Şimdi Ara

Fenerbahçe 2012- 2013 Sezonu Maç Konusu | ZTK | Fenerbahçe - 1461 Trabzon (1318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.398
Cevap
76
Favori
99.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle son 30 dakikadaki tempo çok iyiydi. Kuyt iyi olunca Gökhan'ın da etkiliği artmaya başladı, inanılmaz uyumlu oynamaya başladılar. Keza defansta da Egemen dikiş tutturdu, Yabo dayı da biraz hareketlense çok iyi olacak. Maçın kırılma anı Gökhan'ın çizgiden çıkardığı toptu, yoksa maç kopup gidecekti. Hakemi genel olarak beğendim ancak oyunu faullerle durduran Kasımpaşa'lı futbolculara zamanında kartları gösteremedi, özellikle de ileride oynayan Kasımpaşa forvetlerinden birine. Bir kaleci daha 20.dakikada oyunu soğutmaya yönelik hareketler yapıyorsa 21.dakikada kartı göstereceksin 80 küsürde değil. Aksi halde bir anlamlı kalmıyor.
    Webo'nun üretkenliği de Sow ile arttı. Webo, Semih ya da Sow ile oynarsa her zaman daha iyi işler yapacak. Stoch görüldüğü üzere hala sefilleri oynuyor. Meireles'te biraz hareketlenme oldu, özellikle de Topal çıktıktan sonra, bu da aslında uyumu gösteriyor, demek ki Meireles'in forvete yakın değil de defansa yakın oynaması gerektiğini gösteriyor. Çünkü o geri geçip Emre az daha ileriye kayınca orta saha canlandı, baskı kurduk.
    Ben yine de Salih'i tercih ederim. Ah şu Stoch ve Krasiç hazır duruma gelseler de sonradan girip maç kazandırsalar bize.
    İleriye daha umutla bakıyorum. Yine de işimiz bence Bjk maçna bağlı. Olur da mağlup olursa ve GS bu akşam ve önümüzdeki hafta kazanırsa lig bitebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mp_860

quote:

Kasımpaşa golü yemek için elinden geleni yaptı. Fenerli oyuncular sürekli hakeme oynadı. 55bin kişinin koro halinde küfür etmeleri ayrı bi olay.

keşke gözlüğünü çıkarıp izleseydin maçı

gördüğümü söyledim dostum.

beynin gördüklerini yanlış işlemiş :D

nedense FENERBAHÇE aleyhine ne varsa herkes onu görüyor. bizde diyorduk kasımpaşayı kadıköyde nasıl yendik diye. meğerse kasımpaşa kendi kalesine doğru oynamış. hadi be ordan sende... işkembeci, sallamaya devam et

sevinin. haftaya alırız havanızı.

ne havası oyun havası mı?

tam kendi kalitende bir espiri :) şakacı şey seni.

Türk futbol tarihinin en çirkef iki adamı fenerbahçede. (volkan ve emre). Bu oyunculara birinin dur demesi lazım.
  • Meireles nasıl oynadı izleyemedim de maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasımpaşalı uchenin fenerbahçe KAPTANI emreye verdiği ayar tarihe not olarak düşüldümü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kasımpaşa golü yemek için elinden geleni yaptı. Fenerli oyuncular sürekli hakeme oynadı. 55bin kişinin koro halinde küfür etmeleri ayrı bi olay.

nedense FENERBAHÇE aleyhine ne varsa herkes onu görüyor. bizde diyorduk kasımpaşayı kadıköyde nasıl yendik diye. meğerse kasımpaşa kendi kalesine doğru oynamış. hadi be ordan sende... işkembeci, sallamaya devam et

ne havası oyun havası mı?

tam kendi kalitende bir espiri :) şakacı şey seni.

Türk futbol tarihinin en çirkef iki adamı fenerbahçede. (volkan ve emre). Bu oyunculara birinin dur demesi lazım.

Asıl her yoruma eleştiri yapman senin kaliteni ortaya koyuyor.
    Emre'yi bu kadar çekememezlik olamaz.Gidin shnider ve drogbanızla avunun.Şampiyonlar liginde belki tur atlatırlar size.
  • quote:

Haftaya da sizi göreceğiz dostum,insallah kufur etmez bizi mahcup edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Haftaya da sizi göreceğiz dostum,insallah kufur etmez bizi mahcup edersiniz.

İnşallah. Her türlü küfüre karşıyım. Ailece maç izleyemez olduk.
  • Bir pozisyonda yerde yatan kasımpaşalı oyuncu maç oynanırken yerde acılar içinde 2 dk kıvrandı. Hakem oyunu durdurunca sağlık görevlileri geldi yanına. Fakat ne hikmettir ki sağlık görevlileri pek müdahale edemeden acılar içinde yerde kıvranan futbolcu hemen ayaklandı maça devam etmek için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samet önce biraz hava versin sizin takıma ondan sonra hava almaya bakın Fedacanlar :S

• quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

Bir pozisyonda yerde yatan kasımpaşalı oyuncu maç oynanırken yerde acılar içinde 2 dk kıvrandı. Hakem oyunu durdurunca sağlık görevlileri geldi yanına. Fakat ne hikmettir ki sağlık görevlileri pek müdahale edemeden acılar içinde yerde kıvranan futbolcu hemen ayaklandı maça devam etmek için.

Hatta o pozisyonda takım arkadaşı oyunu durdurmak için topu taça atmadılar bizde dveam ettik atağa çıkarken Hakem müsvettesi oyunu durdurdu...
  • saçmalığa bak. kendi bölümüme konu açmaya korkar oldum yeminle. açtıgım her konu sanki gs'lilere karşı tahrik unsuruymuş gibi yöneticiler tarafından siliniyor böyle saçmalık olur mu gslisi geliyor bir sürü tahrik dolu konu açıyor ceza almıyor bize ceza isteniyor
  • İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDIIIIII
  • Aykut Kocaman'ın 1461 Trabzon karşısında kalede Serkan, savunmada Orhan, Serdar, Bekir, Ziegler, orta sahada Krasic, Salih, Selçuk, Recep, Stoch ileri de de Semih'e görev vereceği bildirildi.

Efsane bi kadro
  • Krasic reyiz oynasın artık ya..Yeter yani..Adama önemli maçlardada görev vermeliki, değerini anlasın. Böyle kıytırık maçlarda olunca morali bozulur insanın...GS maçına kadar forma girmeli..Sağda Krasic, ileride Sow, Webo, solda Kuyt..Akarız yeminle o defansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Krasic reyiz oynasın artık ya..Yeter yani..Adama önemli maçlardada görev vermeliki, değerini anlasın. Böyle kıytırık maçlarda olunca morali bozulur insanın...GS maçına kadar forma girmeli..Sağda Krasic, ileride Sow, Webo, solda Kuyt..Akarız yeminle o defansa

derken bir ıslaklık..
  • quote:

Krasic reyiz oynasın artık ya..Yeter yani..Adama önemli maçlardada görev vermeliki, değerini anlasın. Böyle kıytırık maçlarda olunca morali bozulur insanın...GS maçına kadar forma girmeli..Sağda Krasic, ileride Sow, Webo, solda Kuyt..Akarız yeminle o defansa

Krasic oynasın mı ? Bu adamın acilen elden çıkarılması lazım.
  • Ben de Krasic oynasın diyenlerdenim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Krasic oynasın mı ? Bu adamın acilen elden çıkarılması lazım.

adam kaç maç oynadı düzgünce elden çıkaralım diyorsun?
  • lan real madrid 2. yi attı yeter artık
  • gitti 3 oldu
  • 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.