Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon (1298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.398
Cevap
76
Favori
99.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Yıllar sonra ilk kez şampiyonluk yarışından kopacaz galiba.Bırak galibiyeti beraberlik bile soru işareti şuan.
    Gs bizim düştüğümüz hataya düşmez biz puan kaybedersek onlar kazanırlar.

2009'da en son 5-6 hafta önceden kopmuşsunuz.2003-2004'ten beri 2009 hariç son haftaya şampiyonluk şansı ile girmiş Fb.
  • Bir kere geliyorlar onu tutun bare
    Yusufladım vallahi.
  • Gökhan'ın kariyerindeki kaçıncı GOL kurtarışı sayan var mı?
  • Webo'yu çıkardı bak.
  • Paşa gümbür gümbür geliyor.
  • Golü de yiyorduk, bala çıkardık resmen Aykut'un kovulacağını bilsem 3-5 tane gol yiyelim diyeceğim ama o da yok Çin işkencesi gibi Fenerbahçe'yi bu sezon izlemek
  • Arkadaşlar macı dinliye bileceğim bir radyo yokmu . Gerçekten radyo yayını istiyorum iş yerındeyımde maçı izliyormuyorum :)
  • Kasımpaşa geliyor beylerr
  • Yatmayada başladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftadan sonra şampiyonluk yarışı resmen bitmiş olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Kuyt kendi itiraf ediyor son maclar kotu oynuyorum diye ama soyle bi Stoch varken Aykut her mac ilk 11'e Kuyt'i tercih ediyor. Bu adam kisisel sorunlarini ve egolarini takima cok fena yansitiyor. Once Emre sonra Alex'i kaybettik simdi de sirada Stoch var. Stoch giderse Emre gibi geri donmez ama !

Stoch neysede Sow kaybederse Fener o zaman kötü olur. Ciddi ciddi Aykut kocaman fener düşmanı diye düşünmeye başladım :)

Webo geldiğinden beri Sow kanatlara mahkum oldu. Önceden de kanatlara falan çekiyordu ama son zamanlarda iyice abarttı bu işi. Sow'un bu durumdan pek hoşnut olduğu söylenemez sanırım. Adam kanatlarda debelenmekten asıl işini yapamıyor, zaten millette Sow formsuz demeye başladı. Sene sonu bu adam yuvadan uçup giderse kimse şaşırmasın.

Bu sene Fener'in açık ara en iyi oyuncusu Sow. Sen gel bu adamı Anadolu topçusu geldi diye önce kanatlara çek sonra yedek bırak. Bu adam kadar fanteziyi seven birini görmedim. Eşi varsa eşine Allah sabır versin.

neden fanteziyi sevmek kötü mü eşi de seviyor belki

bir karışmadığınız yatak odaları kalmıştı adamların

Hocam takım üstündeki fantezilere baksana. Sence bunun fantezileri normal olabilir mi :D

fantezi eyidir eyi
  • white guys team ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

Arkadaşlar macı dinliye bileceğim bir radyo yokmu . Gerçekten radyo yayını istiyorum iş yerındeyımde maçı izliyormuyorum :)

93.3 Ankara frekansı TRT radyonun.

• Sow yedekmi?
  • Stoch çıktı Sow girdi
  • Stoch
  • stoç çıktı
  • Stoch çıkıyor Sow giriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

Arkadaşlar macı dinliye bileceğim bir radyo yokmu . Gerçekten radyo yayını istiyorum iş yerındeyımde maçı izliyormuyorum :)

trt radyo 1

• 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.