Şimdi Ara

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Maç Konusu | Z T K Final | Fenerbahçe - Bursaspor | (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.388
Cevap
18
Favori
412.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Artık Galatasaraylıların bi UEFA kupası kaldi

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

Sen de 7 sıfırı vurunca demeyeceksin o zaman

onunla alakası yok o zaman kı futbol tas devrıydı anlıyabılıyomsun arada ucurum var baska seylerden bahsedıyoruz suanda bunu bı ıdrak edın once

• Az sonra uyanıp okula gidecekmiş gibi hissediyorum
  • Bizde makara bitmez.Oha 27 sene mi oldu Bursaspor:)
  • Süper kupa ne zaman?
  • 3 ay var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Süper kupa ne zaman?

süper kupa oynanmicak..
  • Arkadaş kupayı alsakta baya mkarası var almasakta kırıldım sağda solda dolanan bazı espirilere
  • quote:

sapını yandasınız ts a verelım mı aslanım ?
  • quote:

Hadi git kendi kupanla oyna, sütünü iç ve yat
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper kupa bide sizin hayallerini bile kuramadığınız kupaları biz 10 yıl önce müzemize koyduk ayık ol koçum
    Siz sevinin nede olsa koskoca türkiye kupası barcelona real madrid bile alamamış fener için büyük başarı

e bebegım ee ee o zaman 6 sıfırı cıkarıp masaya vurunca yıllar gemıs demıceksın kocum.

onunla alakası yok o zaman kı futbol tas devrıydı anlıyabılıyomsun arada ucurum var baska seylerden bahsedıyoruz suanda bunu bı ıdrak edın once

Devir değişti diyosun yani

Bi Ztk aldınız çeyrek asır sonra bugün sevinmeniz gerekir boşuna tartışmayalım

• 7-0 diyonuzda turkiye ligi ne zaman kuruldu? 100 sene öncesinden bahsediyorsunuz. Kanitiniz bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper kupa neden yokmuş
  • Üzüldüm lan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Devir değişti diyosun yani

Bi Ztk aldınız çeyrek asır sonra bugün sevinmeniz gerekir boşuna tartışmayalım

dostum bunu futboldan az cok anlayan herkes ıdrak edebılır o zamankı futbolu bı dusun ya bı dusun futbolun f sı bıle olusmamıs bı donemden bahsedıyoruz 7 sıfır degıl 20 sıfırda olabılırmıs onun ınan hıc bı onemı yok mantıklı dusununce rıvayet gıbı bısey dostum neyse eyv. hayırlı geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

7-0 diyonuzda turkiye ligi ne zaman kuruldu? 100 sene öncesinden bahsediyorsunuz. Kanitiniz bile yok.

Şimdi bu lafına karşılık cevap olarak bir video yada resim koyacaklar ben cevabını şimdiden vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

Hadi git kendi kupanla oyna, sütünü iç ve yat

ALLAH aşkına liseliye bak bana laf sokcağını sanıyor hep aynı kelimelerle kendini üste çıkartmaya çalışan yaşam formu öğretmeninin dağıttğı sütü iç sen yat uyu rüyanda belki uefayı bide süper kupasını alır fener

• quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

süper kupa neden yokmuş

federasyon öyle bi karar aldı...
    böyle rezil bi ligin süper kupası oynanırmı.... uefadan gelicek cezayı biliyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

7-0 diyonuzda turkiye ligi ne zaman kuruldu? 100 sene öncesinden bahsediyorsunuz. Kanitiniz bile yok.

Şimdi bu lafına karşılık cevap olarak bir video yada resim koyacaklar ben cevabını şimdiden vereyim.

• Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Kupayı aldık almasınada,nasıl sevineceğimizi bilmiyoruz,en iyisi ben bir babam'ı arayıp sorayım..

adam haklı
  • 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.