Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam adamın istediği oyuncuları alır işine karışmazsanız kesinlikle başarılı olacaktır
    takım başına gelirse baya bi oyuncu yollar yerine daha genç dinamik ve onun futboluna uyan oyuncular alır.
    ki adam gibi bir planlamaya gidilir hocaya da iyi bir bütçe verilirse kesin başarılı olur diyorum ben marsilya bilbao bunlar şampiyonluğa oynayan takımlar değil bir fenerbahçe real madrid oly psg gibi kendi liglerinde favori takımları çalıştırmadı o yüzden ön yargılı olmayalım ayrıca vitordan kat be kat iyidir bu takıma aykutlar rıdvanlar oğuz çetinler ismailler geldi sıfır kariyerle bu adam bana göre kesin iş yapar aziz yıldırım işine karışmazsa tabi.
    ancak azize kalsa 70 yaşındaki luceyi getirir o bu planlamaları yapmaz oğlu ile beraber gelir zaten takımı oğlu çalıştırır bu sportif direktör gibi çalışır baba oğul kulüpte böyle bir ilişkidense tek sorumlu bir menajer kimliğini tercih ederim ben
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    zaten ozan souzayı almasa bu sene emre falan kalsa basketbol bütçesini çıkartmış oluyor 25milyon falan basket bütçemiz ki bu da çok bir para değil futbola kıyasla bunu da düşürürsek masa tenisi kürek vb spor dışında başarı kazanamayız.
    ayrıca basket bütçesini düşürmek yerine amotör branşlar kapatılsa çok daha faydalı olur mali açıdan.
    taraftarın parasını kulübün kaynaklarını saçma yerlere kullandığı zaman çıldırıyorum
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Sizin görüşünüzdür hocam. Ersun Yanal buraya ilk geldiğinde oyuncular ona göre miydi? Onun istedikleri alınmış mıydı? Buna rağmen şampiyon oldu.

Bielsa'yı ben de takip ederim ve bana göre özellikle futbol bilginleri tarafından şişirilmiş bir balondur. Kariyerinde hiç bir başarısı yoktur, eline geçen iyi kadrolari hep harcamıştır, hücum futbolu oynattığı iddia edilir ama takimlari genelde az gol atar. Athletic Bilbao ile 78 maçta 93 gol.

Eger sistem oturtulacak, istikrar sağlanacak vb. deniliyorsa Bielsa yerine bin kere Aykut Kocaman'ı veya Abdullah Avcı'yı tercih ederim çünkü son 10 sezonda hep türk TDler şampiyon oldu.

Ha hücum futbolu izleyelim, seneye şampiyon olalım deniliyorsa da reçete belli. Yanal, Pellegrini veya Juan Jesus. Bielsa bizi kanser eder muhtemelen. Benim görüşümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bakalım Teodosiç mi daha büyük loser yoksa Aziz Yıldırım mı" Mükkemmel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama 25 milyon kısıde yuruse bi işe yaramaz. Söz meselesine gelecek olursak bu adamın sorunu tuttuğu bır olay hatırlamıyorum ben... Yanı çile yone Fenerbahçeli renktaş lar ile birlikte kader diyelim

• Konu dışı ama forumun Üye profili görünümü değişmiş galiba.
  • İster kabul edelim ıster etmeyelim koskoca fenerbahce bır adamım oyuncağı haline gelmıs

• kalavar kullanıcısına yanıt
    işin en kötü yanı da bu durumdan kongre üyeleri ve bazı fenerbahçeliler çok memnun hocam.
    sesini çıkaran peygambere hakaret muamelesi görüyor
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam durum bu.. Ben Ersun hoca kovulunca tamamen koptum takımdan. Adam kafasına gore takılıyor bizde bunu ızlıyoruz. Bu sahıs bu takımdan ne zaman gider bılmıyorum. Cok sevdigim takımdan soğudum bu vatandas yuzunden. Ama adamın umrunda degıl. Benı sevmeyen Fenerbahçeli olamaz dıyor gızlı gızlı. Fener takımının en kotu zamanına denk geldı genclıgım ona yanıyorum.

• Anadolu GFB baklava götürmüş takıma.

İzah edebilecek var mı?

Baklava parasını bile vermemişlerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon'da artık Volkan Demirel olmamalıdır. Fabiano kiralık zaten onunla devam edilmemeli alabiliyorsak Ospina iyi olur. Defans hattında GG ile devam edilmeli Alves-Kadlec-Kesimal üçlüsünden kurtulmalı Chiellini ihtimali varsa kesin değerlendirilmelidir ayrıca Ba ile devam edebiliriz yedek olmayı sıkıntı etmezse iyi bir yedek olabilir. Sol bek için Coentrao olabilir. Topal ile sözleşme uzatmalı Meireles-Topuz-Diego gönderilmeli. Appiah-Aurelio tarzı bir oyuncu almalıyız Sissoko müthiş olur ve orta saha için ya 10 numaralı oyun sisteminden vazgeçmeliyiz ya da en azından Alex'in % 60ını verecek birini bulmalıyız. Kanat için 1 tane alternatif olabilir ama bu bence Robben olmamalı Feghouli veya Markovic gibi genç gelecek vadeden isim olabilir. Forvet için Eren Derdiyok söyleniyor eğer Eren gelecekse Fernandao gönderilmeli ve Sow tarzı bir oyuncu daha alınmalı. Böylelikle ;

Ospina(Ertugrul)

Gg Kjaer Chiellini Coentrao

Topal(Souza) Sissoko(Ozan)

? (Salih)

Nani(Alper) Feghouli(Volkan)

RVP(Eren/Fernandao-?)

Ek olarak RVP'nin kesinlikle kalması taraftarıyım Nani satılacaksa da 20 m €'dan aşağı satılmamalı

• Bakalım yarın kim daha loser
    Teodosic mi aziz mi
    Benim favorim aziz

• Tarihin en iyi kadrosuyla şampiyon yapamayan adama baklava ikram edip destekte bulunmuşlar.Bi tepside Bjkye yaptırın bari bu Agfb adam olmaz

• Yeni gördüm anadolu gfb baklava ikram etmiş futbolculara

• Tebrikler Final için inşallah kupayıda getireceksiniz ülkemize
  • Sol beke Ludwig Augustinsson alınabilir.
  • aziz vitoru göndermeyecek heralde adam para verip yollamış agfb'yi zemin yapıyor o zemin çöker yalnız böyle bir şey olursa.İsterse messiyi getirsin ne kombine ne ürün satışı olur bu yaz'da ki gibi beklemesin
  • Yandex kullanan var mi hala

• Hala kullanıyorum

• Bence Pellegrini ile çoktan anlaşıldı.
    Basın toplantısında Ali'yle İngiltere'de önemli biriyle yemek yedik demişti başkan...

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.