Şimdi Ara

Fener'e kumpasın altından da O çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Şike Davası olarak ünlenen ve Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonu olduğu ortaya çıkan şike kumpasını 2009'da planladığı ortaya çıktı.

Kumpasın baş aktörü Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kumpasın da baş aktörlerinden olan firari savcı Zekeriya Öz çıktı.

"Şampiyon olsaydık operasyon 2010’da yapılacaktı" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı, Yargıtay'da yargılanan eski hakim Dursun Ali Gündoğdu'nun ifadeleri doğruladı. Gündoğdu, "Şike soruşturmasında istihbari dinleme yapıldı. 2009’da Zekeriya Öz dinledi, dosyayı Mehmet Berk’e verdi" itirafında bulundu.

https://www.cnnturk.com/turkiye/fenerbahceye-kumpasi-2009da-zekeriya-oz-planlamis

İtiraf geliyor, örgütü geçtim örgütün militanı bile TSK kumpasıyla aynı, hala 3-5 kendini bilmez FETÖ'den kendinize malzeme çıkarmayın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 18 Aralık 2017; 2:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitmedi şike süreci fanatiklikten herkes kendi istediği gibi yorum yapıyor. O süreçte o iddanameyi noktasına virgülüne kadar okudum. Savunmaları Okudum. Şike yoktur. Teşvik primi vardır. Bunuda her iki taraf yapmıştır. Ya teşvikten Hem Ts hem Fb ceza verip Bursayı şampiyon ilan edeceksin yada O Seneye ellemeyeceksin.
  • Bitmedi şike süreci fanatiklikten herkes kendi istediği gibi yorum yapıyor. O süreçte o iddanameyi noktasına virgülüne kadar okudum. Savunmaları Okudum. Şike yoktur. Teşvik primi vardır. Bunuda her iki taraf yapmıştır. Ya teşvikten Hem Ts hem Fb ceza verip Bursayı şampiyon ilan edeceksin yada O Seneye ellemeyeceksin.
  • Gerçekler ortada sahada alın teri ile söke söke kazandığımız şampiyonluğu fetö terör örgütü lekeledi rakiplerimizinde işine geliyor bu durum istediği gibi sulandırıyorlar.

O sene rahat kazandığımız 1 tane maç yoktu trabzonspor ise bizim son saniye gol atıp kazandığımız takımları 30.dakika 3 0yapıyordu son haftalar bize karşı tam kadro çıkan takımlar trabzonspora paf takımı ile çıkıyordu.

2 maçta özellikle buca maçında 90.dakika son dakika gol yiyen trabzonspor santradan hemen gol attı.

O sene fenere karşı ölümüne oynayan bursaspor trabzonspora gönülden oynadı ve 3 puanı verdi kaleye şut dahi çekmediler. Geçen senede küme düşecek bursaspora aynı şeyi trabzonspor yaptı ve 3 puan vererek adamları ligde tuttu.

Bu ligde o kadar pis koku var ki

• Bursa küme düşmesin diye sahasında yenilen Trabzon'dan her türlü şike beklenir.

Trabzonspor'un temiz bir şekilde (!) 82 puan topladığına inananlar Fenerbahçe'nin 17'de 16 yapabileceğine inanmıyorlar, çünkü işlerine gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.