ya için yanıyor, için parçalanıyor ama hala daha trollük peşindesin haa... ayrıca sen sakın tebrik-mebrik etme bizi... biz senin ucuz ve samimiyetsiz tebriğine kalmadık. o tebriğini geri al, senden tebrik istemiyoruz. sen beşiktaş'ın adını bile ağzına alma başka bir şey istemez. seninkisi futbolseverlik ya da fenerbahçelilik değildi, senin işin gücün hep kötülüktü, trollüktü... ve o trollük de bugün elinde çok fena patladı. beşiktaş'la uğraşırsan böyle komik duruma düşersin. herkes seninle bugün olduğu gibi dalga geçer. yazdıkların da işte böyle yüzüne yüzüne vurulur... neyse ders olmuştur sana Eren Efendi... hayatın boyunca bugünü unutma olur mu? beşiktaş'ın büyüklüğünü unutma. hep hatırla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Mayıs 2021; 0:20:20 > |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5693. sayfa)
-
-
Ya istifa yok hala biri çıkıp başkanlık için adaylığını ilan etsin aziz döneminden beter durumdayız Fenerbahçe’de demokrasi hiç olmadı olmayacak hep tek adam rejimi var bu kulüpte ve kulüp ölme noktasına gelene kadar ne bırakıyor o başkan ne de kimse çıkıp aday olmuyor yazık vallaha azizi göndermek için kaç yıl bekledik aday çıksın diye yine aynı olay başkan aday olursa biz olmayızcılar var neden gs böyle değil direkt çıkıyor yazık ya bitmişiz biz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 16 Mayıs 2021; 0:15:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907Gereksiz çocukça ss atıp etiketlemelerle insanın sinirini bozma
sizin konudan banlıyım
bi önceki mesajımda topçularınızın mücadelesine olan saygımdan ötürü tebrik ettiğimi söyledim
fakat hatay maçındaki tiyatro kolsuz marafona taça çıkan toptan attığınız gol rosierin tekmelerine çıkmayan kırmızı kartlar sergenin her maç sonı mızmızlanıp ağlamasıyla gelen bu şampiyonluk senin içine siniyosa diyecek lafım yok
ama fazlada umutlanma derim neticede züğürtlükten elektrik faturasını ödeyemeyen takımsınız kadronuzdaki iyi topçuların hiç birini elinizde tutamayacaksınız cl geliride derman olmayacak
şimdilik o küçük dünyanızda keyfini sürün bu tiyatro sezonunda kazandığınız şampiyonluğun
Mükemmel tespitler Eren hocam, helal olsun. Biz söylemeye bile tenezzül etmiyoruz bazı şeyleri, zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim.
-
Kendinizi avutun böyle biz kutlamalara devam
Size bu arkadas bize de huso nickli arkadas. Ne kadar didinirlerse didinsinler her sezon sonu ellerinde patliyor. Sezon boyu gelip trollemeye calisiyorlar, sezon sonu sus pus :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: td1907Yalnız Gs maç özetini izledim. Adem Büyük kaleye doğru koşsa boş kaleye topu atacak. Bilerek geride kalıyor. Yalnız İslam Chabek öyle bir orta kesiyor ki Adem Büyük ün rastgele ve bilerek ıskalayarak vurduğu şut gol oluyor. Bazen böyle ilahi adaletin tecelli ettiği anlar olur.
Adem bu maçta gayet iyiydi. Kaçırmak istese dağa taşa vurur veya çalıma girer kaybeder vs. Adem böyle şeylerle uğraşmaz. Sırf futbol oynayabilmek için sözleşmesini feshetti gitti. İstese Falcao'nun yedeği olarak yattığı yerden para kazanırdi.
-
Evet beyler bir sezonu da kanser olarak tamamladık artık kısmet seneye yeni kanserler.
-
Belimizi doğrultamıyoruz kazanınca
Bjk'de kazandı ama onlar şampiyon oldu, ilginç...
olm bizde bu yeni kupadan yok
-
Geciktirdik biraz kutlamayı kusura bakma biraz da korkuttuk sanırım, stres oldunuz :) Kutlayın tabii
-
ee buna da yazık tabii...
-
Zaten ilk yari tek pozisyon var o da Adem golu atti. Bunlar boyle seylerle ugrastikca gerceklerden uzaklasip hep basarisizlik icine dusuyorlar.
İddaa ediyorum Fenerbahce son yillarda Galatasaray transferleri ile ugrasana kadar duzgun bir planlama yapsaydi, ligde uzerimize oyun oynaniyor oynasak ta sampiyon olamayiz psikolojisine girmese 3-4 fazladan sampiyonlugu vardi.
Daum dan baskasi aklima gelmiyor benim
Sizin?
Kumar oynayacak halimiz kalmadi artik.
Ömrümüzden ömür gitti çok stresli oldu artık rahat uyku zamanı
Ben buraya kadar gelebileceğimizi bile düşünmüyordum açıkçası. Benim açımdan kötü sonuç değil. Umarım gelecek sene şampiyonluğa oynayabiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fluoxEvet beyler bir sezonu da kanser olarak tamamladık artık kısmet seneye yeni kanserler.
3 takım da şampiyonluğu birbirine ikram etti, tepsi en son Beşiktaş'ın önünde kaldı.
-
Trollük falan yaptığımı düşünmeyin ama Fenerbahçe'yi ancak Şumudica paklar. Yalnız tüm teknik ekip çıkarılacak, Şumudica kendi ekibini kurup çalışacak. Maç sonu göbek atmazsa, maç içinde hakeme bağırıp çağırmazsa, parası hesabına düzenli yatarsa en azından ilk 2 garanti olur. Bu adamda iyi bir iletişim gücü ve oyun aklı var.
-
Ellerinde 70 tane orta saha var sırf bize inat gidip İrfan'ı aldılar. Çok da gerek yokken Mesut'u aldılar. Mesut gelmeden önce daha iyi oynuyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 16 Mayıs 2021; 0:26:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X