Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon (1316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.398
Cevap
76
Favori
99.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin galibiyeti zor geliş v9835564.....
  • Allahım şükürler olsun
  • o pozisyonun penaltıyla alakası yoktu ama sow un pozisyonu penaltıydı kudurdu voleyi vurdu hakemde çalmadı yerde kalsaydı hakem çalardı diye düşünüyorum . Ama tebrikler yani sonuçta kasımpaşa top oynamıyordu hep fener oynuyordu
  •  Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon

Baroni biraz daha hızlı olsa toptan önce kaleye varırmış :)
  • Uzun zamanın en iyi topunu izledik lakin Kuyt resmen fazladan 2 dal yaktırdı bana Stoch onun kadar şans bulsa işte varya adaletine böyle işin.
  • Hak ettik kazandık

• Kuytu birtek ben mi beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Çok ilginç açıkcası. Bu iddiası olmayan takımların bize karşı kaleciyle birlikte atak yapası geliyor niyeyse. Hiç Galatasaray'a, Beşiktaş'a gördünüz mü böyle bir şey?

Öyle bir durum oldumu sence şu ana kadar? Biz baştan kopartıyoruz maçı, niye açılsın kaleci kafası mı iyi.

Tabi. 2 - 3 yıldır her maçı baştan koparıyorsunuz.
  • Mesajlar cok iyi ya

• Buradan devam edebilirsiniz.
  • Saldırı bitti herhalde?
  • Ben fikrimi söyleyeyim bence pozisyon penaltı değil.Ki Rıdvan Dilmen'de pozisyonun penaltı olmadığını söyledi.Genelde FB'yi savunurdu.

Umarım haftaya hakem hatalarının olmadığı,güzel ve bizim kazandığımız bir maç olur.
  • Rıdvan değil dedi.

• Isaksson'a yapılan hareket nasıl faul değil anlamıyorum . Nasıl olur da fenerbahçe bu penaltıyı aldı anlam veremiyorum
  • 3 yılda 1 penaltı aldık neymiş Rıdvan penaltı değil demişmiş Rıdvan hakkınızda birşey söyleyince konu açıp 30 sayfa hakaret ediyorsunuz şimdi ne olduda dediklerine inanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

3 yılda 1 penaltı aldık neymiş Rıdvan penaltı değil demişmiş Rıdvan hakkınızda birşey söyleyince konu açıp 30 sayfa hakaret ediyorsunuz şimdi ne olduda dediklerine inanıyorsunuz?

Olay Fenerbahçe'nin aleyhine ise gerisi teferruattır diyenler onlar hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Fenerbahçe anormal bir tempoyla oynuyor. Bu maçı kaybetmesi büyük süpriz olur. 2-0 geriye düşse bile maçı alır bu baskıyla. Kasımpaşa biryere kadar dayanabilir sonrasında Fener 3-4 gol bulur diye düşünüyorum.

dk.33 daha bu da kaçar mı pozisyonumuz yok...Oynuyoruz ama boşa...

Canlıdan 1000 lira bassaydın bu yorumdan sonra şimdi paracıklarını sayıyordun.
  • Kuyt kendine geliyor, Gökhan ve Emre çok iyiler, Webo atmaya devam ediyor. Uzun zaman sonra ciddi ciddi baskılı, güzel oynayan bir takım gördüm. Kasımpaşa çok çok kötüydü, futbolun f'sini oynamadı ki normalde çok beğendiğim ve desteklediğim bir takımdır. Umarım böyle devam ederiz, Yobo da form tutsa çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.