Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54855486548754885489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapma dostum, hiç bakmadan açtı. Çok heyecanlı bir çocuk ezbere hareket ediyor. Ama topla ilişkisi iyi bence. Hızlı da sayılır. Bir de tek vuruşunu da beğenmiştim ben. Biraz futbol altyapısı alsa bir yerde bence iş yapar bu ligde. 2 sene sonra kanat forvet olur, rotasyonda.
  • bizim messi de hakikaten iş var kumaşı çok iyi bu çocuğu sürekli kullanmamız lazım
  • Çay asabiyet yapıyor galiba, Rizespor geleni geçeni indiriyor.
  • Rize düşerse ayıp olacak adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm maçları izledim, benim aklımda bile kalmamış.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Kaçırabilir. Ama kazandıracakları kaybedeceklerinin çok önünde.

Bu maçı 5 0 kaybetsek nolacak? Önemsiz gençleri kazanacağımız maçları iyi değerlendirmek gerekli.

• Ferdi akıyor yine

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşlar Rize kaybeder Kayseri kazanırsa Rize’mi küme düşüyor şimdi? Rize’nin durumu nedir
    Puan durumuna gidip bakabilirsiniz. Buraya gelip amaçlarınızı gerçekleştirmek yerine daha iyi bir yöntem. Tavsiye ederim.

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Dirar dediğin gibi bitmiş Ferdi de olmuş valla ilk 11e yazarım ben seneye Ömer de kiralansın Acun'un takıma oynatma garantisi de alınsın mis gibi olur.
  • Altayın eksikleri yan top ve arada gelen konsantrasyon kayıpları. Karşı karşıya belki de avrupanın en iyilerinden zaten. Buna rağmen harun karşı karşıya kurtarınca keşke harun oynasaydı demiyorlar mı bitiyorum

• Altay olsaydı 1 tane yumurtlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşlar Rize kaybeder Kayseri kazanırsa Rize’mi küme düşüyor şimdi? Rize’nin durumu nedir
    Rize küme düşmüyor.

• ömer keşke kanatta oynasa.
  • Solda Ferdi Neymar, Allahyar Suarez, Sağda da Messi Ömer

60 milyon aşar bu üçlü. Allahyar biraz kafasını kaldırmayı öğrenirse.
  • dortmund'tan getirilen kaleci antrenörünün bariz etkisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

İspata gerek yok işte.
    Son maçında gol atsa ne atmasa ne. Ama ömer Faruk atsa aidiyeti artacak. En genç gol atan oyuncu olacak cak cuk işte.

Bu hareket emreyi dahada yüceltirdi..
    Bence kesinlikle emrenin hakkı adamın jübile maçı. Zaten ömeri şuan herkes desteklediği için bu penaltı çok da önemli değil. Eğer ömer deneyip atamasaydı daha büyük sıkıntı olurdu kendi açısından şevki kırılırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Yapma dostum, hiç bakmadan açtı. Çok heyecanlı bir çocuk ezbere hareket ediyor. Ama topla ilişkisi iyi bence. Hızlı da sayılır. Bir de tek vuruşunu da beğenmiştim ben. Biraz futbol altyapısı alsa bir yerde bence iş yapar bu ligde. 2 sene sonra kanat forvet olur, rotasyonda.
    Çalımı iyiydi bence kafası çalışıyor, büyük ihtimalle birisi koşuyor falan sandı bilemiyorum ama şu haline biraz eklerse iyi yedek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

İlk yarıdan notlar;

Dirar dönmüyor.Dönemiyor bitmiş bu adam anca yedek.

Allahyar çok kuvvetli yıkılmıyor ve dengeli sevdim.

Rodri bitmiş görmedim.

Ferdi olmuş baya baya olmuş nur topu gibi oyuncumuz oldu.

Ömer genç yavaş yavaş pişmesi lazım.Daha 1 senesi daha var gibi.

Defans kurgusu hala yok ne yapcaz bilmiyom.

Hasanı sevemiyom ya.Bi eksiği var çözemedim.Vasat derlerya kötünün iyisi istikrarlı vasat.
    defans kurgusu yok değil rakip organize gelmiyor etkili oldukları pozisyonlar hep kontra atak dirar zaten koca göte bağlamış şuan koşu yarışı yapsak geçerim onu onun dışında hasan alide çok ileri çıkıyor oda geri dönüşlerde sorun yaşıyor eski ritminde değil kesinlikle diğer dediklerine katılıyorum aynen kontra ataklara karşı en iyi sistem 3 lü defans ve kanat bekli sistem başka yolu yok

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Hay Altay Altay Altay kafanıza Altay düşsün yetti be kardeşim ne gördünüz şu heriften ayakları iyi o kadar.
  • Ulan maçlarda gol yok ya bu ne kardeşim yinemi yatacaz

• 
Sayfa: önceki 54855486548754885489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.