Şimdi Ara

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lucas10

Muslera > Kameni - Volkan

Mariano > Isla

Maicon > Skrtel

Serdar < Neto

Latovlevici > Hasan Ali

Fernando > Ozan Tufan

Ndiaye < Josef

Belhanda > Giuliano

Feghouli > Dirar

Tolga < Valbuena

Gomis > Soldado - Janssen

Umarım fark anlaşılmıştır.

bu çok kötü bir kıyas olmuş, bir kere tam mevkileri tutturamamışsın, ayrıca büyük küçük işaretleri de bazı yerlerde yanlış olmuş, bence sen fenerbahçe maçlarını hiç izlememişsin,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu oyuncu kıyaslamak yerine;komplike defans ve hücum birlikteliği ve genel kollektif uyum olarak takımlara bakarsak Galatasaray'ın oldukça önde olduğunu göreceğiz.

Fenerbahçe'nin bu sene Bjk maçının ilk yarısı ve Trabzon maçının ikinci yarısı hariç sahada bir parıltı,ışık,umut yaydığını görmedim.Ancak Galatasaray cidden bu sene o parıltıyı,ışığı taraftarına fazlası ile veriyor.

Gole etki edebilecek kaliteli ayak sayısı,driblibgle adam eksiltebilecek oyuncu sayısı Gs'de daha fazla,takım olarak patlama gücü çok daha yüksek ve ofansif organizasyona daha yatkın bir takım.

Gs bu maçı normal şartlar altında seyircisi önünde farklı kazanacaktır,gönlüm tabiki takımım Fb'den yana,ama yenilirsek üzülmem zira artık sportif başarısızlık anlamında bıçağın kemiğe dayanma faslı geçeli çok oluyor;2 aydır hala takıma ne oynattığı belli olmayan ve boş boş zırvalayan Aykut + Aziz ve avaneleri için yolcu biletinin bir kısmı olur farklı maç skoru.

• Fb kaybetmez ,Bjk ne kadar zorlamışsa gs de o kadar zorlar

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Senin notunu aldı.Eğer yenersek seni 1 ay boyunca alıntılayıp sürekli dalga geçiçem seninle.Tüm mesajların duruyor elimde , hepsini tek tek alıntılıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Çirkeflik yapmadan Fener'in yenme şansı sadece defansif oynayıp kontra golle mümkün. Muhtemelen de bunu deneyecekler.

Hem Mariano hem de Isla çok iyiler. Birini diğerinden üstün tutmamız ancak 10 hafta sonra falan olabilir. Bakalım takımlarına ne verecekler. İsla sene başında 1-2 maç vasattı bizim fenerli arkadaşlara bu adam çok iyi dedim de az dalga geçmediler.

Bek oyuncusunun istatistik yapması çok zordur. 2 tane kademeye girmez takımı komple batırır. Futbolu asist ve golden ibaret sanıp çok kesin yorum yapmayın...

Isla'yı tanımayanlar kötü diyebilir ancak ben bu adamı Udinese döneminden beri biliyorum Udinese'nin futbolcu fabrikası olduğu dönemde en çok göze batanlardan biriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Senin notunu aldı.Eğer yenersek seni 1 ay boyunca alıntılayıp sürekli dalga geçiçem seninle.Tüm mesajların duruyor elimde , hepsini tek tek alıntılıcam

Böyle seviyeli mesajlara eyvallah derim.Ama gidip de sen BJK lisin burayı sabote ediyorsun diyenlere tavrım farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Oyuncu oyuncu kıyaslamak yerine;komplike defans ve hücum birlikteliği ve genel kollektif uyum olarak takımlara bakarsak Galatasaray'ın oldukça önde olduğunu göreceğiz.

Fenerbahçe'nin bu sene Bjk maçının ilk yarısı ve Trabzon maçının ikinci yarısı hariç sahada bir parıltı,ışık,umut yaydığını görmedim.Ancak Galatasaray cidden bu sene o parıltıyı,ışığı taraftarına fazlası ile veriyor.

Gole etki edebilecek kaliteli ayak sayısı,driblibgle adam eksiltebilecek oyuncu sayısı Gs'de daha fazla,takım olarak patlama gücü çok daha yüksek ve ofansif organizasyona daha yatkın bir takım.

Gs bu maçı normal şartlar altında seyircisi önünde farklı kazanacaktır,gönlüm tabiki takımım Fb'den yana,ama yenilirsek üzülmem zira artık sportif başarısızlık anlamında bıçağın kemiğe dayanma faslı geçeli çok oluyor;2 aydır hala takıma ne oynattığı belli olmayan ve boş boş zırvalayan Aykut + Aziz ve avaneleri için yolcu biletinin bir kısmı olur farklı maç skoru.

Ne sportif başarısızlık varmış .Gs gibi BJK gibi 15 sene mi bekledi şampiyonluk

• Tt arenada 8 mac yapmisiz

4 galibiyet Gs

3 galibiyet Fb

1 mac berabere

Nerede rekabet yani 50 bin kisi falan diyonuz su istatistiklere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 19 Ekim 2017; 13:52:54 >
  • Maç kadıköyde olsa dediklerine katılırdım Fenerbahçe ne kadar kötü durumda olursa olsun kadıköyde asla sinmiyor,pes etmiyor bunu defalarca gördük.
    gerçekten Fenerbahçede bir derbi kültürü var zaten rakamlarda bunu söylüyor

ama bu maç için değernlendirmen tamamiyle yanlış, Arena üstün taraf olamaz.Tabii ki yenemez demiyorum, Futbol bu. Skoru aldığı maçlar olmuştur ama oyunu aldığı maçı maçı hatırlamıyorum inanın,geçen sene muslera birkez yere yattı o da gol oldu.

Bu maç için öngörüm ; ilk dakikadan itibaren ilk üç haftadaki prese benzer bir presle başlayacak, bu presten FB nin çıkma ihtimali çok az.
    Avrupada üst standartlardaki takımlar bu tip presler karşısında soğuk kanlı ve doğru pas yaparak çıkabiliyor ama FB nin bunu yapma ihtimalini çok az görüyorum

Velhasıl takımıma bu maç çok güveniyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

quote:

Oyuncu oyuncu kıyaslamak yerine;komplike defans ve hücum birlikteliği ve genel kollektif uyum olarak takımlara bakarsak Galatasaray'ın oldukça önde olduğunu göreceğiz.

Senin sportif başarı/başarısızlık ölçütün ezeli rakiplerine kıyasla yerel şampiyonluk bekleme süreleri mi?Öyleyse yandık.

Şampiyonlar Liginde kalıcı olmak ve el ense takımı olmamak ya da kıçı kırık Sevilla'nın 5 defa aldığı Uefa Ligi kupası gibi bir başarı çoktan gelmeli idi.Hiç mi özlem duymuyorsun Avrupa'da başarılı ve iz bırakan bir takım taraftarı olmaya?

Kulübün Türkiye'nin tartışmasız en büyük taraftar ve marketing potansiyeline nazaran şu an borçları ve sportif gelirlerindeki ters orantı biliniyor,çok uzağa gitmene gerek yok 3 sene önce Rvp,Nani'li spektaküler başlangıç sezonunda patlayan balon da demiyorum artık,patlayan zeplini herkes biliyor.

Kısacası; rezalet,fiyasko bile az kalır futbol şubesinin yönetim kalitesini nitelemede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

quote:

Senin sportif başarı/başarısızlık ölçütün ezeli rakiplerine kıyasla yerel şampiyonluk bekleme süreleri mi?Öyleyse yandık.

Şampiyonlar Liginde kalıcı olmak ve el ense takımı olmamak ya da kıçı kırık Sevilla'nın 5 defa aldığı Uefa Ligi kupası gibi bir başarı çoktan gelmeli idi.Hiç mi özlem duymuyorsun Avrupa'da başarılı ve iz bırakan bir takım taraftarı olmaya?

Kulübün Türkiye'nin tartışmasız en büyük taraftar ve marketing potansiyeline nazaran şu an borçları ve sportif gelirlerindeki ters orantı biliniyor,çok uzağa gitmene gerek yok 3 sene önce Rvp,Nani'li spektaküler başlangıç sezonunda patlayan balon da demiyorum artık,patlayan zeplini herkes biliyor.

Kısacası; rezalet,fiyasko bile az kalır futbol şubesinin yönetim kalitesini nitelemede.

Aziz Başkan'dan önce de ş ligi UEFA da başarı yoktu.Avrupa başarısı biraz şansla alakalı.Braga maçındaki hakem iyi yönetseydi final oynardı.

• supernova034 kullanıcısına yanıt
    bende ciddi ciddi okuyorum, bunun fanatizmden gözü kararmış bir kere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Sadece GS maçlarını izleyince böyle oluyor işte. Neto' nun başarılı pas istatistiğine bak. Yüzde 96 başarılı pasla oynuyor ve hep dikine pas. İsla hem savunmada hem hücumda iyi ve çok dengeli akıllı. Henüz o Maicon ve Mariano yu tartacak bir maç oynamadınız. Sanırım Vardar maçında kaldı Gs liler öyle bir FB bekliyor ondan bu ezeriz , geçeriz havası.

Hacım Vardar maçından sonra uçuşa geçmişssiniz gibi anlatıyorsun. Bilmesek yedireceksiniz. Hakemle Beşiktaş'ı yenip, Akhisar maçında kaleye top gönderemeyip Malatya maçına çıktınız. Malatya'yı yendiğiniz için çok mutluyum gerçekten. Hepiniz Malatya maçıyla rüyalara dalmışsınız. Aslında takımda gelişme var demeye başlamışssınız. Çok iyi oldu böyle. Sizin topçular da kendilerini bir şey sanacaklar :)

Hani yeneriz yeniliriz o ayrı da. Malatya maçını kaybetseniz derbiyi kazanma şansınız daha fazlaydı o kadar söyleyeyim. En azından topçularınız daha iyi motive olurdu.

Dostum önce hakem olayını geçelim. 2 senedir şurada hakemle alakalı tek mesajım braga maçından sonra olmuştur. Gerekenler söylenmiş tekrar etmenin alemi yok. Bjk 'nin 9 kişi kalması gerekirdi ilk yarıda zaten. Hayır yendikten sonra böyle 'hakem ,makem' diyecekseniz hiç oynamayalım zaten:). Gelişmeye gelince evet kötü oynadı, şampiyonluk için ışık vermedi eyvallah. Senin dediğin gibi maçlık parıltılar da olabilir, bekleyip görmek gerek. Bunu BJK maçından sonra da söyledim. Ama öyle bile olsa karşında çok kaliteli oyunculara sahip ezeli rakibin FB var, bu kadar özgüvenlik, 'ezeriz geçeriz arada kalite bakımından çok far var' demelik bir durum söz konusu değil. Bunu diyen biz değil GS liler kimin uçup uçmadığına şimdi sen karar ver. Anlatmak istediğim bu.

• klasik gs li taraftar profili boş ver geç kendi çapında konuşsun "...." dursun ...
  • lucas10 kullanıcısına yanıt
    galatasarayın fenerbahçeden üstün olduğu 3 oyuncu var onlarda

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

geri kalan hiçbir oyuncusu fenerbahçeden üstün değildir maçta fark yaratacak 2 oyuncu var onlarda galatasaraydan gomis fenerbahçedende valbuena bu ikisinin oyun şekli belirleyecek herşeyi he bu arada şurada yaptığın yanlış var

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

bunları inkar eden hiçbir şekilde futbol maçı izlemiyordur tamamen fanatiktir. adamların kariyerleri performansları ortada istediğin heryerde karşılaştır slovakya milli takımının banko oyuncusu olan kariyerinde liverpool da senelerce oynamış bir oyuncu skrtel maicondan 2 gömlek üstündür.

fransa milli takımında 50 den fazla maça çıkmış valbuena daha hiçbiryerde dikiş tutturamayan gs de sadece 2 golu olan ve hiçbir varlığı olmayan feghouliden kat kat üstündür.

udinese ve juventusta senelerce oynayan dünyanın sayılı kanat bekleri arasına giren isla adı sanı duyulmamış mariano nun kat be kat üstündedir.

• annoca kullanıcısına yanıt
    maçı oynamayan beşiktaştı quaresma sıkıştığı anda başladı tekmelere pepe desen her boş anda janssene dirseği vurdu oyunu sertleştiren beşiktaştı fenerbahçe herhangi birşey yapmadı gördüğü kırmızı kartlar bile maç içerisindeki pozisyonlarda gördü kasti birşey olmadan gördü ama beşiktaş hep çirkefliğinden gördü kırmızıları zaten penaltılara laf yok ikiside kabak gibi penaltı pozisyon desen fenerbahçe beşiktaştan daha çok pozisyona girdi.

siz kendiniz çirkefleştirdiniz maçı fenerbahçe birşey yapmadı.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Galatasaray taraftarı oyuncu abartma konusunda Bjklilerden beter. Geçen sene başlarda Eren Derdiyok için de Lewa muamelesi yapıyorlardı sonra ne olduğunu gördük. Maicon'a da sezon başı Östersund maçında demedikleri kalmadı şimdi Skrtel'den iyi olmuş. Tamam Mariano kaliteli oyuncu ama gidip de Cafu muamelesi yapmaya gerek yok. Çok abartıyolar bazı şeyleri. Çöp Belhandaya 8 milyon para verdiler konuşan yok. İşler kötü gitmeye başlayınca göreceğiz hepsi ortaya dökülecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: annoca

quote:

Biz böyle objektif yazarken bjk lilerde gülüyordu, yok barcayız şu bu diyorlardı sonra oldu.

Arkadaşım hakkınla maçı kazanmış gibi söyoeme. maçta sizi ezdik, siz hakem sayesinde kazandınız. Azcık balık ye fosfor girdin bünyeye ki unutkanlığını yen.

Aykut hoca ali palabıyığa veya fırat aydınusa forma şansı verirse gsnin işi zor.

Sende Haklısın, ilk yarı topu göremedi bjk, hakemle yendik.

Hala topa sahip olmanin onemli bir veri oldugunu mu zannediyorsun ? Turk futbolunu bu yalanla zehirliyorlar iste en basta aykut kocaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Galatasaray taraftarı oyuncu abartma konusunda Bjklilerden beter. Geçen sene başlarda Eren Derdiyok için de Lewa muamelesi yapıyorlardı sonra ne olduğunu gördük. Maicon'a da sezon başı Östersund maçında demedikleri kalmadı şimdi Skrtel'den iyi olmuş. Tamam Mariano kaliteli oyuncu ama gidip de Cafu muamelesi yapmaya gerek yok. Çok abartıyolar bazı şeyleri. Çöp Belhandaya 8 milyon para verdiler konuşan yok. İşler kötü gitmeye başlayınca göreceğiz hepsi ortaya dökülecek.

O da birşey mi zamanında Burak'ı Ronaldo ile kıyaslıyorlardı bu konuda Beşiktaş'tan daha beterler
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Bu abartma olayına ben de katlıyorum. Eren Derdiyok için geçen sene Levent Nazifoğlu ligin en iti forveti vs demişti abartılmış bir yaklaşım
    Eren iyi forvet geçen seneki peformansında ki düşüş ona göre bir oyun oynanmamasından biraz da ve fakat "en iyi forvet" de değil.

Maicon 8 maçlık peformansı gayet iyi ama ,Skertelin nerdedeyse 2yıldır kötü maçı yok hem daha çabuk hemde daha istikrarlı olduğundan, Maicon Skertelden iyi diyemem
    Aslında bu sene bizim övündüğümüz temel nokta sahada yıldız diyebilceğimiz bir futbolcumuz yok.Hepsi çok iyi ve karakterli
    kariyer bakımından bir Sneijder yok sahada ama hepsi standartın üstünde elit futbolcular.

Aslında eleştirdiğin şeye tezat olarak Belhandaya çöp diyorsun itiraz ettiğim nokta burası
    evet bende performansını beğenmiyorum ama çöp değil kesinlikle. Top rakipteyken 10 numara gibi adım adım saha da dolaşmıyor...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.