuan satılan aria marka elektrolarının vasat gitarlar olduğu gerçeğini değiştirmez... Zaten arianın herhangi bi elektrosuna vereceğiniz paraya alınabilecek, ariadan çok daha iyi bi elektro gitar modeli mutlaka vardır...

ayrıca çin malı gitarları aşağılıyorum anlamı çıkmasın, bende 500 liralık çin malı gitar kullanıyorum... ama bunların yapıldığı yer belli, yapılış şekilleri belli, fiyatları belli, neyse odur... squier affinty'i fender üretiyor, arkasında fender kalitesi var sanarak veya çoğu modeli rakiplerinden her yönden daha düşük kalan, elektro gitar piyasasından silinmemek için ilk stock aktif emgli elektrolarını daha bu sene piyasaya sürmeye hazırlanan, vasat aria elektrolarını, amerikada japonyada aria fabrikası varmış diyerek, sırf para verip aldım ölümüne öveyim diye abartmanın gereği yok. o yüzden arialara kendinizi fazla kaptırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Şubat 2014; 3:08:00 >

• airclimber A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 5.000 TL paramız varda biz mi Fender almıyoz.bütçe bu kadar hem bu gitarı yerin dibine sokmaya ne lüzum var.eğer bu gitar çöp bir gitarsa fender gibi bir marka kendini bu gitarla rezil etmezdi.demekki var bişey fender üretiyo.bu gitarı 15 gündür araştırıyorum.mutlaka bir fender tonunu yakalamayacak ama yinede fender kalitesi var.500-900 arası bir bütçe için en kalietli gitarlardan biri diyebiliriz.fender bu gitarı ucuz fender olarak satıyo.ama bu gitar çoğu gitara kafa tutacak ve 2 yıl rahat götürecek bir gitar emin ol.
  • Arkadaşım 5.000 TL paramız varda biz mi Fender almıyoz.bütçe bu kadar hem bu gitarı yerin dibine sokmaya ne lüzum var.eğer bu gitar çöp bir gitarsa fender gibi bir marka kendini bu gitarla rezil etmezdi.demekki var bişey fender üretiyo.bu gitarı 15 gündür araştırıyorum.mutlaka bir fender tonunu yakalamayacak ama yinede fender kalitesi var.500-900 arası bir bütçe için en kalietli gitarlardan biri diyebiliriz.fender bu gitarı ucuz fender olarak satıyo.ama bu gitar çoğu gitara kafa tutacak ve 2 yıl rahat götürecek bir gitar emin ol.
  • hayır set fiyatı 630 TL bende şaşırdım ama fiyat gerçekten uygun geldi normalde 900 TL den aşağı yok.modelde bullet değil anfity bencede çok iyi.
  • yeni başlayan birinin 10 bin TL lik GİTARLA başlaması çok saçma olur.fender bu squier modelini yeni başlayan ve bütçesi düşük olanlara üretiyo.ben alıcam sende al.tavsiyem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealFalcon

Arkadaşım 5.000 TL paramız varda biz mi Fender almıyoz.bütçe bu kadar hem bu gitarı yerin dibine sokmaya ne lüzum var.eğer bu gitar çöp bir gitarsa fender gibi bir marka kendini bu gitarla rezil etmezdi.demekki var bişey fender üretiyo.bu gitarı 15 gündür araştırıyorum.mutlaka bir fender tonunu yakalamayacak ama yinede fender kalitesi var.500-900 arası bir bütçe için en kalietli gitarlardan biri diyebiliriz.fender bu gitarı ucuz fender olarak satıyo.ama bu gitar çoğu gitara kafa tutacak ve 2 yıl rahat götürecek bir gitar emin ol.

Yazdığım mesaja bir daha bakın lütfen. Gitara hiç yorum yapmadım. Sadece fender kalitesini alamayacağınızı belirttim. Bu fiyar aralığında sizi götürecek bir gitardır evet.
  • RealFalcon R kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde bu fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valorank

Hocam nerde bu fiyat?
    fender bu gitarı üretmiyor sadece üzerine isim çakıyor satılsın diye. squier in hisseleri fender de zaten. yeni başlayan fender meraklıları için olduğu kesin. aynı üretimde olan ve "squier by fender" yazısı olmayan bir gitarı eline alsan bu squier demezsin çünkü üzerine birçok şey yazılıyor. bir kısmına da dendiği gibi "by fender" ekleniyor. şimdi 500-900 arası en iyi gitar bu bullet dersen kendini kandırmış olursun ve komik duruma düşersin. o sunta parçası gitardan daha iyisi o fiyata var malesef. üstelik hss manyetik olmamasına rağmen ondan daha iyi clean veren gitarlar var.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16917&gid=314 bu hss

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19586&gid=646 bu da hh

mydukkan fiyatlarının %20 fazla olduğunu söylemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

fender bu gitarı üretmiyor sadece üzerine isim çakıyor satılsın diye. squier in hisseleri fender de zaten. yeni başlayan fender meraklıları için olduğu kesin. aynı üretimde olan ve "squier by fender" yazısı olmayan bir gitarı eline alsan bu squier demezsin çünkü üzerine birçok şey yazılıyor. bir kısmına da dendiği gibi "by fender" ekleniyor. şimdi 500-900 arası en iyi gitar bu bullet dersen kendini kandırmış olursun ve komik duruma düşersin. o sunta parçası gitardan daha iyisi o fiyata var malesef. üstelik hss manyetik olmamasına rağmen ondan daha iyi clean veren gitarlar var.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16917&gid=314 bu hss

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19586&gid=646 bu da hh

mydukkan fiyatlarının %20 fazla olduğunu söylemiyorum bile.

Aslında bu fender yazmasının olayı çok satılsın diye değil... bu gitarın (eğer strat tipi gitarsa) tamamen fender markasının telifini aldığı stratla aynı olması durumudur.

şöyle ki strat dediğimiz alette belirli bir boy uzunluğu, çapı, radiusu, köşeleri vb... gibi belirleyici unsurları vardır. Squier firması da bu patenti ve aynı kalıpları kullandığı için aynı tasarım muhabbeti yapar. zira 98 (falan olması lazım) yılından öncesinde squier fender den bağımsız bir şirket idir...

sizin bahsettiğiniz yamaha pacifica ise (ki çok güzel bir gitardır) super strat kategorisinde yer alır.. yani yamahanın ölçülerini kullanır..

benim tavsiyem eğer 600-900 gibi fiyatlara çıkıyorsanız (sadece gitar için) 2. el blade denk getirmeye çalışmanız...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.