Şimdi Ara

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Maç Konusu | Z T K Final | Fenerbahçe - Bursaspor | (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.388
Cevap
18
Favori
412.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

İmza boyutunda güzel olur mu bu? Olursa yapabilen biri yaparsa süper olur.

İmza boyutu kaçtı?

Forumda bir resmin ölçülere uyup uymadığını öğrenmek için resim üzerine faremizle (mouse) sağ tıklayıp açılan menüden "resim özelliklerini" yada iexplorer kullanıyorsak "özellikleri" seçip karşımıza gelen ekrandan bu kontrolü yapabiliriz. İExploreda özellikler kısmında büyüklük yazan hane resmin kb sini gösterir 1000 byte kabaca 1 kb ye eşittir yani resim en fazla 20 000 byte olabilir boyut ise piksel değerini gösterir 100 x 100 den büyük olamaz.

Kurallarda böyle yazıyor, ben fazla anlamıyorum sen yapabilirsen yap yoksa boşver.

Üstad 100 x 100 yaptım ama çok ufak oldu istersen upload'layım?

• orta kısma sizler daha fazla ayrıntı verirseniz biraz daha düzgün olacaktır ama 100x100 alana bu detaylı resmi sığdırmak pek kolay olmaz.
  • Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: que777

Tebrikler

Sağol gardaş.
  • Çok küçük oldu ya, güzel durmuyor. Yinede teşekkürler yaptığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: que777

Tebrikler

eyvallah hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

İmza boyutunda güzel olur mu bu? Olursa yapabilen biri yaparsa süper olur.

İmza boyutu kaçtı?

Forumda bir resmin ölçülere uyup uymadığını öğrenmek için resim üzerine faremizle (mouse) sağ tıklayıp açılan menüden "resim özelliklerini" yada iexplorer kullanıyorsak "özellikleri" seçip karşımıza gelen ekrandan bu kontrolü yapabiliriz. İExploreda özellikler kısmında büyüklük yazan hane resmin kb sini gösterir 1000 byte kabaca 1 kb ye eşittir yani resim en fazla 20 000 byte olabilir boyut ise piksel değerini gösterir 100 x 100 den büyük olamaz.

Kurallarda böyle yazıyor, ben fazla anlamıyorum sen yapabilirsen yap yoksa boşver.

Bu işinizi görür sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

kupanız hayırlı olsun
    abuk subuk yorum yazan fb lilere gülüyorum,kupa almışmızı neredeyse yarım asır sonra halen gs'ye laf atıyorsunuz.

Bende 7-0 yendik diyen ve durduk yere fanatiklik yapan gs'lilere gülüyorum

tabi canım,madem gs 7 senedir kupa alamıyor
    1-ya anaokulu terksin matematik bilmiyorsun
    2-çok önemli bir kupa aldın git dışarlara sevin,yoksa yüzünmü yok
    3-bundan önceki fb nin aldığı kupada kaç yaşındaydın veya dünyadamıydın
    4-kupa ile ilgili internette kullanma kılavuzları var onları okumayı unutma
    problem...
    konudan çıkıyorum boşuna mesaj yazma parmaklarına yazık,seni dinlemiyorum

Halen nedir ya şu fener takıntınız.Durduk yere fenerbahçenin bölümünde açılan konulara polemik cevaplar veren sizsiniz.Pek cevap yazmam tecrübeyle sabittir ki şunu gözlemledim, hep muhalefet olan taraf galatasaray .Nerede bir fener ile ilgili konu zıp cimbomlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Artık Galatasaraylıların bi UEFA kupası kaldi

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

kabul 6 0 yıllar geçsede önemini yitirmesin gs 7 0 yenmişti bunu neden görmezden geliyorsun siz avrupada bizi rezil ederken türkiyenin adını temizlemek gsye kalıyordu sen sevin 6 0 la bide erken uyu yarın okul var geç kalırsın

O maçı yendik diye sayıyorsan bir zahmet bizim bu lig kurulmadan önceki şampiyonlukları da sayarsın o zaman? Biz o zamandan bahsedince auuuv siz 100 sene öncesinden bahsedince birşey yok.

Bu arada o maçın gollerini atsana bana, bi link ver de izleyelim.

dediğin lafa bak 7 0 maçının linkini at la o maç oynanırken deden portakalda vitamindi ne linkinden bahsediyorsun kendince bu cevabı alıp haklı duruma düşeceğini sanıyorsun acınacak haldesin fenerli

Biz kupa sonrası kendi maç konumimuzda muhabbet ediyoruz, sen arada parazit yapıp 'amaaa biz 1900 bilmem kaçta 7-0 yenmiştik ' modunda mesaj atmışsın, acınacak durumda olan kim bir daha düşün. Fazla yorma ama beynini, cevap zor değil zaten.

harbi fail oldun
    6 0 konusunu ben açmadım şimdi yürü git yat

Okuma anlama sorunun yok değil mi?

Konuyu sen açmışsın mı yazıyor benim mesajımda, bir daha oku bakalım? Fail bulmaya uğraşmış bir de, kupayı aldık diye bizim sapıtmamız gerekirken diğer takım taraftarları sapıtıyor. Konuyu süper kupa, 7 0 , elinden ne geldiyse baltalamaya çalışmışsın, becerememişsin, ufaktan uzuyorsun şimdi.

bak sen 7 0 diyorsun ondan önce fenevrlinin biri 6 0 sıfır diyip alakasız bi konu açmış sen bunu göremeyecek kadar körsün yada failliğini örtpas etmeye çalışacak kadar genişsin
    OLUM İYİCE KÜÇÜLÜYORSUN BEN LAF SOKTUKÇA AĞLAYACAKSIN SONRA YİNE SAÇMALAYIP ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞCAKSIN SENLE UĞRAŞILMAZ ONDAN İYİGECELER

zıhınsel sorunların mı var 10 yıl once aldıgın kupanın dalgasını yaptın ılk once, bende ona karsılık ornek verdım sonra sacma sapan 7 0 dedın oyle bı olay yok futbolun ıcat asamasında olmus bı olay olmus mu kanıtı varmı bılınmıyo zaten nasıl ısse olmus olsa bıle dedıgım gıbı 6 0 ıle o zaman kı 7 0 ı ayırt edemeyen bı beyın ya ozurludur ya da futboldan gram cakmıyodur nokta bak boyle...

• Senin gözün yükseklerde yiğidim.

Tarih 1 kere yazıldı. Şuan için artistliğe gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Senin gözün yükseklerde yiğidim.

Ben dikkat ettiysen fanatiklik yapan arkadaşa ve buraya gelip fanatiklik yapan gs taraftarlarına gönderme yaptım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Senin gözün yükseklerde yiğidim.

Ben dikkat ettiysen fanatiklik yapan arkadaşa ve buraya gelip fanatiklik yapan gs taraftarlarına gönderme yaptım

Peki o zaman

• Helal olsun takıma, umarım bu akşam bir başlangıç olur ve herşey düzene girmeye başlar. Ek olarak diğer takımı tutan arkadaşların yaptığı geyikleri anlarımda bu basına ne oluyor onu anlamıyorum, ht yine tepki almak istiyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

quote:

quote:

kupanız hayırlı olsun
    abuk subuk yorum yazan fb lilere gülüyorum,kupa almışmızı neredeyse yarım asır sonra halen gs'ye laf atıyorsunuz.

Bende 7-0 yendik diyen ve durduk yere fanatiklik yapan gs'lilere gülüyorum

tabi canım,madem gs 7 senedir kupa alamıyor
    1-ya anaokulu terksin matematik bilmiyorsun
    2-çok önemli bir kupa aldın git dışarlara sevin,yoksa yüzünmü yok
    3-bundan önceki fb nin aldığı kupada kaç yaşındaydın veya dünyadamıydın
    4-kupa ile ilgili internette kullanma kılavuzları var onları okumayı unutma
    problem...
    konudan çıkıyorum boşuna mesaj yazma parmaklarına yazık,seni dinlemiyorum

Halen nedir ya şu fener takıntınız.Durduk yere fenerbahçenin bölümünde açılan konulara polemik cevaplar veren sizsiniz.Pek cevap yazmam tecrübeyle sabittir ki şunu gözlemledim, hep muhalefet olan taraf galatasaray .Nerede bir fener ile ilgili konu zıp cimbomlu

olaylara tek taraflı bakarsanız göze batan rakip taraftar olur tabi
    kupa alıyorsunuz,bölümünüzde fb den çok gs konuları var,yok gs 7 senedir alamadı yok bilmem ne,siz açmayın böyle konularda bizde yazmayalım,önce tahrik edin sonra,provakatör deyin.

• Olum yeter len nedir bu cekememezlik ? Bukemediginiz eli opeceksiniz her zaman. Dalga gectiginiz, kucuk gordugunuz kupayi takiminiz alamadi. Madem o kadar kolaydi alsaydi o zaman. Tebrikler Fenerbahce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalvarırım su 6-0, 7-0 muhabbetini bırakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler, finale kadar kötü bir oyunla geldiniz fakat o da nazarlık olsun, sonuna kadar hak ettiniz
  • Galatasarayli arkadaslara bir soru
    madem o kadar kolaydi kupayi almak neden elendiniz ilk macda?

Alsaydiniz madem kupayi o kadar kolaysa.

Neyse bu zor senede kenetlesen tum fenerli arkadaslarima ve takima tesekkur ederim. Supersiniz
  • Atv'nin yerinde olsam kupa verilirken sağ alt köşeye "Tv'de İlk Kez" yazardım.
  • quote:

Yalvarırım su 6-0, 7-0 muhabbetini bırakın

keşke ama bitmez bunlar,en güzeli sövmek ben şuan halen bu tarz konu açanların sülalelerinin kulaklarını çınlatıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.