Şimdi Ara

Fener maçı D-smartta değil,TRT 'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keşke başbakan GS'li olsaydı yahu.. Biz de izlerdik UEFA maçlarını devlet televizyonundan maçları

Şaka yapıyorum sadece sakın alınmayın Bir GS'li olarak bu habere ben de çok sevindim
  • elektirik paramızdan bile trt için kesinti yapılıyor, bandrol paraları zaten bir servet kazanıyor trt. hakkını versin bu kadar paranın.
  • MAÇLAR TRT DE İZLENİR
  • Süper oldu..

Birde maçı Halit Kıvanç anlatsa. Onun anlattığı maçların tadı başka olurdu.
  • trt güzel iş çıkardı.
  • bu durumlar zaten bilinen şeylerdir yani maç ortada kalmaz ama olmadımı oldu çokda güzel oldu 1 maç1maçtır
  • ya çok süper olmuş d smartta izliyemiyorduk.Bir maç bir maçtır.
  • FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
    SON DAKİKA GELİŞMESİ: FENERBAHÇE-ANDERLECHT MAÇINI TÜRKİYE'DE ÜÇ KANAL BİRDEN YAYINLIYOR! İŞTE KOMEDİNİN PERDE ARKASI

fcazot42/ÖZEL HABER

TRT Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı yayınlayacağını duyurdu ancak perde arkasında çok ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin yurtdışı maç yayın haklarının tamamını elinde bulunduran Sadettin Saran'ın şirketi bu hakları Doğan Grubu'na ait D Smart'a sattı. Maçlar sayesinde üye sayısını arttırmayı hedefleyen yönetim Anderlecht-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir şok yaşadı.

YAYIN HAKLARI İKİ ŞİRKETE BİRDEN SATILDI

Anderlecht kulübü Sadettin Saran'la birlike dış yayın haklarını yanlışlıkla ülke içinden bir kanala daha sattı. Bu gelişme ile birlikte devreye giren TRT yayın iznini bu şirketten, yüklü miktarda para karşılığında satın aldı. Böylelikle yayın hakkı hem D-Smart'ta, hem de TRT'de olmuş oldu.

D-SMART VE TRT ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER

Bu yanlışlığın ardından D Smart yöneticileri TRT yöneticileri ile bir görüşme yaparak "Yanlışlıktan kaynaklanan bir durum var ortada. Maçın yayını bizim hakkımız, siz etik olmayan bu durumdan vazgeçin" dedi. Ancak TRT kesin olarak maçı yayınlayacaklarını söyleyerek konuyu çıkmaza soktu.

DOĞAN GRUBU'NUN KARARI

Doğan Grubu TRT'den aldıkları cevap karşısında Anderlecht-Fenerbahçe maçını açık kanaldan da yayınlamaya karar verdiler. Maç Kanal D ya da Star'dan ekrana gelecek. Öte yandan D-Smart'ta da maç yayını yapılacak. Böylelikle karşılaşmayı TRT ile birlike 3 kanal naklen seyircilerine ulaştıracak.

Doğan Grubu reytingi olamayan TRT'den daha fazla reyting ve reklam alacaklarına kesin gözüyle bakıyor

• super haber en azindan rovansi izlemis olacaz ins. dogrudur
  • Kahve köşelerinde sürünmekten bıkmıştım ne izlediğim maçı anlıyorum ne keyif alıyorum...Çok iyi olmuş,d smartın hiçbir özelliği kalmaz yakında alalnlarında elinde patlar.)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

iyi olmuş.
    devlet televizyonunun kıymetini bilmek lazım.
    +1905 doğan gazete de tekel medyada da tekel nereye kadar

herkes zengin değilki benim maddi durumum iyi ben alabilirim de herkes maçı nasıl izlicek yok dıgıturk yok dsmart bir yönde klübe katkı oluyor güzel ama maddi durumu iyi olmayan takımının maçını izleyemicekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcazot42

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
    SON DAKİKA GELİŞMESİ: FENERBAHÇE-ANDERLECHT MAÇINI TÜRKİYE'DE ÜÇ KANAL BİRDEN YAYINLIYOR! İŞTE KOMEDİNİN PERDE ARKASI

fcazot42/ÖZEL HABER

TRT Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı yayınlayacağını duyurdu ancak perde arkasında çok ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin yurtdışı maç yayın haklarının tamamını elinde bulunduran Sadettin Saran'ın şirketi bu hakları Doğan Grubu'na ait D Smart'a sattı. Maçlar sayesinde üye sayısını arttırmayı hedefleyen yönetim Anderlecht-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir şok yaşadı.

YAYIN HAKLARI İKİ ŞİRKETE BİRDEN SATILDI

Anderlecht kulübü Sadettin Saran'la birlike dış yayın haklarını yanlışlıkla ülke içinden bir kanala daha sattı. Bu gelişme ile birlikte devreye giren TRT yayın iznini bu şirketten, yüklü miktarda para karşılığında satın aldı. Böylelikle yayın hakkı hem D-Smart'ta, hem de TRT'de olmuş oldu.

D-SMART VE TRT ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER

Bu yanlışlığın ardından D Smart yöneticileri TRT yöneticileri ile bir görüşme yaparak "Yanlışlıktan kaynaklanan bir durum var ortada. Maçın yayını bizim hakkımız, siz etik olmayan bu durumdan vazgeçin" dedi. Ancak TRT kesin olarak maçı yayınlayacaklarını söyleyerek konuyu çıkmaza soktu.

DOĞAN GRUBU'NUN KARARI

Doğan Grubu TRT'den aldıkları cevap karşısında Anderlecht-Fenerbahçe maçını açık kanaldan da yayınlamaya karar verdiler. Maç Kanal D ya da Star'dan ekrana gelecek. Öte yandan D-Smart'ta da maç yayını yapılacak. Böylelikle karşılaşmayı TRT ile birlike 3 kanal naklen seyircilerine ulaştıracak.

Doğan Grubu reytingi olamayan TRT'den daha fazla reyting ve reklam alacaklarına kesin gözüyle bakıyor

d-smarta inat biz yinede TRT den izleyelim arkadaşlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_06

d-smarta inat biz yinede TRT den izleyelim arkadaşlar..

kesinlikle haklısın. doğan grubuna bir ders verilmeli
  • ""FOTBOL TRT'DEN İZLENİR""
  • trtttt trt oooo trt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.