Şimdi Ara

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Maç Konusu | Z T K Final | Fenerbahçe - Bursaspor | (1015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.388
Cevap
18
Favori
412.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımda pek sevinç yok.Özellikle Volkan 4 gün öncesinde kalmış hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

süper kupa neden yokmuş

Geçen seneki süper kupa oynanmadı daha, süper kupanın olup olmadığı konusunda bilgim yok
  • Bu arada Cristian böyle giderse, Fenerbahçemizin vazgeçilmezi olacak. Her pozisyonda olumlu olarak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Artık Galatasaraylıların bi UEFA kupası kaldi

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

kabul 6 0 yıllar geçsede önemini yitirmesin gs 7 0 yenmişti bunu neden görmezden geliyorsun siz avrupada bizi rezil ederken türkiyenin adını temizlemek gsye kalıyordu sen sevin 6 0 la bide erken uyu yarın okul var geç kalırsın

O maçı yendik diye sayıyorsan bir zahmet bizim bu lig kurulmadan önceki şampiyonlukları da sayarsın o zaman? Biz o zamandan bahsedince auuuv siz 100 sene öncesinden bahsedince birşey yok.

Bu arada o maçın gollerini atsana bana, bi link ver de izleyelim.

dediğin lafa bak 7 0 maçının linkini at la o maç oynanırken deden portakalda vitamindi ne linkinden bahsediyorsun kendince bu cevabı alıp haklı duruma düşeceğini sanıyorsun acınacak haldesin fenerli

Biz kupa sonrası kendi maç konumimuzda muhabbet ediyoruz, sen arada parazit yapıp 'amaaa biz 1900 bilmem kaçta 7-0 yenmiştik ' modunda mesaj atmışsın, acınacak durumda olan kim bir daha düşün. Fazla yorma ama beynini, cevap zor değil zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanada ''karaçalı''
  • Fenerbehçeli arkadaşları tebrik ederim...

29 yıllık hasret sona erdi, kupa geyikleri de biter artık zaten bayatlamıştı zevk vermiyordu her sene aynı muhabbet... Size 6-0 muhabbeti zevk veriyor mu hala? Ciddi ciddi soruyorum merak ettim.
  • Tükürdüğümün kupasını aldık sonunda
  • Baroni'nin gol sevincine adam kart gösterince tamam bu maç da gitti dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Kupamız sanki süper lig kupasından daha iyi gibi

O duyguyu iyi bilirim, UEFA kupasını kaldırdık devasa görkemli bişeydi, som altından yapılmaydı gerçi o kulüpte kalmıyor iade ediliyordu... Sonra Süper kupayı bir verdiler, oyuncak gibiydi UEFA kupasının yanında...
  • kupa alamassın suzsmazlar ,alırsın ağızları durmaz....http://inciswf.com/bitmednz.swf
  • belki hasret bitti diyeceklerdir türkiye kupası alındı ama özelilke diğer takım taraftarları bunu anlamazlar bızım ıcın hasret aziz başkanımızın cıktıgı gun bıtecektır çok özledik be başkan çık artık
  • Hayatımda canlı canlı Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı aldığını da gördüm ya daha da bir şey istemem çocuklarıma anlatırım
  • Fenerin kupayı kaldırdığı anın fotosu var mı böyle kaliteli
  • ATV'nin yayın yönetmeni olsam, hemen alt köşeye "TV'de ilk kez" yazısı koyardım.
  • quote:

Atvnin yerinde olsam sağ üst köşeye TV'de İlk Kez yazardım :D

facebookta gördüm baya hoşuma gitti

paylaşım güzel bişey :D
  • Sonunda beyler Tebrik ederim
  • Cevap yazdığım 'adama' bak, ben de düzgünce anlatıyorum belki 1-2 birşey anlar diye. Neyse, arada laf soktuğunu zannedip kendi kendini tatmin edebilmen de senin için bir artı, hayat senin gibilere güzel zaten.
  • Bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi ve fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum. Yalnız kupayı acilen başkana götürmeniz lazım. Bu gece sarılıp yatsın birazcık da olsa ceza evinde yattığını unutturur. Adamın o kadar emeği var fenerbahçe üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

7-0 diyonuzda turkiye ligi ne zaman kuruldu? 100 sene öncesinden bahsediyorsunuz. Kanitiniz bile yok.

Sizin çok saygı değer çok destekçi kanalınız ntvspor her sene gösteriyo 7-0 ı ntvspor gösteriyorsa sıkıntı yok hatta bugün bursaspor'un şampiyonluğunu gösterdi ve tabiki yanlış anons gülmücem
  • Kimse Paylaşmamış

• 
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.