Şimdi Ara

Fener'in maçı zor biter (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asılsız haberlerle traj peşinde koşan basın için bunlar az bile.

Bundan sonraki maçlarda da basın için pek farklı olacağını düşünmüyorum.
  • Böylece fb ve bizim taraftar topluluğumuz arasındaki kalite farkı iyice ortaya çıktı yıllardır bu fb medyasıyla mücadele ederiz ne şerefimiz kaldı ne oyuncumuza hakaret edenler aleyhimize yazılan kasıtlı haberler bizler bir kere bu taşkınlığı yapmadık

Tepki vermek başka taşkınlık yapmak başka şu olayı savunanlar var ordaki foto muhabirinin suçu ne o insanlar işlerini yapıyorlar 3 kuruş paraya sen gidip adamları dövüyorsun birde bu nasıl pişkinlikse gelip burda hava atıyor yahu böyle bir şey varmı yazık ki ne yazık
  • soho o zaman senin takımının şike yaptığını söylüyorsun bu mesajınla.

Geçeceksiniz, sene içindeki Fenerbahçe nefretiyle yazdığın mesajları biliyoruz.

Allah'ım iyi ki Fenerbahçe düşmanıyım yazman lazım.
  • Acaba sahaya girme olayını yönetim tetiklemiş olabilir mi? Taraftar tepkisiyle Federasyon üzerinde bir baskı oluşturmak istemiş olabilirler. Ya da ben fazla paranoyaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

basın eline geçtiği haberleri kamuoyuna duyurdu bugüne kadar, hemde bu haberlerin çoğu da doğru çıktı.
    basın gece demeden gündüz demeden sabahın bir körü demeden görevini yaptı, hatalı olan tek tarafı aziz yıldırım'ın tutukluluk fotosunu koymasıydı ki bunu da tüm basın yapmadı sadece bir gazete yaptı.

durum böyleyken fener taraftarlarını bu ÇAĞDIŞI hareketini nefretle kınarken fb'li üyelerin "iyi olmuş" tavrını da anlamakta güçlük çekiyorum. bu olayları fenerli üyelerin içinde bulunduğu ruhsal travmaya bağlıyorum. çoğu ruhsal bir travma geçiriyor, bu alenen ve resmen ortada..
    basına saldıracaklarına aziz ve çetelerine saldırsınlar koskoca feneri ne hale getirdiniz diye..

aziz ve çetesi bahçe suladıkları için hapiste değiller, hepsinin delilleri ile birlikte tutuklu olma sebepleri varken aziz ve çetesini bağırlarına basmalarını da fenerli olmalarına bağlıyorum..

ALLAHIM İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM.

Sağlam saçmalamışsın..
    Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak böyle bişey sanırım..
    Daha tutukluluk sebeblerini bile bilmiyorsun..

Gece gündüz görevini yapıp bizi herşeyden haberdar eden muhteşem! Basının eline geçen belgeler..

Emenikenin parkta para sayarken görüntüleri var dedi bu doğrucu medya günlerce. ( Nerde bu görüntüler? )
    Aynı suçun bir değişiğini Sezer için söylediler (Ama nedense onunla ilgilide bir belge ortaya çıkmadı neden acaba? )
    Bu 2 futbolcunun serbest olduğunu söylememe gerek yok herhalde..
    Siyah çanta içinde şike parası var dediler maç biletleri çıktı
    Bagaj içinde para görüntüleri sundular yine şike görüntüsü diye oda yalan ve fotomontaj çıktı..

Daha sayayımmı?

Serdar adalıyı ve Tayfur gibi bir adamı daha suçları kanıtlanmamışken sattığınız için ne kadar övünseniz azdır..
    İyiki BEŞİKTAŞLISINIZ

Aziz yıldırım evinden 8 silah çıktı dediler daha sonra silahların başka yerden çıktığı anlaşıldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

basın eline geçtiği haberleri kamuoyuna duyurdu bugüne kadar, hemde bu haberlerin çoğu da doğru çıktı.
    basın gece demeden gündüz demeden sabahın bir körü demeden görevini yaptı, hatalı olan tek tarafı aziz yıldırım'ın tutukluluk fotosunu koymasıydı ki bunu da tüm basın yapmadı sadece bir gazete yaptı.

durum böyleyken fener taraftarlarını bu ÇAĞDIŞI hareketini nefretle kınarken fb'li üyelerin "iyi olmuş" tavrını da anlamakta güçlük çekiyorum. bu olayları fenerli üyelerin içinde bulunduğu ruhsal travmaya bağlıyorum. çoğu ruhsal bir travma geçiriyor, bu alenen ve resmen ortada..
    basına saldıracaklarına aziz ve çetelerine saldırsınlar koskoca feneri ne hale getirdiniz diye..

aziz ve çetesi bahçe suladıkları için hapiste değiller, hepsinin delilleri ile birlikte tutuklu olma sebepleri varken aziz ve çetesini bağırlarına basmalarını da fenerli olmalarına bağlıyorum..

Sağlam saçmalamışsın..

Gece gündüz görevini yapıp bizi herşeyden haberdar eden muhteşem! Basının eline geçen belgeler..

Emenikenin parkta para sayarken görüntüleri var dedi bu doğrucu medya günlerce. ( Nerde bu görüntüler? )
    Aynı suçun bir değişiğini Sezer için söylediler (Ama nedense onunla ilgilide bir belge ortaya çıkmadı neden acaba? )
    Bagaj içinde para görüntüleri sundular yine şike görüntüsü diye oda yalan ve fotomontaj çıktı..

Daha sayayımmı?

Serdar adalıyı ve Tayfur gibi bir adamı daha suçları kanıtlanmamışken sattığınız için ne kadar övünseniz azdır..
    İyiki BEŞİKTAŞLISINIZ

Aziz yıldırım evinden 8 silah çıktı dediler daha sonra silahların başka yerden çıktığı anlaşıldı..

serbest bırakılanlar hakkında hiçbir basın mensubu "tutuklanacak" demedi..emenike ve sezer hakkındaki iddalara cevap verip çıkmıştır..
    bu kadar basit.

tekrar yazayım ortada deliller olmasa kimse hapse girmez güzel kardeşim kendini kandırmayı rüyalarda hayallerde gezinmeyi bırak.

• quote:

Birçok sağduyu sahibi basın mensubu için zaten bize birşey yapılmadı diye canlı yayında ifade ettiler.Özellikle teki birkaç kişi üzerine idi diye söylediler ki en başta zaten bu nefret Habertürk üzerine...

Öyle bir haber yapıyorsun ki Fenerbahçe İBB maçında şike yaptı yazıp özellikle 2.dakika da gelen ilk golde top Alex in önünde bomboş bilerek bırakıldı haberi yapılırken büyük puntolarla ertesin gün ufak bir bölüme tekzip yayımlayıp Fenerbahçenin 2.dakikada gelen golünü Stoch atmıştır diyen bir medya hakkında ne düşünürsün? Saçma sapan haberlerle ortalığı bulandıran medya için ne düşünürsün?

Olaylar su an hukuk sürecinde konuşmak yersiz. Ne ben suçsuzdur derim ne de sen suçludur diyebilirsin...Bu durumda hangi hakla çete kelimesini kullanırsın? Ola ki mahkeme sonucu temiz çıkarsa ne diyeceksin?

Senin Beşiktaşlılığın sana benim Fenerbahçeliğimde bana... iyi ki şöyleyim iyi ki böyleyim demenin anlamı da yok bence...

• Herkesin bu takım,bu taraftar hakkında aklına gelen herşeyi söylemeyi hak gördüğü bir yerde,bu taraftarında söyleyecek birşeylerinin olması kaçınılmazdı doğrusu.Şaşırdığımı söyleyemem,olayı bu kadar manipüle edenlerin emeklerini boşa çıkartamadık ne yazık ki.Taraftarı sakinleştirecekleri yerde,baştan beri sürekli belirsizliklerle gerenlere selam olsun.

Sahaya inmelerini onaylamak mümkün değil,ama suçlayamamda.Resmi bir maçta bunların olmasındasa,hazırlık maçında olmasıda evladır aslında.
  • http://webtv.hurriyet.com.tr/4/19604/0/1/kadikoy-de-buyuk-skandal.aspx

Yukarıdaki görüntüler üzücü ve düşündürücü hakkaten. Tribünde basın mensuplarını protesto edersin ona kimse bir şey diyemez, o da haddini aşmış yabancı basın mensupları da zarar görmüş hadi neyse de, sahaya girip güvenlik güçlerine saldırmak nedir yahu? Videoyu izleyin göreceksiniz elinde sandalye kafasına geçirmeye çalışıyor güvenliğin.

Hepsini geçtim kendi futbolcularına yazık. Volkan'a, Aykut Kocaman'a yazık. Adamı sırtımızda taşıyacağız diye pert ettiler, ellenmedik yeri kalmadı.

Hazırlık maçı olsa da çok büyük cezalar verilmesi gerekiyor. Yeni çıkan kanunda sahaya girmenin çok büyük cezaları var ama uygulanır mı bilinmez. Şu veya bu takımın taraftarı, kim olursa olsun bu tür davranışlar sergilenmesi çok üzücü. Ceza ile mi olur başka bir şey ile mi olur bilemiyorum ama bu futbol holiganlığının sona erdirilmesi, ıslah edilmesi gerekiyor bu ülkede.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Sağlam saçmalamışsın..

Daha sayayımmı?

İyiki BEŞİKTAŞLISINIZ

serbest bırakılanlar hakkında hiçbir basın mensubu "tutuklanacak" demedi..emenike ve sezer hakkındaki iddalara cevap verip çıkmıştır..
    bu kadar basit.

tekrar yazayım ortada deliller olmasa kimse hapse girmez güzel kardeşim kendini kandırmayı rüyalarda hayallerde gezinmeyi bırak.

bu ülkede
    http://www.internethaber.com/devlet-pardon-dedi-30-bin-lira-odedi-354174h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Haketti hepsi.

Bir de utanmadan yandaş medya diyenler vardı. Düşmeyegör, anında yıpratırlar seni. Hep diyoruz medya işine geleni yazıyor. Hangisi reyting yapacaksa.

GSlilerin çoğunun takım sevgisi Fener nefreti kadar değil, anında alıyorlar gazeteyi.

Beşiktaş da tepki verecek basına muhtemelen.

Ha saha kapama olayına gelince, sizin şişe olayınız Dünya'da bir ilk idi. Az bile o ceza yani. Bu hazırlık maçı üstelik.

Hazırlık maçı hafifletici sebepti sözde size göre. Hani forma skandalı olayı. Küme düşürülmesi gerekirken süper Fenerli TBF düşürmedi ya sizi küme.

İlla etrafa bok atacaksınız değil mi ? GSyi ne karıştırıyorsun Allah Aşkına.

Fener nefretiymiş, çok yüksekten uçuyorsunuz çoook.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Birçok sağduyu sahibi basın mensubu için zaten bize birşey yapılmadı diye canlı yayında ifade ettiler.Özellikle teki birkaç kişi üzerine idi diye söylediler ki en başta zaten bu nefret Habertürk üzerine...

Öyle bir haber yapıyorsun ki Fenerbahçe İBB maçında şike yaptı yazıp özellikle 2.dakika da gelen ilk golde top Alex in önünde bomboş bilerek bırakıldı haberi yapılırken büyük puntolarla ertesin gün ufak bir bölüme tekzip yayımlayıp Fenerbahçenin 2.dakikada gelen golünü Stoch atmıştır diyen bir medya hakkında ne düşünürsün? Saçma sapan haberlerle ortalığı bulandıran medya için ne düşünürsün?

Olaylar su an hukuk sürecinde konuşmak yersiz. Ne ben suçsuzdur derim ne de sen suçludur diyebilirsin...Bu durumda hangi hakla çete kelimesini kullanırsın? Ola ki mahkeme sonucu temiz çıkarsa ne diyeceksin?

Senin Beşiktaşlılığın sana benim Fenerbahçeliğimde bana... iyi ki şöyleyim iyi ki böyleyim demenin anlamı da yok bence...

aziz ve çetesi şu an tutuklu olarak cezaevinde ise bunlar yüzde 80 suçludur, cezaevine sen enden girmiyorsun veya ben neden girmiyorum, çünkü biz birşey yapmadık.
    cezaevine girmek uzun bir süreç, başsavcı deliller topluyor, üzerine sorguya çekiyor, üzerine devletin başsavcısı kişiyi SUÇLU görüp TUTUKLAMA istemiyle mahkemeye sevkediyor, mahkemede devletin hakimi başsavcının delillerine baktıktan sonra kişiyi tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderiyor.

bu süreçler yaşandı mı, evet yaşandı.
    kimse bu saatten sonra aziz ve çetesi için "akkışık" iması yapamaz..bu kişiler yüzde 80 suçludur..siz bu adamları yüzde 100 masum potasına asla koyamazsınız, o zaman bu başsavcıların hakimlerin işi ne sorarım sana ?

hukuki süreçteymişiz konuşmak yersizmişşş; başsavcılık süresi arkasından mahkeme süreci hukuki süreç olmuyor mu ?

hayal aleminde yaşıyorsunuz resmen, hukuki süreç var derken bunca hukuki süreci görmezden geliyorsunuz.

fener taraftarı çok büyük bir yanlış yapıyor, hukuki sürecin son ayağı da tamamlanınca aziz ve üyelerini destekleseniz asıl büyük alkışı o zaman alırsınız..böyle kendinizi rzil etmekten başka hiçbir işe yaramıyorsunuz kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Haketti hepsi.

Bir de utanmadan yandaş medya diyenler vardı. Düşmeyegör, anında yıpratırlar seni. Hep diyoruz medya işine geleni yazıyor. Hangisi reyting yapacaksa.

GSlilerin çoğunun takım sevgisi Fener nefreti kadar değil, anında alıyorlar gazeteyi.

Ha saha kapama olayına gelince, sizin şişe olayınız Dünya'da bir ilk idi. Az bile o ceza yani. Bu hazırlık maçı üstelik.

Hazırlık maçı hafifletici sebepti sözde size göre. Hani forma skandalı olayı. Küme düşürülmesi gerekirken süper Fenerli TBF düşürmedi ya sizi küme.

Yüksekten uçmuyoıruz. Şu süreçte GSlilerin tavırları için şu yazdıklarım çok az. Ki çok düzgün yazdım, argo falan kullanmadan yazdım. Haksız bir şey de yok.

Genel tavırdan bahsediyorum, buradaki ergenleri kaale alsam 100 satır argo şey yazardım herhalde....

• Ukraynalı gazetecilere neden saldırınız yahu hadi bizimkiler neyse rezilliğin daniskası
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/19604/0/1/kadikoy-de-buyuk-skandal.aspx

Yukarıdaki görüntüler üzücü ve düşündürücü hakkaten. Tribünde basın mensuplarını protesto edersin ona kimse bir şey diyemez, o da haddini aşmış yabancı basın mensupları da zarar görmüş hadi neyse de, sahaya girip güvenlik güçlerine saldırmak nedir yahu? Videoyu izleyin göreceksiniz elinde sandalye kafasına geçirmeye çalışıyor güvenliğin.

Hepsini geçtim kendi futbolcularına yazık. Volkan'a, Aykut Kocaman'a yazık. Adamı sırtımızda taşıyacağız diye pert ettiler, ellenmedik yeri kalmadı.

Hazırlık maçı olsa da çok büyük cezalar verilmesi gerekiyor. Yeni çıkan kanunda sahaya girmenin çok büyük cezaları var ama uygulanır mı bilinmez. Şu veya bu takımın taraftarı, kim olursa olsun bu tür davranışlar sergilenmesi çok üzücü. Ceza ile mi olur başka bir şey ile mi olur bilemiyorum ama bu futbol holiganlığının sona erdirilmesi, ıslah edilmesi gerekiyor bu ülkede.

Sizide biliyoruz malesef..Holiganlığı bitirmekten bahsediyorsun ama kendin gazlıyorsun insanları..

Fener'in maçı zor biter

Fener'in maçı zor biter

Fener'in maçı zor biter

Şu olayları çarşı grubu yapsa Helal olsunlar,Asi ruhlar,Şeref haysiyet kavramları havalarda uçar..Ama Fenerbahçe taraftarı yapınca tu kaka...

Ayrıca herkes kendi işine baksın.Ceza yersekte biz yeriz size ne oluyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Haketti hepsi.

Yüksekten uçmuyoıruz. Şu süreçte GSlilerin tavırları için şu yazdıklarım çok az. Ki çok düzgün yazdım, argo falan kullanmadan yazdım. Haksız bir şey de yok.

Genel tavırdan bahsediyorum, buradaki ergenleri kaale alsam 100 satır argo şey yazardım herhalde....

Şu forumu bu kadar ciddiye alıyorsan, bir de kendi forumuna bak, Galatasaray'a saldıran bir çok üye görürsün. Böyle olunca, biz de kendimizi savunmaya çalışıyoruz.

Fener Nefreti sırf şu üyeler yüzünden çıktı yahu, bi takıma ancak bu kadar saldırılır.

• @TheNorth

Fenerbahçe dışında bir takımın olay çıkardığı zamanlarda açılan konularda farklı bir tepki vermiş isem koyun lütfen buraya; onu da araştırın bir zahmet. Helal olsunlar, Asi ruhlar vb. dediğiniz gibi bir tepki vermişsem istediğiniz lafı edersiniz.

İstediğim yorumu yapmaya hakkım var; aynı tepkiyi ben de size verebilirim.
  • Diğer olaylara bir şey demiyorum da,basına her şey müstehak.
  • iyi oldu.
  • beklediğim hareketler şaşırmadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.