Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.727.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayallerin bittiği konudayız yeni sezon kadromuz hayırlı olsun

Volkan
    Şener Kjaer Skrtel Hak
    Souza Topal
    Ekici
    Aatıf Fernandao Volkan Şen
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Araplardan 4 M alıyor. O paranın bir miktarindan feragat edip geldi diye biliyorum. 2.5 M maaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben haberlerde geçen isimlerden kurdum kadroyu. Bende isterim genç oyuncu vs ama Bizim bu külüplerle sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 19 Mayıs 2017; 19:20:0 >
  • Hocam boşuna uğraşıyoruz mehmet ekici haricinde hiç bir adamı alamayacaz gibi duruyor şimdiden söyliyim işimiz zor. Yönetim dangalak bir kere o kadar çok genç oyuncu varken gidip saçma sapan adamları gündeme getiriyorlar.

Şimdi aziz bey lucas peresi istiyor kiralık olarak boş adamlar bunlar valbuena bizde iş yapacak adam değil valla lense'de yazık biz bir dahaki sezona'da bir şey yapamayız.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Beni de arkadaş bilgilendirdi Ersun yanal döneminde kirada değilmiş.
  • arkadaşlar neden bu konuya yazıp kendinizi umutlandırıyorsunuz? sonra yine beraber üzülüyoruz

Lens'i bile elimizden kaçıracağız göz göre göre.

3 yıldır 10 numara transferi yapamayan bir yönetimimiz var. ve o yönetim , nice kaliteli teknik direktörleri harcarken yerine yine dönüp dolaşıp kanser edici futbol oynatan aykutla konuşuyor.

aykut kocaman gelecek deniliyor. vizyonsuz aykut lensi istemiyormuş. volkan şenle bitirecek herhalde seneyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Hocam boşuna uğraşıyoruz mehmet ekici haricinde hiç bir adamı alamayacaz gibi duruyor şimdiden söyliyim işimiz zor. Yönetim dangalak bir kere o kadar çok genç oyuncu varken gidip saçma sapan adamları gündeme getiriyorlar.

Şimdi aziz bey lucas peresi istiyor kiralık olarak boş adamlar bunlar valbuena bizde iş yapacak adam değil valla lense'de yazık biz bir dahaki sezona'da bir şey yapamayız.

lucas perez mi boş adam?

keşke gelse kiralık da olsa.

ya takımda fernandao emenike var oos de alper oynuyor 1 asisti var tüm sezonda

valbuena da gelmesin diyorsunuz.

tamam kimse gelmesin aatif volkan fernandao forvet üçlüsü topal souza ekici orta üçlüsü şener ismail bekleri ve kalede de volkan ile oynayın seneye

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Peres boş adam değil ama yazık olur bizim gibi bir takımda oynaması oda gözden düşer bir perezle olmuyor bu iş. Valbuena 32 yaşında bir adam genç adamlara yönelmemiz lazım bizim. Kç senedir hep 30+ adamlar geliyor. İş yapmayınca hemen gönderme çabaları oluyor alıyoz gidiyor değeri düşüyor van persie işte.

Emenike ne yapabildi oda hiç bir şey.takıma baksan 27 yaş alt oyuncu sayısı çok az. Bunları ilerde kim alır.?
  • Bu seneki tek çıkar yol serbest durumda olan oyuncularla sözleşme imzalamak, genç de olsa yaşlı da olsa. Şampiyon olamıyorsun, avrupada ilerleyemiyorsun, oyuncu satamıyorsun. Nereden gelecek yıldız olacak gence verecek para ? Bu sene ekonomik anlamda son şansımız diye düşünüyorum. Takım sene sonu muhakkak şampiyon olmalı ve gerekirse 1-2 sene oynayacak yaşlı oyuncularla yapılmalı.
  • Araplardan aldığı maaşı yazacaklarını sanmıyorum ben.

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach1v4n -- 19 Mayıs 2017; 19:49:51 >
  • Haber Kartalı‏ @HaberKartali 15 dk.15 dakika önce

Daha fazla

Beşiktaş, transfer etmek istediği Taison'a; İstanbul'u, Vodafone Arena'yı, tesisleri ve taraftarları tanıtan özel bir CD yolladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu seneki tek çıkar yol serbest durumda olan oyuncularla sözleşme imzalamak, genç de olsa yaşlı da olsa. Şampiyon olamıyorsun, avrupada ilerleyemiyorsun, oyuncu satamıyorsun. Nereden gelecek yıldız olacak gence verecek para ? Bu sene ekonomik anlamda son şansımız diye düşünüyorum. Takım sene sonu muhakkak şampiyon olmalı ve gerekirse 1-2 sene oynayacak yaşlı oyuncularla yapılmalı.

Hocam takımın işleyen bir bölgesi yok seneye şampiyon olalım diyorsun.

Bu dediğin imkansız bir olay, FM'de olabilir ancak.
  • Başakşehir Elia ile anlaşmış.İyi bari Advocaat kalmadı yoksa bize gelirdi.Siyahi Volkan Şen bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Araplardan aldığı maaşı yazacaklarını sanmıyorum ben.

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Beşiktaşlı futbolcuların maaşlarına bakınca deliriyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu seneki tek çıkar yol serbest durumda olan oyuncularla sözleşme imzalamak, genç de olsa yaşlı da olsa. Şampiyon olamıyorsun, avrupada ilerleyemiyorsun, oyuncu satamıyorsun. Nereden gelecek yıldız olacak gence verecek para ? Bu sene ekonomik anlamda son şansımız diye düşünüyorum. Takım sene sonu muhakkak şampiyon olmalı ve gerekirse 1-2 sene oynayacak yaşlı oyuncularla yapılmalı.

Hocam takımın işleyen bir bölgesi yok seneye şampiyon olalım diyorsun.

Bu dediğin imkansız bir olay, FM'de olabilir ancak.

Takımın işleyen bölgesinin olmamasının en büyük nedeni orta sahamız. Orta sahada aynı adamdan 58 tane var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Mayıs 2017; 20:15:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Haber Kartalı‏ @HaberKartali 15 dk.15 dakika önce

Daha fazla

Beşiktaş, transfer etmek istediği Taison'a; İstanbul'u, Vodafone Arena'yı, tesisleri ve taraftarları tanıtan özel bir CD yolladı.

Taison bu cd sayesinde artık Fenerbahçeli.
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Düzgün konuşup mantıklı şeylerden söz ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Hocam sadece şunu diyorum, bana göre Salih ve Alper'in futbol sezonundayken gidip böyle eğlenmesi ahlaksızlık duruşudur. Aynı şekilde Sow'un böylesine ağır bir diyeti futbol oynarken yapması da ahlaksızlıktır. Ahlakın dinle alakası yok çünkü. İki davranışta futbolu etkiliyor. Ben buna bakarım.

RvP konusunda ise ben talisca dilini öyle yapsa ( gol atmadığı taktirde ) hiç bir şekilde kötü algılamazdım. Melo'yla falan alakası yok zaten RvP'nin. O çok ayrı bir olay.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    4.5 araplardan alıyor, 3.5'da bize oynuyor. Ederi 350 bin euro. Fransa doğumlu olmasa Gençlerbirliğinde izlerdik.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.