Şimdi Ara

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet o maçı hakkımızla kazandık 30 dakika olmadan pepe quarejma atılması lazımken atılmadı 60 dakika 9 kişi oynayacaktınız en az boşa laf yapma hakem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

evet o maçı hakkımızla kazandık 30 dakika olmadan pepe quarejma atılması lazımken atılmadı 60 dakika 9 kişi oynayacaktınız en az boşa laf yapma hakem diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annoca kullanıcısına yanıt
    aferin böyle ol verecek cevabın yok çünkü

Pepenin dirseğine verilmeyen kırmızı kart ve quarejmanın anca 3. kırmızısında atılmasına bende cevap veremezdim
  • Birakın şu ağlakları ya , birisi 19 digeri 14 senedir galibiyet yüzü görememiş kadıköyde, he hep hakem hee yoksa sizler barcelona real madrid siniz gençler tamam. Ulan ikinizinde stad açılışını biz yaptık be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 19 Ekim 2017; 1:32:5 >
  • quote:

aferin böyle ol verecek cevabın yok çünkü

Pepenin dirseğine verilmeyen kırmızı kart ve quarejmanın anca 3. kırmızısında atılmasına bende cevap veremezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Birakın şu ağlakları ya , birisi 19 digeri 14 senedir galibiyet yüzü görememiş kadıköyde, he hep hakem hee yoksa sizler barcelona real madrid siniz gençler tamam. Ulan ikinizinde stad açılışını biz yaptık be

Ne barcelonası ne reali dünya karmasını getir feneri kadıköyde yenemezler. Tabi ali palabıyık fırat aydunus gibi hakemler yönetecekse.

Ozan tufan ceza sahasında eliyle oynadı penaltı yok cenkin ayağını eline verdiler penaltı yok buz gibi golü ofsayt diye iptal et maçı tam hareketlendir hakem sürekli tempoyu düşürsün sonra hakkımızla kazandık. Hak kavramının anlamı fenerliler için buysa başka bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annoca -- 19 Ekim 2017; 1:35:32 >

• baksana verecek cevabı yok saçmalıyor anca

9 kişi kendi evlerinde bizi yenememişler kadıköyde kazanabileceklerini sanıyorlar
  • Verecek cevabı yok derken canım kardeşim orda yazmışız okuma yazman mı yok.

Tombala çeken adamın biz sözleşmesini fes ederiz siz tombala çeken adamı tişörtlerinize basarsınız. Sonra niye fenerliler için öyle böyle diyorlar diye hayıflanıyorsunuz.

• 2 sene önce bizi olimpiyatta 3-2 lik maçta hakkınızla mı yendiniz? 1 penaltı 1 de mario gomez in golden önce alves e faulü vardı, kuduruna kadar sevindiniz. Hatta senin oyuncun olcay şahan: birazda onlar ağlasın diye açıklama yapiyor. Geçiceksiniz bu işleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atem totem ben seni...

Degisik bir calisma. Takimi ovup ( sakinlik vs ) ardindan kasitli olarak mac kazandirmak ile alakasi olmayacak ( hatta kaybettirecek) adamlari yazarak burada olusacak negatif auradan beslenme fikri. Gayet guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

quote:

quote:

sonraki mesajını gördüm boşa cevap yazmışım zaten sana atılacak tek cevap bu olur '' ''

Mariano varken Isla en iyi bek öyle mi ?

Hocam çok uçuyorsunuz, yani bak objektif yazıyorum asla çöpe çöp derim kendi takımım da olsa, gs sizin düşündüğünüz derecede dehşet bir takım değil kalite olarak, ayrıca isla> Mariano.

Aç Galatasaray ın maçlarını izle Isla mı Mariano mu ? Fanatiklik yapmazsan görebilirsin.

İzlemesem yazmam zaten. Fanatiklik asla yapmam. Ama böyle çok uçmaları sağlıklı bulmuyorum.

Mariano Sevilla da ilk 11 oynuyordu. Isla Cagliari den geldi.

Farkı anlamışsındır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

2 sene önce bizi olimpiyatta 3-2 lik maçta hakkınızla mı yendiniz? 1 penaltı 1 de mario gomez in golden önce alves e faulü vardı, kuduruna kadar sevindiniz. Hatta senin oyuncun olcay şahan: birazda onlar ağlasın diye açıklama yapiyor. Geçiceksiniz bu işleri.

Maçın özetini izledim şimdi. Gomezin golünde yüzde yüz faul var ama sizin penaltı pozisyonunu özet de dahi göstermedi hadi penaltı da var diyelim peki persienin attığı golde volkan şen topu dışardan çevirmesine ve hasan alinin gomezi ceza sahasında düşürüp penaltımızın verilmemesini niye örnek olarak vermiyorsun.

O maç söke söke bizim hakkımızdı tıpkı o yıl kadıköydeki maçın da sizin hakkınız olduğu gibi.

Ama bu yılki maçın fenerin hakkı olduğunu söyleyen ya kördür ya da damarlarını kessen sarı lacivert akacak kadar fanatiktir. Başka açıklaması yok bunun.

• Persie de Manchester United dan geldi, 5 kurus etmez, ne bu sidik yarıştırır gibi takıma göre oyuncu mu yarıştırıyorsunuz?

• Fenerin hakkı tabi, gayet güzel oyun oynadık, ozan tufan kalenin içine kendi girdi topu sokamadı, yine ozanın ilk yarıda valbuena nın ortasına yarım vole şutu yüzde yüz gol pozisyonu, ben sizin cenk in kafa şutundan başka pozisyon hatırlamıyorum. Ofsayt diyorsun doğru ama orada Negredo nun attığı golde kaleci zaten ofsayt diye yere yatmiyor, neye göre gol? Cenk in pozisyonu net penaltı, vermiyor adam ben ne yapayım, sabaha kadar oturup karalar mı bağlayayım?

Efendiyiz moduna geçmiş pepe ve quarejmanın cevabını veremeyince

Peki sayın efendi Orta parmak gösteren Taliscaya ne yaptınız?

Oyuncuların kariyerlerini bitirmeye çalışan çift dalan makas atan quarejmaya ne yaptınız?

hakeme ana bacı söven Kjaer gibi ülkede saygı duyulan efendi bir adamın boğazını sıkan tdnize ne yaptınız?

siz beşiktaşlılar biz fenerlilere laf atacak son kitlesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 19 Ekim 2017; 2:19:0 >

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir

o maç söke söke bizimdi he

cvp verdiğim kişiye bak vaktimi harcıyormuşum keşke ilk başta görseydim bunu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonraki mesajını gördüm boşa cevap yazmışım zaten sana atılacak tek cevap bu olur '' ''

Hocam çok uçuyorsunuz, yani bak objektif yazıyorum asla çöpe çöp derim kendi takımım da olsa, gs sizin düşündüğünüz derecede dehşet bir takım değil kalite olarak, ayrıca isla> Mariano.

Aç Galatasaray ın maçlarını izle Isla mı Mariano mu ? Fanatiklik yapmazsan görebilirsin.

İzlemesem yazmam zaten. Fanatiklik asla yapmam. Ama böyle çok uçmaları sağlıklı bulmuyorum.

Yemedin , içmedin ona mı baktın şimdi . Neyse sen öyle düşün. Nereden geldiğinin bir önemi yok, isla Şili Milli takımının sağ beki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 19 Ekim 2017; 2:21:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemedin , içmedin ona mı baktın şimdi . Neyse sen öyle düşün. Nereden geldiğinin bir önemi yok, isla Şili Milli takımının sağ beki.

Bakmama gerek yok futbol bilgimiz var çok şükür hangi oyuncu hangi takımdan gelmiş biliyoruz herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakmama gerek yok futbol bilgimiz var çok şükür hangi oyuncu hangi takımdan gelmiş biliyoruz herhalde.

Yok aradan bayağı vakit geçince ne biliyim unutmuştum mevzuyu, madem bilgin var o halde İsla nın Şili Milli Takının sağ beki oldupunu da biliyorsundur.

• Dostum bosver bu Bjk lileri.

Gecen senelerde hatirlarsan hakem hatalari diye konu acmislardi , guya Bjk nin ugradigi haksizliklari gostereceklerdi.

Konu oyle bir hale geldi ki en cok Bjk nin kollandigi acikca goruluyordu. Sonra yazmayi biraktilar zaten.

Bunlara he deyip gececeksin , cevap vermeye dahi gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.