Şimdi Ara

Fener'in gün görmüş taraftarı takdir edilesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zamanda böyle oldular.. Forumlarına bir konu hakkında yorum yazıldığında mantıklı cevaplar veriyorlar,algı yok, laf sokma yok,şımarma yok.. 2007 de de 2017 dede böyle bu forumun eskileri dikkat etmiştir.. 19 şampiyonlukları var, 1 avrupa yarı final,1 cl çeyrek final.. Bizden sonra bayağı km taşı geçmişler neticede derbilerdede üstünlükleri cabası.. kadrolarından carlos,anelka,alex,lugano gibi topçunun tillahı da geçmiş adamlar yani büyük oyuncuda görmüşler..Daha fener olamadan bize laf sokmaya çalışanlar var.. hele birde hükümet takımı olup akbil parasıyla twit kasanlar var..Bugün bu ülkede 25 milyon gs-fb taraftarı var.. bu iki camiaya mezardan mermi gönderenler var.. ölüler dikiz aynasında görünebilir ama makas atamazlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çünkü uzun zamandır başarı yok. 3 yıl önce beşiktaş taraftarı da düzgündü.
  • Ben esime bunlar kadar kur yapmiyorum. Gs fb aski dillere destan. Gerci hafif de laf sokmaya calismis kendi capinda ama yinede sevgi sozcukleri taktir edilesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Ben esime bunlar kadar kur yapmiyorum. Gs fb aski dillere destan. Gerci hafif de laf sokmaya calismis kendi capinda ama yinede sevgi sozcukleri taktir edilesi.

Senin bide eşin mi var. Allah ailene esine hepsine sabir versin

• coobain kullanıcısına yanıt
    Niye sizin kadar ask siirleri yazmadigim icin mi sabir verecek? Bence sen yalnizligina yan

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Ben esime bunlar kadar kur yapmiyorum. Gs fb aski dillere destan. Gerci hafif de laf sokmaya calismis kendi capinda ama yinede sevgi sozcukleri taktir edilesi.

Senin bide eşin mi var. Allah ailene esine hepsine sabir versin

Uyduruyor ya. herifin bütün gün yaptığı foruma girip trollemek. Yaz tatilini değerlendiren çocuğun teki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo sarisin kardesçiler gelir simdi

Tarihleri boyunca hep arkadan takip ettiler bir kez one gecemediler hele bu 2 yildan once kongre uyelerinin dedigi gibi inanilmaz eziklerdi hala daha oylede simdi degisik ruh halleri icindeler.

Bu asagilik kompleksi bunlarda geçmez o yuzden kaale almayin gulun gecin

Ayrica ruya bitti haberiniz olsun 2013 te de unal aysalli gs ucar gider kacar dediler ne oldu hatirlarsiniz burasi Turkiye bjkye al oyna simdilik biz yokken dediler artik o kolu verin abilerinizede oynasinlar sureniz bitti

Artik bi daha hedef 2023 insallah sizin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 4 Ağustos 2017; 23:56:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Besiktas taraftarıyla tartışmak bile zevk vermiyor. Ne kadar nefret etsekte sizden yani Galatasaraydan sizinle olan atışmalarımızdan hep daha fazla zevk almışımdır.
  • "fener olamadan bize laf sokmaya çalışanlar var."

Aklinca en iyi takim biziz diyorsun.

• Başarılı olan takımın taraftarında yoğunluk oluyor haliyle tuhaf elemanlarda oluyor adam gibi yazanlarda, başarısız tarafta farksız manzara olmuyor fakat yoğunluk az olunca o kadar göze çarpmıyor.
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Benden bahsederken alinti yapta cevap verelim. korkma bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

çünkü uzun zamandır başarı yok. 3 yıl önce beşiktaş taraftarı da düzgündü.

Aynen bir kaç sene önce bizim taraftar da iyiydi. Başarıyı gören taraftar şımarıp bozuyor kendini. Aynısı yöneticiler içinde geçerli, o yüzden 3 büyük takım da inişli çıkışlı yıllardır.

Yalnız Beşiktaşlılar alınmasın, biraz fazla bozdular kendilerini bu yıl Oysa 3 yıl önce en akıllı, en ayakları yere basan yönetici ve taraftar Beşiktaş'ındı. Fikoya bayılıyorlar ama o da bozdu. Gereksiz işlere giriyor artık.
  • quote:

Kolay lokma olabilirmi ?
  • Futbolda 2000den itibaren Galatasarayin gerisinden dibinden az farkla 2.yiz.Kulup olarak baktigimizda ise Galatasaray bizim gerimizde.Besiktassa hentbolda acik ara farkla iki takimin onunde

• Adamlar o kadar ezilmişler ki yıllardır, Talisca'nın 2 milyon parası yüzünden Benfica'yla yaşadıkları soruna dahi bizi katıyorlar. Fenerbahçe teklif yapmışmış SON DAKİKA!!!!! Aynen kardeşim Talisca'yı elimizden aldın mutlu ol.
  • Tek başlarına bile tartışamıyorlar, illaki yanlarına diğer kardeşlerini de alıyorlar, birbirlerini övmekten başka birşey yapamıyorlar işte bu konu bunun net ispatıdır. Bu forumda bir fenerinin en büyük gs dediğini gördüm, bu ikisi asla en büyük biziz demez en büyük iki kulüp var der, tek büyük diyen sadece Beşiktaş taraftarıdır.

Devriniz bitti artık, uzun müddet böyle olması gerektiği gibi gidecek. Österhööd denen saçmalığa elenmenin acısı, Lens'i Beşiktaş'a kaptırmanın, Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısını böyle saçma konularla kendinizi tatmin ederek , birbirinize işte böyle bastonla destek vererek çıkartırsınız ancak.

• Allâme kullanıcısına yanıt
    Dostum, Talisca muhabbetinde tuzağa düşüyorsunuz.Ertem kolpacısından başka diyen biri yok.Adamın amacı zaten ortalığı karıştırmak.Sizde bu tuzağa düşmeyin.Lens muhabbetinde zaten FB-BJK taraftarı arasında bi sürtüşme var bu adam iyice körüklemeye çalışıyor.
  • Hahahahaha yine açılmış malum konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Tek başlarına bile tartışamıyorlar, illaki yanlarına diğer kardeşlerini de alıyorlar, birbirlerini övmekten başka birşey yapamıyorlar işte bu konu bunun net ispatıdır. Bu forumda bir fenerinin en büyük gs dediğini gördüm, bu ikisi asla en büyük biziz demez en büyük iki kulüp var der, tek büyük diyen sadece Beşiktaş taraftarıdır.

Devriniz bitti artık, uzun müddet böyle olması gerektiği gibi gidecek. Österhööd denen saçmalığa elenmenin acısı, Lens'i Beşiktaş'a kaptırmanın, Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısını böyle saçma konularla kendinizi tatmin ederek , birbirinize işte böyle bastonla destek vererek çıkartırsınız ancak.

Bu arkadaşın yaptığı über mantıklı ve asla hayalperest olmayan yorumları gördüğüm yerde kaydediyorum, bir ara konusunu açarım baya komik çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Tek başlarına bile tartışamıyorlar, illaki yanlarına diğer kardeşlerini de alıyorlar, birbirlerini övmekten başka birşey yapamıyorlar işte bu konu bunun net ispatıdır. Bu forumda bir fenerinin en büyük gs dediğini gördüm, bu ikisi asla en büyük biziz demez en büyük iki kulüp var der, tek büyük diyen sadece Beşiktaş taraftarıdır.

Bu arkadaşın yaptığı über mantıklı ve asla hayalperest olmayan yorumları gördüğüm yerde kaydediyorum, bir ara konusunu açarım baya komik çünkü.

Al bunu da kaydet, cevap verme yeteneğin varsa bi ara da cevap verirsin

Österhöd'e elenmenin, önemli oyuncularını birer birer Beşiktaş'a kaptırıp Beşiktaş'ın alt takımı olmanın acısı başka nasıl çıkabilir ki zaten..gs transfer yapıyor heyecanlanan yok çünkü başlarında dursun denen adam, takımın başında köy takımı hocası, bi halt olmayacağını herkes biliyor. Beşiktaş transfer yapıyor dünyada deprem oluyor, video yapıyor dünyada trend oluyor, Roma kulübü Beşiktaş'ı kopya ediyor her tarafta Beşiktaş konuşuluyor, tabi bunların acısı nasıl çıkacak işte böyle kardeşlik konuları açarak, birbirlerinin rezilliklerini Beşiktaş'a saldırarak çıkaracaklar.

Atalarımız ne güzel demiş, it ürür kervan yürür

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.