< Bu konunun sahibi th3mpo iken Hidden Blade tarafına aktarılmıştır -- Tem 28 2017 5:00PM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi th3mpo iken Hidden Blade tarafına aktarılmıştır -- Tem 28 2017 5:00PM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Şampiyonlugunuzu tebrik ederim zamanında etmemiştim.Hepinize özürlerimi iletiyorum.
2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE. |
Haydi başkan.. Yıldız taktırmadığın bir tek ts kaldı. Onu da başar ne kadar Fenerbahçe düşmanı olduğunu görsünler!
![]() |
Müthiş bir espri hocam. Dünden beri kimse yazmamıştı bunu. Gerçekten çok yaratıcısınız. Yani aptal bir insanın böyle bir ince bir espri düşünebilmesi imkansız. Siz çok, çok ama çok zeki biri olmalısınız. Bu kadar zeki olmak anca Beşiktaşlı birine yakışırdı zaten. Biz Fenerbahçelilerden hiç böyle zeki adamlar çıkmıyor. Gerçekten muazzam yahu. Şu satırları yazarken bile zekanız benim üzerimde inanılmaz bir tesir yarattı. Adeta kendim geçtim, ezildim, büzüldüm. Hayatın anlamını sorgulamaya başladım. Sizin kadar zeki olamadığım için kafamı duvarlara vurdum. Ah, Ah!
Abartmış olmayayım ama bence siz bir Übermenschsiniz hocam. Niçe sizi görse önünüzde secdeye yatardı. |
Siz kimsiniz
|
Lens istedik Dirar geldi Gomez istedik Neto geldi Clicy istedik HAK geldi.
Şampiyonluk istedik Aykut Kocaman geldi. |
O mesajların hepsini Lord Joker atıyordur.
|
Inşallah bjk maçında da ofsayttan gol atarız.
|
PAOK
VARDAR YOUNG BOYS 4 YIL 3 GS SAMPIYONLUGU 10 KISILIK GSYE SUPER KUPA VERME ANADOLU TAKIMINA 1 SEZONDA 3 KERE YENILME ANADOLU TAKIMINA Fİ ALDE KUPA VERMESİ GALATASARAYI KADIKÖYDE BITAKIN YENMEYİ GOL BİLE ATAMAMA SAÇMA SAPAN TRANSFERLER TAKIMA KANAT OYUNCUSU LAZIMKEN YERLI DROGBA DIYE GOKHAN UNALI ALMA SAHAYA İNMEYECEGIM DIYIP DAUM GIDER GITMEZ TEKNIK DIREKTOR OLMA ALEXİ YEMESI |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lauren Cohan -- 18 Mayıs 2017; 1:10:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 18 Mayıs 2017; 1:30:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |