Şimdi Ara

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Maç Konusu | Z T K Final | Fenerbahçe - Bursaspor | (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.388
Cevap
18
Favori
412.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna da tanıklık ettim ya ölsem de gam yemem
  • Alex niye somurtuyor
  • tebrikler beyler.
  • merak ettim baktım bunun da lafını yapar bunlar bize
    http://www.aktuelbilgi.net/galatasaray-kac-kez-turkiye-kupasini-aldi/
  • Burada 7-0, 6-0 muhabbeti yapanlar var ya.

• Selçuk:"bütün taraftara armağan olsun çok ihtiyaçları vardı"
  • tebrikler fenerbahçeye ve taraftarlarına.
  • Helal olsun size helal böyle bir sezonda kupa aldık ya herkese iyi bir cevap oldu Fenerbahçe YIKILMAZ!!!!!
  • Teneke bizim,en azından bir geyik son buldu.
  • Galatasaray maçı sonrası bütün takım yıkılmış. Kupayı alınca neredeyse hiç sevinmediler. Cool davranmak falan değil bu.

Sevinmek yerine onları görünce içim burkuldu
  • Kupayı aldık almasınada,nasıl sevineceğimizi bilmiyoruz,en iyisi ben bir babam'ı arayıp sorayım..
  • Kupamız sanki süper lig kupasından daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Artık Galatasaraylıların bi UEFA kupası kaldi

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

kabul 6 0 yıllar geçsede önemini yitirmesin gs 7 0 yenmişti bunu neden görmezden geliyorsun siz avrupada bizi rezil ederken türkiyenin adını temizlemek gsye kalıyordu sen sevin 6 0 la bide erken uyu yarın okul var geç kalırsın

O maçı yendik diye sayıyorsan bir zahmet bizim bu lig kurulmadan önceki şampiyonlukları da sayarsın o zaman? Biz o zamandan bahsedince auuuv siz 100 sene öncesinden bahsedince birşey yok.

Bu arada o maçın gollerini atsana bana, bi link ver de izleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atvnin yerinde olsam sağ üst köşeye TV'de İlk Kez yazardım :D

facebookta gördüm baya hoşuma gitti
  • En azından Türkiye kupasını alarak bu zorlu senemizi bir teselliyle kapattık. Twitterda 6s 7 yıldır kupayı alamıyor geyikleri başlamış. Stadda da Ankara havası
  • Haydeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Artık Galatasaraylıların bi UEFA kupası kaldi

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

kabul 6 0 yıllar geçsede önemini yitirmesin gs 7 0 yenmişti bunu neden görmezden geliyorsun siz avrupada bizi rezil ederken türkiyenin adını temizlemek gsye kalıyordu sen sevin 6 0 la bide erken uyu yarın okul var geç kalırsın

O maçı yendik diye sayıyorsan bir zahmet bizim bu lig kurulmadan önceki şampiyonlukları da sayarsın o zaman? Biz o zamandan bahsedince auuuv siz 100 sene öncesinden bahsedince birşey yok.

Bu arada o maçın gollerini atsana bana, bi link ver de izleyelim.

dediğin lafa bak 7 0 maçının linkini at la o maç oynanırken deden portakalda vitamindi ne linkinden bahsediyorsun kendince bu cevabı alıp haklı duruma düşeceğini sanıyorsun acınacak haldesin fenerli

• 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.