Şimdi Ara

FENERBAHÇE : 0-7 : GALATASARAY MAÇI VE KANITLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
9.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

100yıl önceki konu yeter ilerleyin be

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

+1907 arkadaşım. Ben 6 Kasım 2002 tarihine kadar hiç bi galatasaraylı eşimden dostumdan arkadaşımdan "biz de sizi 7 kişi ile 7-0 yenmiştik" diye bi cümle duymadım. Ta ki çok iyi hatırlıyorum 6 Kasım 2002 de Fenerbahçemizin 6-0 lık üstünlüğüyle tamamlanan Galatasaray maçından sonra spikerin "Tarihteki en farklı skor Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında kazandığı 7-0 lık maçtı." demesiyle artık millet bu hezimetin altından nasıl kalkarız düşüncesi ile konuşmaya başladığı bir olaydır.

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

100yıl önceki konu yeter ilerleyin be

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

7-0 olayını 2002'den önce de söylüyorduk.

Valla Biz daha önce duymamıştık,ta ki 6 kasıma kadar..

Tarih: 6 Kasım 2002

Maç Daha Oynanmamış, Maç Skoru 07/11/2002 tarihli gazetesinde yayınlanacak !!!

Akşam Saat 20:00'de Kadıköyde Fenerbahçe-Galatasasray Derbisi oynanacak. Galatasaray 10 Puan önde.

Gelelim asıl konuya:

06/11/2002 Tarihli Sabah Gazetesinin son sayfası:

FENERBAHÇE :  0-7  : GALATASARAY MAÇI VE KANITLAR

en üst solda tarih yazıyor:

göremeyenler için ''Çarşamba 6 Kasım 2002:

neyse, gelelim sayfanın biraz altına:

altta birkaç istatiskik ve ''Derbi Tarihinden Ilginç Notlar'' kısmı var:

ve aman allahım, 9. ve 10. Satırda neler yazıyor !?!?!

Okuyamadınızmı ?

Ne Yazıyor ? ''En farklı galibiyeti 12 Şubat 1911'de 7-0'lık skorla Galatasaray Kazandı

hatırlatıyorum, maç daha oynanmadı...

çok sağol dostum bu benim için çok güzel oldu.kanıt bu işte.helallll

• kanıta bak hele
  • Bir takım tam 7 tane nasıl yer yaw
    Bir de Sigma Olomog gibi bir takım ve 7 rakamı hatırlıyorum ama...
    beni aydınlatsanız bi
  • TEBRİKLER ÖZHAN CANAYDIN!!! 6-0 HATIRASI

• Allah, başladık gene alay edici resimlere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIREDRAKE

TEBRİKLER ÖZHAN CANAYDIN!!! 6-0 HATIRASI

Adam harbi alkıslamıstı öylede olması lazımdı fenerbahceli olmama ragmen seviyodum özhan canaydını ama o alkıslamadn sora öyle bi baskı yaptı ki galatasaraylılar adamı bozdular şimdi oda laf atmaya basladı

• quote:

Orjinalden alıntı: FreNDy

resmen saçmalamışısın sizin sloganları türk dil kurumu mu yapıyo yoksa
    ewet kaynak söylemelisin bukadar kesin kanıtlarin olduguna göre
    neymiş niko ve garyo türklere mermi atmiş kim anlattı sana bu masalları internete girebildigine göre masal yaşın baya geçimş olması lazım

www.google.com da arat bakayım bi Niko ve Garyo diye karşına ilk ne cıkıcak birde araştırmadan kaynak diyosun hazıra konmayada alışmışsınız heryerde bu kaynak gözünün önünde görmemezlikten gelirsiniz anca

• quote:

Orjinalden alıntı: Manav

quote:

neymiş niko ve garyo türklere mermi atmiş kim anlattı sana bu masalları internete girebildigine göre masal yaşın baya geçimş olması lazım

www.google.com da arat bakayım bi Niko ve Garyo diye karşına ilk ne cıkıcak birde araştırmadan kaynak diyosun hazıra konmayada alışmışsınız heryerde bu kaynak gözünün önünde görmemezlikten gelirsiniz anca

arat bakalım neler çıkıyo, hepsi fenerbahçe taraftarı tarafından yazılmış bloglar ve topicler... bir tane bile resmi kaynak yok...

ne adamlarsınız, galatasaray'ı küçük düşürmek için ne yalanlar uydurosunuz... niko ve garyo'ymuş...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Manav

quote:

arat bakalım neler çıkıyo, hepsi fenerbahçe taraftarı tarafından yazılmış bloglar ve topicler... bir tane bile resmi kaynak yok...

ne adamlarsınız, galatasaray'ı küçük düşürmek için ne yalanlar uydurosunuz... niko ve garyo'ymuş...

Zeka yaşın çok düşük olsa gerek akıl edemiyormusun ama yok tabii biz bütün fenerbahçeliler düşündük taşındık böyle bir yalan uyduralım dedik hiç gülecegim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manav -- 15 Ağustos 2006; 20:25:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FIREDRAKE

KURULUŞ AMACI "TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK" OLAN GALATASARAY CAMİASINA...

burdakı samuel johson fenerbahce altında alamadıgı avrupadakı galıbıyetler sayısı kayserı ıle ınter totoda aldıgı galıbıyet sayısından azdır..anlıcagınız kayserı ıle avrupada daha cok galıbıyet gordu garıbım..

ayrıca bu 6-0 ve 7-0 olayı cok uzadı..tek gercek galatasarayımız 7 0 yendı ..fenerbahcede bızı 6 0 yendı.. sora bız gene 5-1 yendık (karsılıgında kupa aldık bosuna yenmedık okadar farklı).. en sonda 4 0 onlar bızı yendı..bole gıder ya bosverın cok uzun bu olay...

bu arada galatasraylılar ıcın bugune kadar hıc 7 kısı 7 0 yendık denmemıs dıye yazılmıs hanı agzında yokmus gıbılerınden.. ya galatasarayın galatsaraylıların solıcek baska cok seyı varda ondan... fb lıler gıbı tek bırseyle gecınmıyoruzkı bız menumuz genıs hergun aynı seyı neden soyleyelım.. en azından bız manchester paf takımına guvercın taklası golu atıpda trıbunlere kosan bır takım degılız...uzarda uzar ...cok uzar ...bosverın bence...

ha bırde faruk surenle azız yıldırım yanyana denk gelseydıde azız yıldırım keske kıytıra kıytıra ısıtafa etseydı sureklı...4 sene ust uste sampıyon aynı senede turkıye kupası,turkıye lıgı,uefa kupası,super kupa.. azız ıptal... farkındaysanız azız yıldırım ılk geldıgı sene ıtıbarı ıle 4 5 sene bu takıma bukadar para harcamadı..nezaman baktı galatasaray ezıyo adamın gozu dondu..suan galatsaray ve fb nın arası bukadar acıksa tek sorumlu azız yıldırımdır...butun parasını koydu olumune harcadı gene basarısız gene basarısız..agresıf tutumları ıle ortamı gerdı..butun kuluplerı kendıne dusman ettı..ona degıl herkez fenere dusman oldu..hırsındna ıstıfa ettı sora paramı gerı almadan ayrılmam hesabı gerı dondu yada galatasarayı gundemden dusurmek ıcındı...azız yıldırımın bu hırsı hem fenere patlıcak hemde galatasaray fener arasındakı ılıskılere...eger bır baskan galatasarayın uefada catır catır aldıgı uefa kupasına tesaduf dıcek kadar hırslı ve bos konusuyosa o baskandan herseyı bekleyın ...allah onun yardımcısı olsun..gelen gıdenı aratır derler bıdaha azız gıbı paralı bı baskan gelmez fenerbahceye..yuk buyuk yara cıkarsada buyuk cıkar sırada gelıcek baskan napar bılmem..hadı azız basıyo parayı neyse..basamıcak olan baskan gelırse ozaman goruruz fenerı..bence dusmanlıgı bırakmalı bu skorlar mazı skorlar sundan 2 sene oncekı 5-1 de mazı oldu..4 ay oncekı 4-0 da mazı oldu olekı 4-0 da gol atan anelka bıle mazı olmak uzere..bız neyı tartısıyoruz...

her ıkı takımada basarılar..olumunede galatasaray...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 16 Ağustos 2006; 0:26:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Şimdi bu tarz konuları konuşmak, yazılar yazmak bu şöyleydi şu böyleydi diye tartışmak size ne kazandırıyo bunu çok merak ediyorum..Ben 1978 yılında doğmuş ve futbolu çok seven bir insanım ve belli bir yaştan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nin bir futbol takımı olan Galatasaray'ı sevmiş ve gönül vermiş biriyim...Şimdi yazdıklarınızın hepsi doğru olsa ne farkeder ki; o dönemde ne için açıldığı, ne yaptığı beni, şu anda aynı misyonu yüklenmiyorsa neden ilgilendirsin ki. Bizim büyük büyük atalarımız islamiyeti kabul etmeden önce başka dinlere inanıyorduysalar onlara bu gün kafir mi demek gerekir..Ortaçağda infazların, işkencelerin, idamların yapıldığı bir bina günümüzde bir mahkeme binası olarak kullanılıyorsa orada verilen kararlara itimat etmemek mi gerekir? Galatasaray takımı şu anda Türkiye'ye ne gibi bir zarar vermektedir soruyorum size, Türkiye'ye bir çok ünlü futbolcuyu ve spor adamını getirerek türk futbolunun gelişmesine katkı sağlayarak mı zarar vermiştir..Yıllarca bir türk takımı olarak Türkiye'yi avrupada başarıyla temsil ederek mi, UEFA kupasını alarak her türk evladını avrupada gururlandırarak mı? Nasıl bir zarar ve hiyanet düşüncesi içinde bir kulüptür ki bu Galatasaray siz bu yazıları yazıyorsunuz...Bana ve benim gibi Galatasaray takımını tutmakta olan daha birçok türk evladına nasıl vatan haini diyebiliyorsunuz, bunu sormak isterim size....galatasaray ya da şu anda türkiye cumhuriyeti futbol federasyonuna bağlı diğer herhangi bir kulüp hakkında
    quote:

Cim-Bom ne demek?... Türkçe mi?...

Re-Re-Re Ra-ra-ra ne demek?... Türkçe mi?..

Neden ambleminiz İngiliz Kraliyet Aslanını temsil ediyor?..

Neden bu ülkeyi kurtaran ulu Atatürk kulübünüze bir kez bile uğramamış?...
    Yoksa, sizi kendisinden görmemiş mi?..

Neden, yöneticileriniz çoğu Fransız hayranı...

Neden, İstanbul işgal edildiğinde Galatasaray Lisesi işgal komutanlığının
    merkezİ oldu?..

şeklinde sorular soran bir insanın iyi niyetinden şüphe ederim...

saygılar...

abi ben seni ayakta alkışlarım

bçyle saçma şeyleri yazanların ve bu tip yazılara destek verenlerin hiç kafası basmıyo ya

5 yasında bebeler birbirine çamur atmak için kafalarından sallıyorlar....bu sadece fb için geçerli değil her takım için geçerli.... gs,bjk...

SORUYORUM SİZE.... TÜRKİYEMİ DÜNYAYA TANITAN....DÜNYANIN EN İYİ KULÜBU SIRALAMASINDA 1. SIRAYA ÇIKAN...AVRUPANIN EN BÜYÜK 3 KUPASINDAN 2 SİNİ KAZANAN...2002 DÜNYA 3.SÜ MİLLİ TAKIMDAKİ İLK 11'İN 7 FUTBOLCUSUNU BARINDIRAN...vs vs bunları yazmaya devam edersem pc kafayı yer.... sadece 2-3 tane başarı bile diğer takımların avrupdaki tüm başarılarının toplamının kat ve kat daha fazlasıdır...

lütfen artık kabul edin artık...tükiyenin GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TAKIMI GALATASARAY'dır...

not:bakın gelmiş geçmiş diyorum...şu anda türkiyeyi güzel bir şekilde temsil eden bir klubümüz malesef yok

bizde isteriz bir fb,bjk şl de çeyrek final oynasın..kupalar kazansın..aynı şekilde diğer kluplerimizde...

AMA BİZİM BAŞARILARIMIZDAN DAHA İYİSİ ELDE EDİLENE KADAR EN İYİSİ BİZİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade77 -- 16 Ağustos 2006; 2:27:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

ben de yatıyorum valla.Bu arada bana bi dvd sözün var unutmam unutturmam

Hadi ii geceler

iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.