Şimdi Ara

Fener kombinesine rağbet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahçe'de bu sezonki kombine satışı, geçen sezonu geçemedi.
    Kuruluşunun 100. yılını şampiyonlukla taçlandıran Fenerbahçe, bilindiği gibi yeni sezona müthiş bir transferle giriyor; dünya starı Roberto Carlos. Ancak, bu dünya devinin kadroya dahil edilmesi, taraftarın beklentisini tek başına karşılamaya yetmedi gibi gözüküyor. Çünkü Brezilyalı yıldızın transferiyle tavan yapan kombine kart satışlarında şu günlerde tam bir durgunluk yaşanıyor. Sambacı dışında yıldız transferi yapılmaması ve sadece gençlerin alınması, kartlara ilginin azalmasına yol açtı.

Sınıra dayanabilir
    30 bin kapasiteli kombine koltuklarında geçen sezon bu günlerde 26 bin 500 rakamına ulaşılmıştı. Bu sezon ise Roberto Carlos gibi bir yıldızın transferine karşın rakam 22 binde kaldı. Bu da, taraftarın bir yıldız oyuncu transferi daha beklediği yorumlarına yol açtı. Flaş bir transferin gerçekleştirilmesi durumunda, kombine kart satışlarının 30 bin sınırına dayanması bekleniyor. Yöneticiler ise durgunluğun normal olduğunu, kartların hepsinin satılmasını beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95103

• ASY kadar kombine satmışız yakında İnönü kadar olur bu sezonuda kapatırız Ülkemiz de de Camp Nou gibi yada İngiltere ve Almanya'daki gibi bir satış bekliyorsak biraz daha beklememiz gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

ASY kadar kombine satmışız yakında İnönü kadar olur bu sezonuda kapatırız Ülkemiz de de Camp Nou gibi yada İngiltere ve Almanya'daki gibi bir satış bekliyorsak biraz daha beklememiz gerekir
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

ASY kadar kombine satmışız yakında İnönü kadar olur bu sezonuda kapatırız Ülkemiz de de Camp Nou gibi yada İngiltere ve Almanya'daki gibi bir satış bekliyorsak biraz daha beklememiz gerekir

kanka nedir bu her sene aynı geyik. Biri çıkıp az kombine satmışsınız diyor, sizde ASY kadar satmışız diyosunuz. Sıkılmadınızmı Gerçekten bizim taraftar sıkıldı bu stattan. Çok büyük zevk almıyorsun artık. Bikaç sene önce süper takım vardı ve o zaman için iyi bi stattı full çekiyordu ama kaç senedir doğru düzgün takım yok sahada ve stad artık çağa göre geri kaldı. Stadın dolmamasının nedeni bu. Yeni stad yapılınca çok daha farklı olur durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: foals

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

kanka nedir bu her sene aynı geyik. Biri çıkıp az kombine satmışsınız diyor, sizde ASY kadar satmışız diyosunuz. Sıkılmadınızmı Gerçekten bizim taraftar sıkıldı bu stattan. Çok büyük zevk almıyorsun artık. Bikaç sene önce süper takım vardı ve o zaman için iyi bi stattı full çekiyordu ama kaç senedir doğru düzgün takım yok sahada ve stad artık çağa göre geri kaldı. Stadın dolmamasının nedeni bu. Yeni stad yapılınca çok daha farklı olur durum.

Alıntıları Göster
    yok be kanka ben o geyik olayından değil satmamışsınız lafından söyledim ASY yi birde aklıma ilk o geldi seni mi kırıcam kanka Manisa,Denizli,Konya,Sakarya,Bursa,Ankara kadar satmış olalım

sizin taraftarın sıkıldığı yakıp yıkmalarında belli kanka ama biz çok seviyoruz o stadı niye yıktınız ki

• quote:

yok be kanka ben o geyik olayından değil satmamışsınız lafından söyledim ASY yi birde aklıma ilk o geldi seni mi kırıcam kanka Manisa,Denizli,Konya,Sakarya,Bursa,Ankara kadar satmış olalım

sizin taraftarın sıkıldığı yakıp yıkmalarında belli kanka ama biz çok seviyoruz o stadı niye yıktınız ki

Alıntıları Göster
    TR kimse FB den çok Kombine , Forma Satamaz..... !!!!!!!!!!!!!

• Geçen sene 26.500 bu sene 22.000 satmışız. Arada fazla bi rakam yok. Başlık biraz ağır olmuş. Rağbet yok diyince bende çok az satılmış sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ge©eKu$u

Geçen sene 26.500 bu sene 22.000 satmışız. Arada fazla bi rakam yok. Başlık biraz ağır olmuş. Rağbet yok diyince bende çok az satılmış sandım.
    Arkadaşlar seçim+tatil derken ortalık çok gergin, henüz insanlar bunu düşünecek durumda değil.
    Hele bir karşılansın Carlos, o zaman bakalım kaç tane kombine satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Arkadaşlar seçim+tatil derken ortalık çok gergin, henüz insanlar bunu düşünecek durumda değil.
    Hele bir karşılansın Carlos, o zaman bakalım kaç tane kombine satılıyor.

Alıntıları Göster
    bende satılmamıs dogru duzgun bısey sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatakın

bende satılmamıs dogru duzgun bısey sandım.

Alıntıları Göster
    Kombine Satışları Çok İyi Gidiyor
    19 Temmuz 2007 Perşembe

Bugün tarihli Fanatik gazetesinde Yalçın Türk imzalı haberde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu kombine bilet satışlarının geçen yılın altında olduğu iddia edilmektedir. Sayın Türk şu ana dek 22 bin kombine kart satıldığını iddia etmektedir. Bugüne kadar satılan kombine yaklaşık 27 bin adettir ve sezon açılana kadar bu rakamın 30 bine ulaşması beklenmektedir. Kulübümüz kombine kart satışlarına gösterilen ilgiden memnundur ve kendisini yalnız bırakmayan taraftarına teşekkür eder.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

• quote:

Kombine Satışları Çok İyi Gidiyor
    19 Temmuz 2007 Perşembe

Bugün tarihli Fanatik gazetesinde Yalçın Türk imzalı haberde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu kombine bilet satışlarının geçen yılın altında olduğu iddia edilmektedir. Sayın Türk şu ana dek 22 bin kombine kart satıldığını iddia etmektedir. Bugüne kadar satılan kombine yaklaşık 27 bin adettir ve sezon açılana kadar bu rakamın 30 bine ulaşması beklenmektedir. Kulübümüz kombine kart satışlarına gösterilen ilgiden memnundur ve kendisini yalnız bırakmayan taraftarına teşekkür eder.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Alıntıları Göster
    yalanlama makinesi fenerbahce.org

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

nazarınız değmesin diye

• quote:

Alıntıları Göster
    bu taraftar geçen sene takımda 2 yabancı (alex appiah) varken 30.000 kombine aldı
    şimdi carloslu kadro daha az mı sattıracak diyorsunuz?
    komikleşmeyin, önünüzden yiyin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    keşke rağbet az olsaydıda gerçekten şöle 2-5 bin arası .. etekleri tutuşsaydı yönetimin sona bi yıldız futbolcu getirirlerdi zorla ...

baksanıza şimdi kimseyi alacakları yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

keşke rağbet az olsaydıda gerçekten şöle 2-5 bin arası .. etekleri tutuşsaydı yönetimin sona bi yıldız futbolcu getirirlerdi zorla ...

baksanıza şimdi kimseyi alacakları yok...

Alıntıları Göster
    sağ bek sağ kanat sol kanat sol bek forvet aldılar
    yüzünüze gözünüze dursun hocam daha ne istiyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Alıntıları Göster
    hocam şimdi sende haklısın tabiki takviye yaptılar baya bi ama benim kastım son bir yıldız oyuncuydu...

aziz yıldırımda demişti bi forvet alacağız kaliteli bi isim daha diye ... ben bunu bekliyordum açıkcası..

aslında bu gazeteler canımıza okudu ... taraftarların hevesini kırmaktan başka birşey yapmıyorlar... birsürü isim saydılar ama bi anlaşma yok...

genelde gazetelere itibar etmemek lazım çoğu fason oluyo ama bu sene işin b*kunu çıkardılar ... herkes farkında bu olayın...

fenerbahçe taraftarı herzaman stada gelince yeni sezonun yıldızları izlemek ister carlos tamam süper oldu ... ama bide forvet dedi yönetim bekliyoruz ses yok...

bakalım her adı geçen oyuncu takımlarla anlaşmak üzere ... kim gelicek bakıcaz artık..
    quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

• quote:

Orijinalden alıntı: hell line

hocam şimdi sende haklısın tabiki takviye yaptılar baya bi ama benim kastım son bir yıldız oyuncuydu...

aziz yıldırımda demişti bi forvet alacağız kaliteli bi isim daha diye ... ben bunu bekliyordum açıkcası..

aslında bu gazeteler canımıza okudu ... taraftarların hevesini kırmaktan başka birşey yapmıyorlar... birsürü isim saydılar ama bi anlaşma yok...

genelde gazetelere itibar etmemek lazım çoğu fason oluyo ama bu sene işin b*kunu çıkardılar ... herkes farkında bu olayın...

fenerbahçe taraftarı herzaman stada gelince yeni sezonun yıldızları izlemek ister carlos tamam süper oldu ... ama bide forvet dedi yönetim bekliyoruz ses yok...

bakalım her adı geçen oyuncu takımlarla anlaşmak üzere ... kim gelicek bakıcaz artık..
    quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

Alıntıları Göster
    Yanlış anlaşılmasın arkdaşlar başlık dahilş herşey internethaberden alıntı..Kendi yorumum yok..Bu rakam ilerleyen günlerde daha da artacaktır hele bi seçimler geçsin, bi yıldız alınsın yani bence

• quote:

Orijinalden alıntı: habader

Yanlış anlaşılmasın arkdaşlar başlık dahilş herşey internethaberden alıntı..Kendi yorumum yok..Bu rakam ilerleyen günlerde daha da artacaktır hele bi seçimler geçsin, bi yıldız alınsın yani bence

Alıntıları Göster

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=30968

• quote:

Orijinalden alıntı: bayo1907

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=30968

Alıntıları Göster
    ayrıca kombine fiyatlarına bu yıl ciddi zam geldi.ortalama 250 ytllik zam yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

ayrıca kombine fiyatlarına bu yıl ciddi zam geldi.ortalama 250 ytllik zam yapıldı

Alıntıları Göster
    Rağbet yok nedemek ya, adamlar neredeyse bizim stat kapasitesi kadar kombine satmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***PAŞALI***

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ***PAŞALI***

doğrudur,misal bursaspor anadolu kulüpleri arasında en çok kombine çıkaran takım,10000 tane filan çıkarabiliyorlar,stad zaten kaç kişilik,Fener'in stadı 52000.Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor,İstanbul takımlarının arkasında medya desteği de var,tribünleri doldurmak için de transfer yapıyorlar,her takım bu imkanlara sahip olsa her takım Fenerbahçe kadar kombine satar ama herkeste o imkan yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.