İnşallah Fenerbahçemiz (Sadece Fenerbahçemiz değil) güzel oynar da bizi yurtdışında en iyi şekilde temsil eder.
adamlar ne hale soktular bizi yav, fb maçını izleyeceğime bile seviniyorum artık yanlış anlaşılmasın küçümseme falan yok
Vay bea bu haber dogrumu ? dogruysa Forza TRT d-smart
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Vay bea bu haber dogrumu ? dogruysa Forza TRT d-smart
vallahi doğru trt yi aradım taa ankarayı ve şuanda trt kanallarında tanıtım filmi donuyor saygılar
bugün duyduğum en güzel haber bu tamam futbola para aksın ama bu kadar ahlaksızlıkta olmaz canım. bunlar sürümden kazanma diye birşey bilmiyor mu_? 40-50 yapacağına şunu ayda 10 ytl yap abone sayım 10 katına çıkar anlamıyorum bu adamları.
darısı diger takımlarımızın başına
ligi t.kupasını izleyemiyoruz maçlar geç saatte başlıyor biletler pahalı resmen maç maduru durumundayız...
hadi hayırlısı başarılar tüm Türk takımları....
helal olsun TRT ye artık TRT lehine bir pankart açılsın "bir baba trt hey ALLAH d-smart a ................................. "
Çok iyi olmuş D-Smart'a
TEŞEKKÜRLER TRT
quote:
Orjinalden alıntı: KENZ
bugün duyduğum en güzel haber bu tamam futbola para aksın ama bu kadar ahlaksızlıkta olmaz canım. bunlar sürümden kazanma diye birşey bilmiyor mu_? 40-50 yapacağına şunu ayda 10 ytl yap abone sayım 10 katına çıkar anlamıyorum bu adamları.
Alt yapıları o kadar aboneye.
dsmart trt
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
adamlar ne hale soktular bizi yav, fb maçını izleyeceğime bile seviniyorum artık yanlış anlaşılmasın küçümseme falan yok
iyi oldu bu olay ömer üründülü dinleriz artık kollektif futbol ....
Keşke bizim maçı da bir alsalar. Neyse en azından kahveye gittiğimizde 15 dakika Fener 15 dakika Bjk muhabbetinden kurtuluruz.
Kahvehane işletenlere çok pis patladı yalnız
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
iyi oldu bu olay ömer üründülü dinleriz artık kollektif futbol ....