Şimdi Ara

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugralioglu

galatasarayın fenerbahçeden üstün olduğu 3 oyuncu var onlarda

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

geri kalan hiçbir oyuncusu fenerbahçeden üstün değildir maçta fark yaratacak 2 oyuncu var onlarda galatasaraydan gomis fenerbahçedende valbuena bu ikisinin oyun şekli belirleyecek herşeyi he bu arada şurada yaptığın yanlış var

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

bunları inkar eden hiçbir şekilde futbol maçı izlemiyordur tamamen fanatiktir. adamların kariyerleri performansları ortada istediğin heryerde karşılaştır slovakya milli takımının banko oyuncusu olan kariyerinde liverpool da senelerce oynamış bir oyuncu skrtel maicondan 2 gömlek üstündür.

fransa milli takımında 50 den fazla maça çıkmış valbuena daha hiçbiryerde dikiş tutturamayan gs de sadece 2 golu olan ve hiçbir varlığı olmayan feghouliden kat kat üstündür.

udinese ve juventusta senelerce oynayan dünyanın sayılı kanat bekleri arasına giren isla adı sanı duyulmamış mariano nun kat be kat üstündedir.

Bence sen maç izlemiyorsun :) Mariano ligin en iyi sağ beki. Bir sağ bek oyuna ne kadar etki edebilir anlamak için tek Galatasaray maçı izlemek yeterli olur.

• MustafaNamik kullanıcısına yanıt
    Hocam Gs takım olarak çok iyi ve karakterli oynuyor. Yeni gelen oyuncuların hepsi 40 yıllık Gsli gibi bu takdir edilesi . Fernando ve Gomis de tartışmasız çok kaliteli diyeceğim adamlar bunlara lafım yok benim ama diğerlerinde biraz şişirme var.Feghouliyi de unutmayalım onu da beğendim ama daha çok maç oynamadı yeterli veri yok.

Belhanda konusunda ise yıllardır takip ederim pek istikrarlı bir adam değil. 8 milyon verilmesi yanlıştı. Faydalı oyuncu çöp değil ama taraftarın beklentisini karşılayamayacak hiçbir zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar

fener inşallah yener dinimiz amin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 19 Ekim 2017; 19:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

eleman ya troll ya fanatik

Islanın cagliariden geldiğini biliyor ama juventus da oynadığını şili de arjantine karşı 2 kez kupa kazandığını bilmiyor

Aynen sindiremedi İsla' nın daha iyi olduğu fikrini kabul edemiyor bünye, baksana, aradan o kadar zaman geçti şimdi geldiği takımları yazıyor

La liga ve Serie A yı senden daha çok takip ettiğim kesin. En son oynadıkları takımlar herşeyi açıklıyor.

Oynadıkları maçlarda verdikleri performans ortada.

Ligi takip eden birçok kişi Mariano nun Isla nın önünde olduğunu görür.

Aykut Kocaman ın elinde Mariano olsa ilk 11 oynardı takımınızda buna eminim.

Bak yukarıda bir arkadaş Rvp Manu dan geldi yazmış. Yani nereden geldiği önemli değil. İsla' nın Mariano' dan daha iyi olduğunu görmek için La liga ve Serie A takip etmek gerekmiyor zaten.

Van Persie yatmaya gelmişse biz ne yapalım. Sor bakalım kaç kişi Isla Mariano dan iyi diyecek.

öyle deme onlara göre
    Fb li futbolcular(paf takım dahil) > gs'in ilk 11 i

• Burda fenerbahçe yi gömmüş bütün gs li arkadaşlar ama şunları söylüyim öncelikle fenerbahçe bu derbide eğer hakem hatası vs olmazsa büyük ihtimal 1 puanı alır o staddan bunu bi cebe koyalım 2 ncisi bu maç kadıköyde olsa zaten allahın emri malum şimdi ise şunu söylüyim

Fenerbahçe hücum gücü olarak şuan ligin en iyi takımıdır Galatasaray lı arkadaşlar bu maçtan önce ki oynadıkları anadolu takımı maçları ile Fenerbahçe yi karıştırıyorlar en son öyle karıştıran beşiktaştı geçen ki derbide fenerbahçe beşiktaşın ilk yarıda içinden geçe geçe devre arasına kadar tur bindirdi kevgire çevirdi beşiktaşı sonra ikinci yarıda hakem hatası falan fişman diye maçın temposu darma duman oldu açın bakın beşiktaş başlığında neler yazmışım ne kadar övmüşüm ne kadar objektif yorumlar yapmışım bakın. O maçtan sonra 1 sayfalık yazı yazdım beşiktaş başlığına ve öngörülerimin de hepsi doğru çıktı.

Şimdi galatasaray lı kardeşlerim dostlarım siz ya fenerbahçe nin maçlarını izlememişsiniz ya da ligin başından bu yana size fenerbahçe diye ankara belediyeyi falan kakalamışlar emin olun fenerbahçe nin hücum gücü hiç öyle sandığınız gibi kolay durdurulacak birşey değil. İsim isim kıyaslamakla bu işler olmuyor ben beşiktaşın kadrosu bu yıl başında aman ligin en iyi takımı en güçlü takımı dendiğinde geçen yılı göstermiştim ona bakarsanız tarihin en iyi kadrosuyla fenerbahçe bildiğiniz birkaç yıl önce madara oldu.

Siz bu Galatasaray kadrosunda neye güveniyorsunuz bilmiyorum ama ben izlediğim kadarıyla galatasaray da hiçbir cacık yok. Ek olarak yaratıcı bir takım da değil. Bunu maçta göreceğiz bu mesajda burdan silinmeyecek.

Fenerbahçe kazanır demiyorum ama emin olun galatasaraylı kardeşlerim tv karşısında ya da stad içerisinde yüreğiniz ağzınıza maç içinde çok ama çok fazla gelecek.

• Hakemler!!!!!burnunu sokmazsa Fb yenilmez.

• Başakşehir'e karşı kazanacaklarına da %100 emin arkadaş. Berabere bile kalsan derbi de berabere bitse yine kara geçemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Burda fenerbahçe yi gömmüş bütün gs li arkadaşlar ama şunları söylüyim öncelikle fenerbahçe bu derbide eğer hakem hatası vs olmazsa büyük ihtimal 1 puanı alır o staddan bunu bi cebe koyalım 2 ncisi bu maç kadıköyde olsa zaten allahın emri malum şimdi ise şunu söylüyim

Fenerbahçe hücum gücü olarak şuan ligin en iyi takımıdır Galatasaray lı arkadaşlar bu maçtan önce ki oynadıkları anadolu takımı maçları ile Fenerbahçe yi karıştırıyorlar en son öyle karıştıran beşiktaştı geçen ki derbide fenerbahçe beşiktaşın ilk yarıda içinden geçe geçe devre arasına kadar tur bindirdi kevgire çevirdi beşiktaşı sonra ikinci yarıda hakem hatası falan fişman diye maçın temposu darma duman oldu açın bakın beşiktaş başlığında neler yazmışım ne kadar övmüşüm ne kadar objektif yorumlar yapmışım bakın. O maçtan sonra 1 sayfalık yazı yazdım beşiktaş başlığına ve öngörülerimin de hepsi doğru çıktı.

Şimdi galatasaray lı kardeşlerim dostlarım siz ya fenerbahçe nin maçlarını izlememişsiniz ya da ligin başından bu yana size fenerbahçe diye ankara belediyeyi falan kakalamışlar emin olun fenerbahçe nin hücum gücü hiç öyle sandığınız gibi kolay durdurulacak birşey değil. İsim isim kıyaslamakla bu işler olmuyor ben beşiktaşın kadrosu bu yıl başında aman ligin en iyi takımı en güçlü takımı dendiğinde geçen yılı göstermiştim ona bakarsanız tarihin en iyi kadrosuyla fenerbahçe bildiğiniz birkaç yıl önce madara oldu.

Siz bu Galatasaray kadrosunda neye güveniyorsunuz bilmiyorum ama ben izlediğim kadarıyla galatasaray da hiçbir cacık yok. Ek olarak yaratıcı bir takım da değil. Bunu maçta göreceğiz bu mesajda burdan silinmeyecek.

Fenerbahçe kazanır demiyorum ama emin olun galatasaraylı kardeşlerim tv karşısında ya da stad içerisinde yüreğiniz ağzınıza maç içinde çok ama çok fazla gelecek.

Peki madem Fb ligin en iyi hücum takımı,bir Fenerbahçe'li olarak sana soracaklarım var.Çünkü birimizden birimiz farklı bir ülkede maç izliyoruz.Dediklerinden ben bunu anladım.

- Akhisar maçında koca 90 dk'da kaleyi bulan 1 şutu bana izah et.

- Önce 10 kişi sonra 9 kişi kalan Gençlerbirliğine karşı baskı/oyun kuramayıp, korkudan 90. dakikada oyuncu değişikliği yapıp zaman kazanan ve Souza'yı oyuna alan,köşe bayraklarında top bekleten zihniyeti izah et.

- Bjk karşısında 2. yarı oyunun hakimiyetini kaybedip kendi sahasına hapsolan ve top yapamayan takımı bana izah et.Bir 10 dk daha olsa muhtemelen Bjk gol atacaktı.

• supernova034 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Fenerbahçe ile ilgili söylediklerine bende katılıyorum, oyuncular yeni kendine gelmeye başladı.

Galatasaray ile ilgili söylediklerin oldukça eksik kalmış. Mariano tecrübe olarak, Maicon pepescu tarzı ile, Ndiaye dikine gitmesi ve özellikle de Fernando doğru zmanda doğru yerde doğru tercihlerle fark yaratıyorlar. Gomis i zaten sen söylemişsin, Feghouli henüz kendini tam gösteremedi, klas 1 golü ve asisti var şimdilik, oyun içinde daha fazla yer almalı ve katkı sağlamalı takım oyununa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

geri kalan hiçbir oyuncusu fenerbahçeden üstün değildir maçta fark yaratacak 2 oyuncu var onlarda galatasaraydan gomis fenerbahçedende valbuena bu ikisinin oyun şekli belirleyecek herşeyi he bu arada şurada yaptığın yanlış var

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

bunları inkar eden hiçbir şekilde futbol maçı izlemiyordur tamamen fanatiktir. adamların kariyerleri performansları ortada istediğin heryerde karşılaştır slovakya milli takımının banko oyuncusu olan kariyerinde liverpool da senelerce oynamış bir oyuncu skrtel maicondan 2 gömlek üstündür.

fransa milli takımında 50 den fazla maça çıkmış valbuena daha hiçbiryerde dikiş tutturamayan gs de sadece 2 golu olan ve hiçbir varlığı olmayan feghouliden kat kat üstündür.

udinese ve juventusta senelerce oynayan dünyanın sayılı kanat bekleri arasına giren isla adı sanı duyulmamış mariano nun kat be kat üstündedir.

Juventus’ta senelerce oynamış dediğin adam sadece 31 kez ilk 11’de oynayabilmiş kariyeri boyunca. Sanarsın 5 senede 150 maça çıkmış Juventus’la

Bunu sadece senin için söylemiyorum. İsla mariano’dan daha iyi bir bektir diyen her kim varsa gitsin buz hokeyi falan izlesin. Herkes futboldan anlayacak diye birşey yok.

Öyle bir anlatıyorsunuz ki iki adamı da her hafta canlı canlı izlemesek söylediğinize inanıcam nerdeyse.. Akıl var mantık var kardeşim bırakın bu işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Burda fenerbahçe yi gömmüş bütün gs li arkadaşlar ama şunları söylüyim öncelikle fenerbahçe bu derbide eğer hakem hatası vs olmazsa büyük ihtimal 1 puanı alır o staddan bunu bi cebe koyalım 2 ncisi bu maç kadıköyde olsa zaten allahın emri malum şimdi ise şunu söylüyim

Göreceğiz futboldan bir haber olduğun belli oluyor.

Kara panter sahne alacak. Bakalım tempomuza ayak uydurabilecek misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

Juventus’ta senelerce oynamış dediğin adam sadece 31 kez ilk 11’de oynayabilmiş kariyeri boyunca. Sanarsın 5 senede 150 maça çıkmış Juventus’la

Bunu sadece senin için söylemiyorum. İsla mariano’dan daha iyi bir bektir diyen her kim varsa gitsin buz hokeyi falan izlesin. Herkes futboldan anlayacak diye birşey yok.

Öyle bir anlatıyorsunuz ki iki adamı da her hafta canlı canlı izlemesek söylediğinize inanıcam nerdeyse.. Akıl var mantık var kardeşim bırakın bu işleri.

Isla Mariano'dan iyi diyorlar sonra Gs taraftarı oyuncu abartır diyorlar. Cevap vermeye değmez bunlara uğraşma hiç. Kralsınız de geç boşver.

• Neden bu kadar hararetli tartışmalar yaşanıyor anlayamadım. Özellikle takımdaşlarıma sitem ediyorum neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz takip takım taraftarını?

Ha maçı kazanamazlar demiyorum top yuvarlaktır Fb alır yada Gs alır sonuçta iki takım içinde sezon bitmiyor sonuç ne olursa olsun.

Fakat şu durum bir F.bahçe klasiği haline geldi artık. Sezon başında şampiyon olacağız len hepinizden iyiyiz derler. Sezon ilerledikçe teknik direktöre söverler. Sezon sonu yaklaştıkça Aziz’e sövüp yönetim istifa derler. Son maçın ardından İstiklal Marşı ve kapanış Yeni sezon başlar Aziz hala görevinin başındadır ve şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçedir. Sonra bir bakmışsın Aziz’in başkan olduğu 20 senede G.saray 9 kez şampiyon olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

He arkadaş he 25-26 yaşına kadar Brezilya Liginden çıkamamış en iyi zamanında piyasa değeri 8 milyon euroyu geçmemiş hayatında hiç sansasyon transfer yapamamış ancak 29 yaşında Sevilla görebilmiş bir furbolcu Isla'dan daha iyi

Senin Mariano'n 25-26 yaşına kadar Brezilya Liginde oynarken Isla 19 yaşında Avrupa'ya transfer olmuştu üstelik göz önünde olmayan Şili Liginden bi basın gidin Allah aşkına ya

Beşiktaşlılarla Oğuzhan'in piyasa değeri konusunda dalga geçiyoruz ama şu ülkede Galatasaray taraftarı kadar futbolcusunu abarrtan bir kulüp daha yok Gerçi zamanında Burak ile Ronaldo'yu kıyaslayan taraftarsınız şaşırmamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 20 Ekim 2017; 1:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Başakşehir'e karşı kazanacaklarına da %100 emin arkadaş. Berabere bile kalsan derbi de berabere bitse yine kara geçemiyorsun.

O maçın hakemine bak niye emin olduklarını anlarsın

• quote:

fernando > Josef
    Gomis > Soldado
    muslera > kameni

Skrtel > Maicon
    valbuena > feghouli
    isla > mariano

Maçta göreceğiz. Bizim oyuncularımız sahada konuşur. Oynadıkları futbol ile konuşacaklar merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Muslera > Kameni - Volkan

Mariano > Isla

Maicon > Skrtel

Serdar < Neto

Latovlevici > Hasan Ali

Fernando > Ozan Tufan

Ndiaye < Josef

Belhanda > Giuliano

Feghouli > Dirar

Tolga < Valbuena

Gomis > Soldado - Janssen

Umarım fark anlaşılmıştır.

bu çok kötü bir kıyas olmuş, bir kere tam mevkileri tutturamamışsın, ayrıca büyük küçük işaretleri de bazı yerlerde yanlış olmuş, bence sen fenerbahçe maçlarını hiç izlememişsin,

Akhisar maçında ne oynadın ?

Beşiktaşa karşı ne oynadın ?

Takım halinde kötü oynuyor Fenerbahçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 20 Ekim 2017; 2:34:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

hala marianonun isla dan iyi oldugunu savunan futbol bilgisizleri var

mariano bide hep zayif takimlara karsi oynadi ahahah

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir

Gerçek üstünlüğü maçta göreceksin. Galatasaray sahada konuşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Maicon > Skrtel nedir ya. Gerçi ciddiye almamak lazım Ozan ile Fernando'yu, N'diaye ile Souza'yi karşılaştırman bile maçları sadece Stadyum ozetlerinden veya sosyal medyadan takip ettiğinize işaret.

Mariano ve Belhanda

Küçük bir ironik ekleme yapayım Mariano Sevilla'dan geldi, Isla Cagliariden geldi Mariano > Isla bilmem anlatabildin mi yazmışsınız. O mantıkla Maicon Brezilya'da oynarken Skrtel Liverpool'da top oynuyordu. Orada niye Maicon>Skrtel yazıyorsunuz :)

8 haftalık ligdeki performanslarını görüyoruz herhalde. Galatasaray sahada verecek cevabı boş muhabete gerek yok.

Maçı çirkinleştirmeden sadece futbol oynayarak kazanında görelim.

Futbol oynayarak kim üstün gelecek göreceğiz sahada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

ondan çok takip ettiysen Islanın cagliari de oynamasına rağmen ligin en fazla asist yapan beki olduğunu bilmen gerekiyor niye bilmiyorsun?

Isla ve Marianonun Türkiyeye gelmeden önceki istatistiklerini atayım sana

takip ettim diyorsun ama bence sallıyorsun daha fazla debelenme bence.

Aynen öyle bu kafada devam edin. Sahada göreceğiz ne olacağını az sabredin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.