Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru düzgün, güvenilir bir td alacaksın ve transferleri ona bırakacaksın. Basketbolda bunu yapıyoruz ve başarı ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare bielsa hocam
  • Başlık Gayet Anlaşılır Bence

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    sansürcü kaka
  • Hocam Aziz ve transfere karışmamak :S Ozanı alırken birine sorduğunu filan zannetmiyorum ben mesela :D

• Bielsa diyenler var hala, kendisi bende önceden Fenerbahçe'ye gelmesini istiyordum ta ki araştırana kadar...

Bielsa'nın en büyük başarısı Payet, Valbuena, Thaubin, Ayewli Marsilya ile 4. olmak... Ayrıca Aziz'i tanıyorsak büyük ihtimalle Bielsa ile kavga eder, bu da takımı etkileyip gelecek sezonki şampiyonluğu çöpe atmak demektir. İstemez.

• Baskan keske futbolu sevmeseydi de kurtulsaydık. 29 yasındayım genclıgımı cürüttü

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Azız bey oldugu surece ve futbola karıştığı surece Istersen dunyanın en ıyı kadrosuna en ıyı hocasına sahip ol başarılı olamayız. Cunku azız bey başkasının ısmının kendisinin onune geçmesine ıcın vermez. Takımı Ersun mu sampiyon yaptı ben parasını verdım oyuncuların ole sampiyon oldu diyen adam bu kişi..

Aziz çıksın gitsin.Bayram ederim. Ama bu sene aziz futbolun neyine karıştı ? Hiçbişeye . Sene başında tuttu futbol direktörünü o direktör gitti buldu perreirayı transferleride o yaptı hocayla birlikte. Hoca baştan sona hep kendi kadrosunu çıkarttı. Belki persieyi oynatması için biraz baskı yapmış olabiir. Ama hocada söyledi zaten işime karışırlarsa aynı gün istifa ederim diye .

Tüm suç vasıfsız victor ve oyuncuların sıkıntılarını çözemeyip kovulan terranaodadır.

Hadı bu sene tamam diyelim geriye kalan seneler ne olacak. Löw zico Ersun yanal gıbı adamları cart dıye kovan kım.. Herkes ıle hayta kendı taraftarı ıle kavga eden kım. Başarıyı sadece lıg sampiyonluk olarak goren ve avrupaya dair hicbir hedefi olmayan kım? Butun kongre ye kendı adamlarını koyup kızdırmayın benı bı on sene daha gitmem diyen kım.

Okuduğunu anlamıyorsun galiba orda sadece bu senekii başarısızlığın td yüzünden oldugunu söylemişim. O dediklerine bende hak veriyorum.

• Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ama bu adam artık bende ole bı ıntıba oluşturdu kı kendısını hatırladıkça madem bulanıyor vallahi Çok

• En çok zoruma giden şey kongre öncesinde Aziz Yıldırım;

"Fenerbahçe şampiyon olmuş, olmamış umrumda değil. Hiçbir şey vaat etmiyorum. "

bunu diyip gene başkan seçiliyor.

Kongredeki morukların kafasını...

• bi de bundan sonra alkış almıştı
  • Ustteki arkadaş sacmaliyor takmayin

• tarafsız bey napıyorsunuz?
  • Lazar Markovic, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Simon Kjaer ve Volkan Demirel takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Hani şampiyonduk Volkan bey? Taraftarın tepkisinden kaçıyor yüzsüz herif, bundan sonra Fenerbahçe forması giymesin inşallah.

• Aziz Yıldırım basketbol da bütçe düşecek gibi bir şeyler zırvalamış. Adam fenerbahçe düşmanı arkadaş. Bütçe düşecekse bile bunu f4 maçından bir kaç saat önce söylemek nedir.. ozan a, josef e saçma sapan paralar verene kadar basketbola yatırım yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Souclarin

Bielsa diyenler var hala, kendisi bende önceden Fenerbahçe'ye gelmesini istiyordum ta ki araştırana kadar...

Bielsa'nın en büyük başarısı Payet, Valbuena, Thaubin, Ayewli Marsilya ile 4. olmak... Ayrıca Aziz'i tanıyorsak büyük ihtimalle Bielsa ile kavga eder, bu da takımı etkileyip gelecek sezonki şampiyonluğu çöpe atmak demektir. İstemez.

dostum bielsa çok iyi bir hoca. marsilyada sene başında istediğim adamları almadılar diye daha lig başlamadan açıklama yapmıştı. kaldıki ilk başlarda çok çokta iyi başladı lige. daha sonrasında o saydığın adamların hepsi gitti.

kaldıki bu başkan olamayacak zat bu tarzdaki agresif hocalarla çalışmak istemez. Aziz bir maç içinde Hasan Çetinkayayı arasa olduğu locaya dönüp hareket bile yapabilir. Şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

quote:

Bielsa diyenler var hala, kendisi bende önceden Fenerbahçe'ye gelmesini istiyordum ta ki araştırana kadar...

dostum bielsa çok iyi bir hoca. marsilyada sene başında istediğim adamları almadılar diye daha lig başlamadan açıklama yapmıştı. kaldıki ilk başlarda çok çokta iyi başladı lige. daha sonrasında o saydığın adamların hepsi gitti.

kaldıki bu başkan olamayacak zat bu tarzdaki agresif hocalarla çalışmak istemez. Aziz bir maç içinde Hasan Çetinkayayı arasa olduğu locaya dönüp hareket bile yapabilir. Şaşırmam

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

quote:

Bielsa'nın taktiğine ve pres futboluna lafım yok ama Avrupa Ligi finali dışında kariyerinde hiç bir başarısı yok. Marsilya ile yaşadığı çöküş ortada, bize böyle bir şey yaşatsa, şampiyonluğa giderken 4.lüğe düşürürse ne yapariz?

Llorente, Martinez, Herrera, Adurizli Athletic Bilbao ile La Liga'da 38 maçta 44 ve 49 gol atıp 10. ve 12. oldu. Bielsa'nın bu takımda hücum futbolunu oynatabileceğinden emin misin? Hemde tembel yeniçeriler var takımda. Efsanevi A.Bilbao kadrosuyla 76 maçta sadece 93 gol diyorum. Marsilya'dan bahsetmiyorum bile o kadro efsaneydi..

• Kongre uyelerı hepsı azız beyin adamı mecburen o ne derse alkışlıyorlar. Onlar gercek fenerli degıl. Malesef butun hucrelerımız bole ınsanlara doldu kulubun. Kurtuluş nasıl olur bilemem

• quote:

Kongre uyelerı hepsı azız beyin adamı mecburen o ne derse alkışlıyorlar. Onlar gercek fenerli degıl. Malesef butun hucrelerımız bole ınsanlara doldu kulubun. Kurtuluş nasıl olur bilemem

Bu diktatörlerin gitmesi için 3 Temmuzda yapılan organizasyonun aynısı yapılması lazım, 400.000 kişilik yürüyüşünden bahsediyorum hani. Aksi halde hiiç gitmez.

Yargıtay'ın kararını beklemekten başka hiç çaremiz yok, sözünü tutarsa tabi...

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.