Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon (1296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.398
Cevap
76
Favori
99.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykut hoca alabilseydi maçı gözüme gircekti ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Kasımpaşa bizim Schalke'ye karşı yaptığımız taktiği yapıyor. Golü atıp defansif oynamaya başladı. Ölü Schalke bu taktik sayesinde dirilmişti. Fener de böyle devam ederse alır maçı.

Taktikte bir şey yok ama takım savunmasını çok iyi yapman lazım.İyi yapamazsan golü yemen kaçınılmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Kuyt kendi itiraf ediyor son maclar kotu oynuyorum diye ama soyle bi Stoch varken Aykut her mac ilk 11'e Kuyt'i tercih ediyor. Bu adam kisisel sorunlarini ve egolarini takima cok fena yansitiyor. Once Emre sonra Alex'i kaybettik simdi de sirada Stoch var. Stoch giderse Emre gibi geri donmez ama !

Stoch neysede Sow kaybederse Fener o zaman kötü olur. Ciddi ciddi Aykut kocaman fener düşmanı diye düşünmeye başladım :)

Webo geldiğinden beri Sow kanatlara mahkum oldu. Önceden de kanatlara falan çekiyordu ama son zamanlarda iyice abarttı bu işi. Sow'un bu durumdan pek hoşnut olduğu söylenemez sanırım. Adam kanatlarda debelenmekten asıl işini yapamıyor, zaten millette Sow formsuz demeye başladı. Sene sonu bu adam yuvadan uçup giderse kimse şaşırmasın.

Bu sene Fener'in açık ara en iyi oyuncusu Sow. Sen gel bu adamı Anadolu topçusu geldi diye önce kanatlara çek sonra yedek bırak. Bu adam kadar fanteziyi seven birini görmedim. Eşi varsa eşine Allah sabır versin.

Sow'un baba olduğunu, fransadan yeni geldiğini, dolayısıyla antremana katılamadığını biliyor musun kardeşim. İlla küfür mü edelim, bıktım saçmasapan eleştirilerden. Adam gibi eleştirin,

Perşembe günü maç yapmış sürekli oynayan bi adam 2 antreman kaçırıp oynayamayacak durumda olduğuna inanan bi beynin olduğu için kendine küfredebilirsin izin verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin beyler Sir Aykut Xelcuk u oyuna alır macı kazandırır

• ne günlere kaldık Baroni girsin beklentisi içinde olanlar var artık aramızda
  • meireles bence uzun zaman sonra iyi oynuyor. en azından deniyor. bir kaç pozisyona falan girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

ne günlere kaldık Baroni girsin beklentisi içinde olanlar var artık aramızda

+1907
  • hacılar yok ya takım panik halinde, ruh yok ruuh
  • Oyunu zaten yari sahaya yıktığımızı düşünürsek Topal-Sow degisikligi iyi olabilir.Sowu arıyoruz net.Hatta sol kanatta oynayan halini bile arıyoruz.Stoch ise fena degil yerin dibine sokmanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

ne günlere kaldık Baroni girsin beklentisi içinde olanlar var artık aramızda

Baroni yetmez onlara göre Selçukta girip Emre ve Meireles'in çıkmaları lazım.
  • stoch a laf söyleyenlere inanamıyorum 3 aydır maç yapmayan adamın ilk maçında şov yapmasını filanmı bekliyorlar acaba direk dakka 5 te 90'amı taksın topu
  • Baroni girer maçı çevirir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Kuyt kendi itiraf ediyor son maclar kotu oynuyorum diye ama soyle bi Stoch varken Aykut her mac ilk 11'e Kuyt'i tercih ediyor. Bu adam kisisel sorunlarini ve egolarini takima cok fena yansitiyor. Once Emre sonra Alex'i kaybettik simdi de sirada Stoch var. Stoch giderse Emre gibi geri donmez ama !

Stoch neysede Sow kaybederse Fener o zaman kötü olur. Ciddi ciddi Aykut kocaman fener düşmanı diye düşünmeye başladım :)

Webo geldiğinden beri Sow kanatlara mahkum oldu. Önceden de kanatlara falan çekiyordu ama son zamanlarda iyice abarttı bu işi. Sow'un bu durumdan pek hoşnut olduğu söylenemez sanırım. Adam kanatlarda debelenmekten asıl işini yapamıyor, zaten millette Sow formsuz demeye başladı. Sene sonu bu adam yuvadan uçup giderse kimse şaşırmasın.

Bu sene Fener'in açık ara en iyi oyuncusu Sow. Sen gel bu adamı Anadolu topçusu geldi diye önce kanatlara çek sonra yedek bırak. Bu adam kadar fanteziyi seven birini görmedim. Eşi varsa eşine Allah sabır versin.

Sow'un baba olduğunu, fransadan yeni geldiğini, dolayısıyla antremana katılamadığını biliyor musun kardeşim. İlla küfür mü edelim, bıktım saçmasapan eleştirilerden. Adam gibi eleştirin,

Perşembe günü maç yapmış sürekli oynayan bi adam 2 antreman kaçırıp oynayamayacak durumda olduğuna inanan bi beynin olduğu için kendine küfredebilirsin izin verdim.

Antremanları, sadece düz koşu ısınma sanan ; rakip hakkında taktik teknik bilgilendirme, corner pozisyonları, ikili geriyle ilişki vb. olarak sanmayan beynine ithafen diyorum ki.

perşembeden pazara 3 gün var. performansını sen ben değil Aykut hoca biliyor. Weboyla kıyas bile etmiyor. kalkıpta kendi zihin grubunla takıl.

ikinci yarı bal gibi koyacak. 90 dakika performans verecek düzeyde değil ki oyunda değil. artık yeterin. bi bitmediniz. Adam akıllı eleştirin +1 leyim. kanat değişikliği lafına kızmadım ama yedek bıraktı diye eleştirmene diyecek çok sözüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemphisMafia

Forumun adına ağladığı, isyan ettiği, aykut hocaya sövdüğü stochu da gördük, sonra niye kadroya giremiyorum muş.

Fırsatı buldun göstereceksin kendini ben buyum diyeceksin.

yav he he

en son 3 ay once ilk 11 oynamış stoch bile haftlardır ilk 11 oynayan kuyttan iyi oynuyor suan ki daha formuda yok
  • caner ve baroni hala yedek, sowu göremedim giricek galiba
  • Kanser olalaım ölelim biz ya...Tamam takım yorgun ama bu ne kardeşim.
  • Değişiklik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

quote:

Orijinalden alıntı: MemphisMafia

Forumun adına ağladığı, isyan ettiği, aykut hocaya sövdüğü stochu da gördük, sonra niye kadroya giremiyorum muş.

Fırsatı buldun göstereceksin kendini ben buyum diyeceksin.

yav he he

en son 3 ay once ilk 11 oynamış stoch bile haftlardır ilk 11 oynayan kuyttan iyi oynuyor suan ki daha formuda yok

En azından düzgün cevap veren biri, eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Penaltı vuruşu hatalı.Gol iptal, oyuncuya sarı kart lazım.

sari az olur kirmizi verilmeli

Kurallar öyle.
  • 
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.