Şimdi Ara

Fener'in gün görmüş taraftarı takdir edilesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Tek başlarına bile tartışamıyorlar, illaki yanlarına diğer kardeşlerini de alıyorlar, birbirlerini övmekten başka birşey yapamıyorlar işte bu konu bunun net ispatıdır. Bu forumda bir fenerinin en büyük gs dediğini gördüm, bu ikisi asla en büyük biziz demez en büyük iki kulüp var der, tek büyük diyen sadece Beşiktaş taraftarıdır.

Devriniz bitti artık, uzun müddet böyle olması gerektiği gibi gidecek. Österhööd denen saçmalığa elenmenin acısı, Lens'i Beşiktaş'a kaptırmanın, Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısını böyle saçma konularla kendinizi tatmin ederek , birbirinize işte böyle bastonla destek vererek çıkartırsınız ancak.

Bu arkadaşın yaptığı über mantıklı ve asla hayalperest olmayan yorumları gördüğüm yerde kaydediyorum, bir ara konusunu açarım baya komik çünkü.

Al bunu da kaydet, cevap verme yeteneğin varsa bi ara da cevap verirsin

Österhöd'e elenmenin, önemli oyuncularını birer birer Beşiktaş'a kaptırıp Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısı başka nasıl çıkabilir ki zaten..gs transfer yapıyor heyecanlanan yok çünkü başlarında dursun denen adam, takımın başında köy takımı hocası, bi halt olmayacağını herkes biliyor. Beşiktaş transfer yapıyor dünyada deprem oluyor, video yapıyor dünyada trend oluyor, Roma kulübü Beşiktaş'ı kopya ediyor her tarafta Beşiktaş konuşuluyor, tabi bunların acısı nasıl çıkacak işte böyle kardeşlik konuları açarak, birbirlerinin rezilliklerini Beşiktaş'a saldırarak çıkaracaklar.

Atalarımız ne güzel demiş, it ürür kervan yürür

Österhöd diye alay ettiğin takımın adı 3 heceli bu 1.

2.si önemli oyuncularımızdan kastın Dany Nounkeu sanırım, gözün kör olmuş armayı bile göremiyorsun. Bu da sana yakışır komiklikte bir yorum olmuş.

3.sü transfer yapınca heyecanlanmıyoruz çünkü görmemiş değiliz, bak Manchester City'nin ön liberosu geldi adam akıllı konuşmadık bile, size gelse 10 tane abuk subuk efektli bam bam bam Come to Beşiktaş videosu çekilirdi. Köy takımı hocası kovulur da yerine Terim gelirse neler olur hepimiz biliyoruz, geriye izlemek kalıyor.

4.sü Beşiktaş transfer yapınca deprem oluyor demişsin, bak burada takdir ettiğim şey eğlenceli bir akım başlattınız ve güzel bir reklam oldu sizin için. Lakin taraftarınıza yakışır bir şekilde bunun da cılkını çıkardınız, yok deprem oluyormuş, yok dünya ayaktaymış. Önce bir soluklanın, daha Avrupa'da başarıyı geçtim başarısızlık dışında hiçbir şeyiniz yok. Yani büyük konuşmayacaksın, önce ortaya somut bir şeyler koyacaksın. Transfer ettiğin topçu da Valencia'nın göndermek için çırpındığı futbolcu, bil istedim.

5.si Fenerliler ile oluşan durumun sebebi yine sizin görmemişliğiniz. Ulan 2 sene şampiyon oldunuz(ki Galatasaray'ın en kötü dönemine denk geldiniz) kendinizi Barcelona sanmaya başladınız. Dediğim gibi bir soluklanın hele.

Ben de sana bir Rumen atasözü ile cevap vereyim, hatta bunu Lucescu kimin için kullanmış biraz bak iyi gelir

Köpekler istedi diye atlar ölmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 5 Ağustos 2017; 3:5:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Dostum, Talisca muhabbetinde tuzağa düşüyorsunuz.Ertem kolpacısından başka diyen biri yok.Adamın amacı zaten ortalığı karıştırmak.Sizde bu tuzağa düşmeyin.Lens muhabbetinde zaten FB-BJK taraftarı arasında bi sürtüşme var bu adam iyice körüklemeye çalışıyor.

Teşekkür ederim mantıklı bir şekilde cevap verdiğin için. "Fener bizden oyuncu falan alamaz, Talisca'yı mı alacakmış Fener " tarzı yorumlara rastlamıştım. Mevcut durumda Fenerbahçe'nin zaten verebileceği 25 milyon eurosu yok. Değil senden, İnegölspor'dan dahi o paraya oyuncu alamaz zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tek başlarına bile tartışamıyorlar, illaki yanlarına diğer kardeşlerini de alıyorlar, birbirlerini övmekten başka birşey yapamıyorlar işte bu konu bunun net ispatıdır. Bu forumda bir fenerinin en büyük gs dediğini gördüm, bu ikisi asla en büyük biziz demez en büyük iki kulüp var der, tek büyük diyen sadece Beşiktaş taraftarıdır.

Devriniz bitti artık, uzun müddet böyle olması gerektiği gibi gidecek. Österhööd denen saçmalığa elenmenin acısı, Lens'i Beşiktaş'a kaptırmanın, Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısını böyle saçma konularla kendinizi tatmin ederek , birbirinize işte böyle bastonla destek vererek çıkartırsınız ancak.

Bu arkadaşın yaptığı über mantıklı ve asla hayalperest olmayan yorumları gördüğüm yerde kaydediyorum, bir ara konusunu açarım baya komik çünkü.

Österhöd'e elenmenin, önemli oyuncularını birer birer Beşiktaş'a kaptırıp Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısı başka nasıl çıkabilir ki zaten..gs transfer yapıyor heyecanlanan yok çünkü başlarında dursun denen adam, takımın başında köy takımı hocası, bi halt olmayacağını herkes biliyor. Beşiktaş transfer yapıyor dünyada deprem oluyor, video yapıyor dünyada trend oluyor, Roma kulübü Beşiktaş'ı kopya ediyor her tarafta Beşiktaş konuşuluyor, tabi bunların acısı nasıl çıkacak işte böyle kardeşlik konuları açarak, birbirlerinin rezilliklerini Beşiktaş'a saldırarak çıkaracaklar.

2.si önemli oyuncularımızdan kastın Dany Nounkeu sanırım, gözün kör olmuş armayı bile göremiyorsun. Bu da sana yakışır komiklikte bir yorum olmuş.

3.sü transfer yapınca heyecanlanmıyoruz çünkü görmemiş değiliz, bak Manchester City'nin ön liberosu geldi adam akıllı konuşmadık bile, size gelse 10 tane abuk subuk efektli bam bam bam Come to Beşiktaş videosu çekilirdi. Köy takımı hocası kovulur da yerine Terim gelirse neler olur hepimiz biliyoruz, geriye izlemek kalıyor.

4.sü Beşiktaş transfer yapınca deprem oluyor demişsin, bak burada takdir ettiğim şey eğlenceli bir akım başlattınız ve güzel bir reklam oldu sizin için. Lakin taraftarınıza yakışır bir şekilde bunun da cılkını çıkardınız, yok deprem oluyormuş, yok dünya ayaktaymış. Önce bir soluklanın, daha Avrupa'da başarıyı geçtim başarısızlık dışında hiçbir şeyiniz yok. Yani büyük konuşmayacaksın, önce ortaya somut bir şeyler koyacaksın. Transfer ettiğin topçu da Valencia'nın göndermek için çırpındığı futbolcu, bil istedim.

5.si Fenerliler ile oluşan durumun sebebi yine sizin görmemişliğiniz. Ulan 2 sene şampiyon oldunuz(ki Galatasaray'ın en kötü dönemine denk geldiniz) kendinizi Barcelona sanmaya başladınız. Dediğim gibi bir soluklanın hele.

Ben de sana bir Rumen atasözü ile cevap vereyim, hatta bunu Lucescu kimin için kullanmış biraz bak iyi gelir

İstersen seksen heceli olsun elendiğin takım köy takımı bile değil bu bir.

2 – Armandan bana ne, ikinize yazıyorum , ikinizde aynısınız sana yazsam da aynı ötekine yazsam da aynı, ayrıca mobildeyim, mobilde arma görünmüyor.

3– Heyecanlanmamanızın sebebi transferlerden bi halt olmayacağınızı bilmeniz çünkü dursun tudor'dan bi halt olmadı, olmayacak..Senin bir tane renkdaşın var o da dursun giderse dursun giderse diye sayıklamaktan başka bir işe yaramıyor, sende fatih terim diye sayıklayacaksın anlaşılan. Ayrıca sen Come To gs videosu çekemezsin, sende o vizyon yok, Beşiktaş çeker roma taklit eder

4– dünyada deprem olmamış diyorsan o senin cahilliğin, tüm dünya twitterdan o videoyu konuştu, Roma bile bizden kopya etti, biraz bilgilen haberin olsun sonra çık karşıma..Ayrıca valencia Negredo'yu maaşından dolayı satmak istiyordu..dünyanın en önemli golcülerinden biri, bil istedim.

5– feneri savunmak yine sana düşmüş normal, sonra gelip benim armam diye sayıklama, sana ne fenerden fenerden kaç tane oyuncu aldık, başkanları bize laf ediyordu lafını yedirttik tasası sana mı kaldı? Sana kalır tabi normal arman gs çünkü..Ayrıca kimse barça olduk demedi, dese bile sana ne istediğimiz takıma benzetiriz size ni soracağız.

Ben rumen değilim, bizim topraklarda it ürür kervan yürür derler, başkasının toprağı beni değil sizi ilgilendirmesi lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İstersen seksen heceli olsun elendiğin takım köy takımı bile değil bu bir.

2 – Armandan bana ne, ikinize yazıyorum , ikinizde aynısınız sana yazsam da aynı ötekine yazsam da aynı, ayrıca mobildeyim, mobilde arma görünmüyor.

3– Heyecanlanmamanızın sebebi transferlerden bi halt olmayacağınızı bilmeniz çünkü dursun tudor'dan bi halt olmadı, olmayacak..Senin bir tane renkdaşın var o da dursun giderse dursun giderse diye sayıklamaktan başka bir işe yaramıyor, sende fatih terim diye sayıklayacaksın anlaşılan. Ayrıca sen Come To gs videosu çekemezsin, sende o vizyon yok, Beşiktaş çeker roma taklit eder

4– dünyada deprem olmamış diyorsan o senin cahilliğin, tüm dünya twitterdan o videoyu konuştu, Roma bile bizden kopya etti, biraz bilgilen haberin olsun sonra çık karşıma..Ayrıca valencia Negredo'yu maaşından dolayı satmak istiyordu..dünyanın en önemli golcülerinden biri, bil istedim.

5– feneri savunmak yine sana düşmüş normal, sonra gelip benim armam diye sayıklama, sana ne fenerden fenerden kaç tane oyuncu aldık, başkanları bize laf ediyordu lafını yedirttik tasası sana mı kaldı? Sana kalır tabi normal arman gs çünkü..Ayrıca kimse barça olduk demedi, dese bile sana ne istediğimiz takıma benzetiriz size ni soracağız.

Ben rumen değilim, bizim topraklarda it ürür kervan yürür derler, başkasının toprağı beni değil sizi ilgilendirmesi lazım

Armandan bana ne diyemezsin işte, boş yapmanın yeni yolu istediğin kişiyi istediğin kalıba sokmak sanırım. Burada fail oldun.

3- diye yazdığın şey çok komik, transferlerden bir halt olacağını gayet de biliyoruz, Dursun giderse falan da değil. Terim gelmese bile geleceği konuşulan 1-2 transfer daha gelsin ben Tudor'la bile takımın ne oynayacağından çok eminim. Sen come to Gs videosu çekemezsin demişsin, bir kere o come to işini başlatan taraftar bizimkiler, hadi buna bir şey demedik ama üzerine vizyon yazmışsın Çılgın hırsız müziğiyle bam bam bam efektiyle 3. sınıf Movie Maker videosu hazırlarsın Roma alay eder(hatta Cengiz'in Beşiktaş'a attığı golü koymaları da ayrı bir tesadüf)
    Beşiktaş çeker roma taklit eder cümlen de 'Onlar konuşur ak parti yapar' gibi olmuş, bil istedim

4- 'Ayrıca valencia Negredo'yu maaşından dolayı satmak istiyordu..dünyanın en önemli golcülerinden biri, bil istedim.'
    Bir ara hatırlat da sana patch atalım, zira 4-5 yıldır güncellenmemişsin sanırım. Valencia maaşından dolayı satmak ister tabi çünkü hem orada yedek kalacak kadar bile top oynayamıyor hem de deli gibi maaşı var. Negredo 2-3 yıldır yok, en son Premier Lig'de küme düşerken görüntülendi. Bizim Pandev ayarında bir transfer, oyuncu tutar mı orasını bilemem.

5- Fener'i savunduğum falan yok, onlar şampiyon olduklarında böyle etrafa saldırıp 102 puan alacaz hüloğğğ kafasında gezmiyorlardı. Aynı şekilde biz de şampiyon olduğumuzda hiçbirimiz 102 çekeriz ŞL alırız kafalarına girmedik bile. İşte aradaki fark bu, siz görmemiş olduğunuz için sene başından beri etrafa kapak yapmaya çalışıyorsunuz. Siz de biliyorsunuz ki Galatasaray kötü olduğu zaman iyisiniz, son 3 şampiyonluğun 2'si o dönemlerde ve rakipleriniz de Sivasspor ve İBB. Yani diyecek bir şey yok, her şeyin farkındasın sadece üste çıkmaya çalışıyorsun çünkü ezilmişlik var.

Rumen atasözü olup olmaması değil olay, neyin üzerine söylendiği. Lucescu burada sizinle resmen alay etti, siz ne yaptınız? Biz kovduktan sonra adamın ayaklarına kapanıp teknik direktör yaptınız. İşte seviyeniz bu kadar, başka söze gerek yok.

Ha bu arada şunu söyleyeyim, ben takımımın en kötü döneminde bile buradayım, eleştiriyorum. Sen bu sezon şampiyon olamazsan ya foruma girmezsin ya da hakem şerefli bilmem kaçıncılık diye ağlarsın. Yine aradaki fark bu.

• sir balık kullanıcısına yanıt
    Mesela?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Besiktas transfer yaparsa deprem olur diyen yok fakat come to besiktas videosunun 1 milyar tik aldigini bilmeyecek kadar şuurunu kaybedip,marifetmiş gibi videoyu eziklemeye calisan bir adet sen varsin.
    Videoyu kiskanmaniz gayet normal cunku bu vizyon sizde yok.Ndiayenin maliyetini hesapladiktan sonra vaktin kalirsa izlemen icin video biraktim.

En basitinden örnekhttps://www.instagram.com/p/BXYEKbSAseq/

• quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

Besiktas transfer yaparsa deprem olur diyen yok fakat come to besiktas videosunun 1 milyar tik aldigini bilmeyecek kadar şuurunu kaybedip,marifetmiş gibi videoyu eziklemeye calisan bir adet sen varsin.
    Videoyu kiskanmaniz gayet normal cunku bu vizyon sizde yok.Ndiayenin maliyetini hesapladiktan sonra vaktin kalirsa izlemen icin video biraktim.

Okuduğunu anlayamayan da bir tek sen varsın sanırım. Oraya ben gerekeni yazmışım cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Ama sana şunu söyleyeyim, biz sizin vizyon diye hayalini kurduğunuz şeyleri yıllar önce yaptık

Umarım o video seni şampiyon ve dünya büyüğü yapar güzel Beşiktaşlı kardeşim

• Adamlar 4 sene daha ust uste sampiyon olmaliki anca yetissin ama diyorlarki tek buyuk biziz siz bizim alimizda eziliyorsunuz bilmemne

Ac kronolojik bi siraya koy bakim bizi gecebilmissiniz hic.Hep arkamizdan takip ettiniz oylede olacak bu 2 samp size 10 sene yeter

• Yine sacma salak futbol tartismalari. Sanki maas aliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Ben esime bunlar kadar kur yapmiyorum. Gs fb aski dillere destan. Gerci hafif de laf sokmaya calismis kendi capinda ama yinede sevgi sozcukleri taktir edilesi.

Allah eşine sabır versin...

• quote:

quote:

Okuduğunu anlayamayan da bir tek sen varsın sanırım. Oraya ben gerekeni yazmışım cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Ama sana şunu söyleyeyim, biz sizin vizyon diye hayalini kurduğunuz şeyleri yıllar önce yaptık

Hocam helal olsun valla... Üşenmiyorsunda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

Hocam helal olsun valla... Üşenmiyorsunda..

Napayım hocam kimse bunlara bir dur demiyor, ben de şu aralar boşum gördüğümde cevap vermeye çalışıyorum Yolculuğa çıkacağım için uyumadım yoksa gecenin beşinde bunlara cevap vermekle uğraşacak halim yok

• Gs ve Fb nin arkasında hep 3. büyük olarak anılmak ve o psikoloji ile yaşamak zordur. O yuzden doğal karşılamak lazım.

Kibir insan için çok tehlikeli bir zehirdir. Yavaş yavaş öldürür, öldüğünde de kimse kalmaz yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Kibir insan için çok tehlikeli bir zehirdir. Yavaş yavaş öldürür, öldüğünde de kimse kalmaz yanında.

Sizin hakettiğiniz yaklaşım biçimi bu, kusura bakma Edebiyat yaparak felsefe yaparak haklı çıkmıyorsun bunu bil.

• alışın beyler bunlara daha bunlar çok ağlarlar

Öyle bir amacım yok. Benimki edebiyat da değil, sadece tespit.

Bizi kibirle suçluyorsun, evet kibirlenenler var aramızda kabul, ama asıl kibirden ölen sensin, farkında değilsin. O kibir yavaş yavaş, acı çektirerek tüketiyor seni, daha doğrusu seni ve senin gibileri. Senin gibiler kim? Mesela Fatih Terim! O kadar yakışıyorsunuz ki birbirinize. Şişkin egolarınız o kadar uyumlu ki..

"Avrupa ligi kurulsa da sizin gibi aciz takımlardan kurtulsak" dediğiniz günler aklımda hala, hafızamız iyidir şükürler olsun. Bunlar daha iyi günleriniz, tadını çıkarın. Tarih tekerrürden ibarettir. Bakınız Yıldırım Demirören=Dursun Özbek.... Komidinin üstünde para arayacağınız günler çok uzak değil.

Çok kindar değilimdir ama senin gibi taraftarları gördükten sonra beter olun demekten kendimi alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Öyle bir amacım yok. Benimki edebiyat da değil, sadece tespit.

Bizi kibirle suçluyorsun, evet kibirlenenler var aramızda kabul, ama asıl kibirden ölen sensin, farkında değilsin. O kibir yavaş yavaş, acı çektirerek tüketiyor seni, daha doğrusu seni ve senin gibileri. Senin gibiler kim? Mesela Fatih Terim! O kadar yakışıyorsunuz ki birbirinize. Şişkin egolarınız o kadar uyumlu ki..

"Avrupa ligi kurulsa da sizin gibi aciz takımlardan kurtulsak" dediğiniz günler aklımda hala, hafızamız iyidir şükürler olsun. Bunlar daha iyi günleriniz, tadını çıkarın. Tarih tekerrürden ibarettir. Bakınız Yıldırım Demirören=Dursun Özbek.... Komidinin üstünde para arayacağınız günler çok uzak değil.

Çok kindar değilimdir ama senin gibi taraftarları gördükten sonra beter olun demekten kendimi alamıyorum.

Göreceğiz. Kibirli olduğumu nereden çıkardığını bilmiyorum da neyse çok önemli değil.

"Galatasaray iyiyse şampiyon olur, ortalamaysa zirveye oynar" bu senin cümlen değil mi? Bu kibir değilde nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.