Şimdi Ara

Fener kombinesine rağbet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 27 bin satmışız zaten 30bini rahat bulur diye düşünüyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Rağbet yok nedemek ya, adamlar neredeyse bizim stat kapasitesi kadar kombine satmışlar...

neredeyse ?!?!

• Kongre üyeleri: 5 Adet

Platinium kart: 5 ADET

Gold kart: 3 ADET,

Klasik kart : 1 ADET

Kombine kartı hakkı var

Bazıları gibi önüne gelene kombine satışı yapmadığımız halde bu kadar kombine satılması gerçekten muazzam bir rakam.
  • Geçen seneye nazaran bu sene BJK'ın satabildiği kadar kombine eksik satmışız..Bence bu sorunun büyüklüğü BJK tarftarının BJK'a olan ilgisi ile doğru orantılı.Şöyle ki

FB bu sene 22 bin kobine satmış , gecen sene bu rakam 26 binmiş.ARada 4 bin fark var

BJK ise bu sene sadece 4 bin kombine sattı..

Eğer BJK taraftarı takımına büyük ilgi gösterdi deniyorsa o halde bizim kobine satışlarında gerçekten büyük bir düşüş var demektir.Yok BJK'a olan ilgii bu sene az deniyorsa o halde FB'nin kombine satışlarındaki rakam düğüşüklüğünü de aynı şekilde yorumlayacağız.

Bana sorarsanız 100.yılda 26 bin kombine bu sene de hedefleniyorsa ve bu sene bu rakama ulaşılırsa gerçekten bu FB için iyi bir rakam gerçekleşmiş olur
  • yanlış biliyorsun şu anda 19 temmuz tarihinde 27500 kombine satıldı...........bir televizyon kanalında izledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Geçen seneye nazaran bu sene BJK'ın satabildiği kadar kombine eksik satmışız..Bence bu sorunun büyüklüğü BJK tarftarının BJK'a olan ilgisi ile doğru orantılı.Şöyle ki

FB bu sene 22 bin kobine satmış , gecen sene bu rakam 26 binmiş.ARada 4 bin fark var

BJK ise bu sene sadece 4 bin kombine sattı..

Eğer BJK taraftarı takımına büyük ilgi gösterdi deniyorsa o halde bizim kobine satışlarında gerçekten büyük bir düşüş var demektir.Yok BJK'a olan ilgii bu sene az deniyorsa o halde FB'nin kombine satışlarındaki rakam düğüşüklüğünü de aynı şekilde yorumlayacağız.

Bana sorarsanız 100.yılda 26 bin kombine bu sene de hedefleniyorsa ve bu sene bu rakama ulaşılırsa gerçekten bu FB için iyi bir rakam gerçekleşmiş olur

Hocam yukarıda yazılanları okursan su an zaten 27 000 rakamını geçmişiz.Resmi sitede de yayınlandı

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Rağbet yok nedemek ya, adamlar neredeyse bizim stat kapasitesi kadar kombine satmışlar...

neredeyse ?!?!

satılan kombine sayısı: 22.000

Ali Sami Yen kapasitesi: 25.750

neden şaşırdın ki bukadar ?
  • CARLOS TRANSFERİNİN 2 SAAT SONRASI FORMA SATIŞI:60 000
    LİNCOLN TRANSFERİ 3 GÜN SONRASI FORMA SATIŞI:12 000

BİR GÜN SONRA GS TV HABER BAŞLIĞI: GS FORMALARI KAPIŞ KAPIŞ
    NOT:2006 YILI GS+BJK+TS STADYUM GELİRLERİ 33 TRİLYON
    FENERBAHÇE TEK BAŞINA 38 TRİLYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: bawer_0138

CARLOS TRANSFERİNİN 2 SAAT SONRASI FORMA SATIŞI:60 000
    LİNCOLN TRANSFERİ 3 GÜN SONRASI FORMA SATIŞI:12 000

BİR GÜN SONRA GS TV HABER BAŞLIĞI: GS FORMALARI KAPIŞ KAPIŞ
    NOT:2006 YILI GS+BJK+TS STADYUM GELİRLERİ 33 TRİLYON
    FENERBAHÇE TEK BAŞINA 38 TRİLYON

• Artık bu başlığı kapatsalar iyi olacak.

Başlığa konu olan haber yalan olunca, geyik yapan üye de çok oluyor.

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.