Şimdi Ara

FENERBAHÇE : 0-7 : GALATASARAY MAÇI VE KANITLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FAS lı biri bi TÜRK gördüğünde ilk olarak GS yi soruyo oraya GS formalarını getirmemizi istio ve bir çok Müslüman ülkede bu böle TÜRK olduğunu görünce ilk olarak GS yi soruo neden çünkü Müslüman olupta avrupaya o denli kafa tutabilen başka bi klüp yok daha nie bi taraflarınızı yırtıonuzki yani Ne Mutlu Türk'üm Diyene GS Türk tür vede Müslüman dır kurucusunun başka bi din mensubu olması bişiyi deiştirmes o kdr ne kdr saçma sapan şeylerle uğraşıonuz ne kaynak var ne bişi aatıp tutuonuz şu anda GS de oynayan oyuncuların çoğu cuma namazlarını kaçırmıyor hatta Ramazan ayında olanları hatırlatırım neler olmuştu adamlar oruç tutuolar die formadan düşmüşlerdi bunları ne çbk unuttunuz GS o zamanlarda çoğunlukla Müslüman d vede Türk tü böyle saçma konulaar açıpta ne geçio elinize anlamıom bizde hmn suikast olayınımı hatırlatalım yani ne gerek var bunlara hyrt bişi anlamıom sizi yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

100yıl önceki konu yeter ilerleyin be

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

7-0 olayını 2002'den önce de söylüyorduk.

Valla Biz daha önce duymamıştık,ta ki 6 kasıma kadar..

• yaa o fransızların gs ye ettiği teşekkürün fotosu wardı imzalı fln yarım saattir arıom bulamadım sizde warsa onu koyun yaa
  • quote:

quote:

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

+1907 arkadaşım. Ben 6 Kasım 2002 tarihine kadar hiç bi galatasaraylı eşimden dostumdan arkadaşımdan "biz de sizi 7 kişi ile 7-0 yenmiştik" diye bi cümle duymadım. Ta ki çok iyi hatırlıyorum 6 Kasım 2002 de Fenerbahçemizin 6-0 lık üstünlüğüyle tamamlanan Galatasaray maçından sonra spikerin "Tarihteki en farklı skor Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında kazandığı 7-0 lık maçtı." demesiyle artık millet bu hezimetin altından nasıl kalkarız düşüncesi ile konuşmaya başladığı bir olaydır.

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

quote:

+1907 arkadaşım. Ben 6 Kasım 2002 tarihine kadar hiç bi galatasaraylı eşimden dostumdan arkadaşımdan "biz de sizi 7 kişi ile 7-0 yenmiştik" diye bi cümle duymadım. Ta ki çok iyi hatırlıyorum 6 Kasım 2002 de Fenerbahçemizin 6-0 lık üstünlüğüyle tamamlanan Galatasaray maçından sonra spikerin "Tarihteki en farklı skor Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında kazandığı 7-0 lık maçtı." demesiyle artık millet bu hezimetin altından nasıl kalkarız düşüncesi ile konuşmaya başladığı bir olaydır.

kardeşim futbol bu 6-0da yenilirsin 7-0da yenilirsin 10-0da yenilirsin..ama biz sizi 6-0yendik yok 15-0yendik bunlarla tatmin oluyorsanız yazık size..umrumda bile olmuyor 6tane yemişiz..o yıl üzüldük yeter..bunları ancak ya takımı için holiganizm derecesinde destekleyenler tartışır yada hani bruce lee mi döver van damme mı diyen çocuklar..

mcnero genelleme yapmadan konuş..yazık ki sana ve senin gibilere hala bu olayları konuşabiliyorsunuz..holiganizm derecesinde baglısınız takımınza ve başka birşey görmüyorsunuz sadece ucuz sidik yarışları yapabiliyorsunuz..

alıntı yaptıgın kişi holiganizm derecesinde takımını destekleyen biri değildir..hiçbir zamanda 7-0 sizi yendik diye mesaj atmamıştır..hazmetmeme olayı hiç yaşanmamıştır..

• şimdi fb biz 6/0yendik yendik yendik siye zıplarken

sizi en farklı biz yendik diye
    bizde olan yaşanmış gerçek bir olayı yani
     FENERBAHÇE :  0-7  : GALATASARAY MAÇI VE KANITLAR

7/0 söylüyoruz fb bizi geçemez skorda da diyoruz işde

en faklı skor üstünlüğü bizde
  • yemişim gerçeğini.

m.ö ki skorlara bakılmaz.Ayrıca bunu kanıtlayamıyosunuz belge yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

yemişim gerçeğini.

allah yardımcın olsun

kiev maçından sonra gel konuşalım dertleşelim hüzünlenelim orhan baba ferdi dinleyelim arabesk takılalım her avrupa maçından sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 15 Ağustos 2006; 0:38:06 >

• kapak geliyor az sonra
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

yemişim gerçeğini.

belge döküman istiyorsan seni @hoobastank hocama havale ediyom.çok sağlam belgeler ve arşivlerle gelir hep. çok seversiniz zaten onu

arşiv bölümünden o sorumlu

bide sen 1907 tarihimiz var diye konuşmucan ozaman 1911 de yenilince tarih eski tarih geçerli olmuyo ama biz 1907de kurulduk falan diye zırvalamaa

• 5 yıldır belge istiyoruz ama getiren olmayınca biz de devam ettik istemeye.Elle tutulur somut bişi getirmeyene kadar ben bu 7-0 olayına bakmam.Ha bir de bi arkadaş kanıtlar diye bi topic açmış zaten getirip onu buraya paste lemeyin boşuna...
  • @demircibu

sen ne biçim insansın ya!!Biz ne konuşuyoruz sen ne konuşuyosun?Saçmala gece gece...
  • quote:

5 yıldır belge istiyoruz ama getiren olmayınca biz de devam ettik istemeye.Elle tutulur somut bişi getirmeyene kadar ben bu 7-0 olayına bakmam.Ha bir de bi arkadaş kanıtlar diye bi topic açmış zaten getirip onu buraya paste lemeyin boşuna...

quote:

@demircibu

sen ne biçim insansın ya!!Biz ne konuşuyoruz sen ne konuşuyosun?Saçmala gece gece...

sen maçın görüntülerini istiyosun dimi

dvd ye çekip yollayalım sana

senin konuşmalarına böle karşılık verilir çok saçma cevaplar veriyosun da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 15 Ağustos 2006; 1:04:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

quote:

7-0 olayını 2002'den önce de söylüyorduk.

Valla Biz daha önce duymamıştık,ta ki 6 kasıma kadar..

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben şu 7-0'lık maçtan tek bir görüntü görsem gs'li olcam ama yok.ne zaman 6-0 yendik o zaman bu 7-0 muhabbeti çıktı.

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

evet ben boş konuşuyorum.ama sizde olmayan maçı 6-0'dan sonra ortaya çıkarıyosunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: gidiyor

arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım

Tarih: 6 Kasım 2002

Maç Daha Oynanmamış, Maç Skoru 07/11/2002 tarihli gazetesinde yayınlanacak !!!

Akşam Saat 20:00'de Kadıköyde Fenerbahçe-Galatasasray Derbisi oynanacak. Galatasaray 10 Puan önde.

Gelelim asıl konuya:

06/11/2002 Tarihli Sabah Gazetesinin son sayfası:

en üst solda tarih yazıyor:

göremeyenler için ''Çarşamba 6 Kasım 2002:

neyse, gelelim sayfanın biraz altına:

altta birkaç istatiskik ve ''Derbi Tarihinden Ilginç Notlar'' kısmı var:

ve aman allahım, 9. ve 10. Satırda neler yazıyor !?!?!

Okuyamadınızmı ?

Ne Yazıyor ? ''En farklı galibiyeti 12 Şubat 1911'de 7-0'lık skorla Galatasaray Kazandı

hatırlatıyorum, maç daha oynanmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 18 Ağustos 2006; 1:40:02 >

• yaw beni yanlış anlayan anlayana.Kardeşim ben bu 7-0 olayını inkar etmiyorum öyle birşey var.ama o günkü şartlarla bugünün futbolunu nasıl kıyaslıyosunuz şaşıyorum.Üstelik fb o zaman henüz profesyonelleşmemişti.Oysa biz 6-0 yendiğimizde bu böyle değildi.Anlatmak istediklerim anlaşılmıştır umarım!
  • quote:

5 yıldır belge istiyoruz ama getiren olmayınca biz de devam ettik istemeye.Elle tutulur somut bişi getirmeyene kadar ben bu 7-0 olayına bakmam.Ha bir de bi arkadaş kanıtlar diye bi topic açmış zaten getirip onu buraya paste lemeyin boşuna...

sus sus boşuna konusarak topic i mesgul etme... Bizim herseyimiz gercek... Biz Avrupa Fatihi Destanlar yazmış takımız...!!!

Sizde bir 6 - 0 var baska elinizde bir sey yok hala konusursun... Bu arada @demircbu arkadasın dedigi gibi bende sana dvd ye cekip göndereyim

• BETO^TR^

terbiyeni takın.ayrıca adres veriim istersen yolla.Merak ettim öyle bir görüntü varsa,ki var olduğunu söylüyorsun.Maçı bi izleyeyim çünkü daha önce duymamıştım varlığını.En azından 100 yıllık da olsa bi karşılığınız olacak..ok( Bu arada eğer gerçekten öyle bir görüntü varsa bu konuda bir daha konuşmam.tamam
  • quote:

BETO^TR^

terbiyeni takın.ayrıca adres veriim istersen yolla.Merak ettim öyle bir görüntü varsa,ki var olduğunu söylüyorsun.Maçı bi izleyeyim çünkü daha önce duymamıştım varlığını.En azından 100 yıllık da olsa bi karşılığınız olacak..ok( Bu arada eğer gerçekten öyle bir görüntü varsa bu konuda bir daha konuşmam.tamam

ben terbiyemi takınırım merak etme.. Hakeret ederek seviyemi düşürmem.. Yani burda yanlıs bir şey yazmadım.. Ayrıca o yıllar içinde şartların ne kadar zor oldugunu anlaman lazım.. Çok istiyorsan seni GS müzesine götüreyim orda birlikte bakalım belgelere ok ???

Bizim şanlı şöhretli bir 100 yılımız var...!!! Bunu kimse asla inkar edemez...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 15 Ağustos 2006; 1:28:28 >

• ben dvd istiyorum banane

ne işim var gs müzesinde alla alla

sanki çok tarafsız bir merci gibiymiş gibi bir de beni gs müzesine davet ediyorsun pes!!

Tabiki de adamlar 7-0 ı vurgularlar
    7-0 dan bahsederler,överler en önemlisi abarttırlar.Yani güven vermez bana..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.