hakettiler diyor adamlar hala ya.ne diyebilirsinki bunlara şimdi?kendini yormaya değmez...
La ben kendime beyinsiz derdim,beni geçtiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
quote:
Orijinalden alıntı: soho
basın eline geçtiği haberleri kamuoyuna duyurdu bugüne kadar, hemde bu haberlerin çoğu da doğru çıktı. basın gece demeden gündüz demeden sabahın bir körü demeden görevini yaptı, hatalı olan tek tarafı aziz yıldırım'ın tutukluluk fotosunu koymasıydı ki bunu da tüm basın yapmadı sadece bir gazete yaptı.
durum böyleyken fener taraftarlarını bu ÇAĞDIŞI hareketini nefretle kınarken fb'li üyelerin "iyi olmuş" tavrını da anlamakta güçlük çekiyorum. bu olayları fenerli üyelerin içinde bulunduğu ruhsal travmaya bağlıyorum. çoğu ruhsal bir travma geçiriyor, bu alenen ve resmen ortada.. basına saldıracaklarına aziz ve çetelerine saldırsınlar koskoca feneri ne hale getirdiniz diye..
aziz ve çetesi bahçe suladıkları için hapiste değiller, hepsinin delilleri ile birlikte tutuklu olma sebepleri varken aziz ve çetesini bağırlarına basmalarını da fenerli olmalarına bağlıyorum..
ALLAHIM İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM.
Birçok sağduyu sahibi basın mensubu için zaten bize birşey yapılmadı diye canlı yayında ifade ettiler.Özellikle teki birkaç kişi üzerine idi diye söylediler ki en başta zaten bu nefret Habertürk üzerine...
Öyle bir haber yapıyorsun ki Fenerbahçe İBB maçında şike yaptı yazıp özellikle 2.dakika da gelen ilk golde top Alex in önünde bomboş bilerek bırakıldı haberi yapılırken büyük puntolarla ertesin gün ufak bir bölüme tekzip yayımlayıp Fenerbahçenin 2.dakikada gelen golünü Stoch atmıştır diyen bir medya hakkında ne düşünürsün? Saçma sapan haberlerle ortalığı bulandıran medya için ne düşünürsün?
Olaylar su an hukuk sürecinde konuşmak yersiz. Ne ben suçsuzdur derim ne de sen suçludur diyebilirsin...Bu durumda hangi hakla çete kelimesini kullanırsın? Ola ki mahkeme sonucu temiz çıkarsa ne diyeceksin?
Senin Beşiktaşlılığın sana benim Fenerbahçeliğimde bana... iyi ki şöyleyim iyi ki böyleyim demenin anlamı da yok bence...
aziz ve çetesi şu an tutuklu olarak cezaevinde ise bunlar yüzde 80 suçludur, cezaevine sen enden girmiyorsun veya ben neden girmiyorum, çünkü biz birşey yapmadık. cezaevine girmek uzun bir süreç, başsavcı deliller topluyor, üzerine sorguya çekiyor, üzerine devletin başsavcısı kişiyi SUÇLU görüp TUTUKLAMA istemiyle mahkemeye sevkediyor, mahkemede devletin hakimi başsavcının delillerine baktıktan sonra kişiyi tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderiyor.
bu süreçler yaşandı mı, evet yaşandı. kimse bu saatten sonra aziz ve çetesi için "akkışık" iması yapamaz..bu kişiler yüzde 80 suçludur..siz bu adamları yüzde 100 masum potasına asla koyamazsınız, o zaman bu başsavcıların hakimlerin işi ne sorarım sana ?
hukuki süreçteymişiz konuşmak yersizmişşş; başsavcılık süresi arkasından mahkeme süreci hukuki süreç olmuyor mu ?
hayal aleminde yaşıyorsunuz resmen, hukuki süreç var derken bunca hukuki süreci görmezden geliyorsunuz.
fener taraftarı çok büyük bir yanlış yapıyor, hukuki sürecin son ayağı da tamamlanınca aziz ve üyelerini destekleseniz asıl büyük alkışı o zaman alırsınız..böyle kendinizi rzil etmekten başka hiçbir işe yaramıyorsunuz kusura bakmayın.
Farkında mısın hocam kendin bile %80 suçlu deyip %20 açık kapı bırakıp hala çete diyorsun...herkes bir şekilde görevini yapmaya çalışıyor işte kendin belirtmişsin. Kişisel olarak söylemem gerekirse soruşturmanın ilk gününden beri yazdılarımı oku sürekli beklemede kalmak lazım diye yazdım.
Tekrar söylüyorum biz ne dersek diyelim ne yazarsak yazalım son sözü mahkeme söyleyecek. Ona göre herkes zaten gerekenir yapar. Eğer Aziz Yıldırım mahkemece bu işin içinde olduğu cezası alırsa cezasını çeksin derim zerre kadar da acımam. Ama şu forumda en fanatik fenerbahçe karşıtlarından biri olan sen bile %20 lik açı kapı bırakabiliyorsan o zaman BEKLEMELİYİZ...Bilmem anlatabiliyor muyum?
şikeci diye adları çıktı zaten.. birde uefa bunların stadlarında maçta oynatmaz
dibi gördü resmen fener
İnsan değil bunlar ya bizleri dünyaya rezil ettiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
La ben kendime beyinsiz derdim,beni geçtiniz.
Estafurullah ne haddimize...
yaw arkadaş bukadar insan aziz yıldırımcılık oynuyor ; olayın Fenerbahçe bütünleşmesi olması lazım, gerçek fenerlilerinde bunu kınaması lazım.Gerçekten ayıp bu yapılan,
Hayır adamın suçu netleşmemiş anladım; ama yarın şunu herkez biliyorki bu adam oyle yada böyle ceza alacak; şike ortaya çıkınca bu adam ceza yiyince bu maskeli arkadaşlar ne yapacaklar ozaman?
Asıl konu fenerbahçedir, Fenerbahçe 2. lige de düşse yine fenerbahçedir ve ben eminimki yine fenerliler o stadı doldurur bu üzüntünüz 1 sene sürer.Ama yarın Aziz ceza yerse bu destekçilerin içinden çok intihar çıkar ben söyliym.
rezil herifler adam değil bunlar tabiki bütün fener taraftarı için değil bu laflarım
Tüm dünyaya rezil olduk, hala helal olsun iyi yapmışlar diyenler var Olayın amacını anlamak mümkün bile değil zaten. Savunulacak tarafı hiç yok. Tek kelime ile rezalet. Misafirperverlik bu olsa gerek (!)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme