Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.197.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56935694569556965697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz halen daha bu gelsin bu gitsin diyip hesap yapın. Adamlar parasını verip aldı şampiyonluklarını. Biz transfere hocalara gereksiz para harcadık. Herkesi susturabilecek, biat ettirebilecek kadar parayı bizde verebilsek bizde şampiyon oluruz bu ligde. Kimi getirirsen getir hiçbir şey değişmeyecek. Oynamayan anadolu takımı bize bilenecek, gollerimiz 10dk incelenecek, bize yapılan faullerde var devreye girmeyecek. Ağır faullerde uyarı ile geçiştirilecek. Kural hatalarını hakem hatası deyip geçiştirecekler.

Kafa yormaya devam edin.

BU MESAJA CEVAP VEREN DİĞER TARAFTARLARA CEVAP OLARAK HİÇBİR ŞEY YAZMAYACAĞIM.

• Aziz Yıldırım -> Duraklama Dönemi

1.Ali Koç -> Gerileme Dönemi

2.Ali Koç -> Yıkılma Dönemi olacak.

• BABA PARASI İLE ZENGİNLİK İLE ANCA BU KADAR
    BABADAN PARA İLE HAVA ANCA BU KADAR

EMEK OLACAK
    TER OLACAK

İSTİFA EDECEKSIN KARDEŞ
  • kalavar kullanıcısına yanıt

yaşa

• Bari ikinci olaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

İki takımdan da bize hayır yok ama bu pozisyon kaçmasın.

Kardeş net penaltı değil. Değil bak değil diyorum.

• Onun dışında max kruse olayı da var. Hayatının kumarını oynadı dedi, sonra tazminatını taksitle ödeyelim diye peşinden koştu adamın.
    Başkan gerzek çıktı rıza baba :(
  • Koskoca sezonda takım adam gibi top oynamadı. Son 2 maç dahi bir karakter koyamadı sahaya. Boş boş konuşmayın. Sanki ortada inanmış bir takım, yönetim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 16 Mayıs 2021; 1:9:25 >
  • Bu adam şirketlerini de böyle yönetiyorsa vay haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

BABA PARASI İLE ZENGİNLİK İLE ANCA BU KADAR
    BABADAN PARA İLE HAVA ANCA BU KADAR

EMEK OLACAK
    TER OLACAK

İSTİFA EDECEKSIN KARDEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Bunu yapmayalım artık ya. Kimse yapmasın. Bu muhabbetler çok sıktı artık. Aykut Fener'e yattı dediklerinde auuv diyoduk. Şimdi aynısını biz yapıyoz. Boşverin abi, Kadıköy'de 25 puan kaybeden takım şampiyon olmasın zaten

Pozisyonu izleyin derim. Ben izledim. Golcü bir oyuncu golü atmak için kaleye doğru koşar. Sağ bek topu yerden keser forvet boş kaleye yuvarlar. Adem koşmayı bırak bilerek savunmanın önüne geçmesine izin veriyor.

Mücadelesine birşey diyemem ama golü atmak istemediği ortada

• Çözüm belli.

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Adem bu maçta gayet iyiydi. Kaçırmak istese dağa taşa vurur veya çalıma girer kaybeder vs. Adem böyle şeylerle uğraşmaz. Sırf futbol oynayabilmek için sözleşmesini feshetti gitti. İstese Falcao'nun yedeği olarak yattığı yerden para kazanırdi.

Alıntıları Göster

İyi mücadele etmiş olabilir. Ben sadece bu pozisyon özelinde yorum yaptım. Zaten maç özetinde Adem başka bir pozisyonda yoktu. Golü atmak istedi diyen futboldan anlamıyordur

• Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • şampiyon olmak kolay iş,kimse bizim gibi şampiyonluğu elinin tersinle itemez,en iyi biz iteriz.zor olan budur..
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt

Hocam zaten yaptık.Gol yedik lig sonuncusundan sonra saçma bir gol atıp kazandık.

Maç içinde 2 kere altay 1-1 kalması harun olsa penaltı kırmızı kart ile biticek olay.

1 penaltı kaçması

1 5 kişi arasından tek adama kesilen orta ve gol

cisse ile gol aranması dfsaasdf.Adam emekli olucam dedi onun için kendimi hazırlıyorum dedi.

Yani 1 sezonda olcak şeyi 1 maçta yine yaşadık.Ne diyim.İyiki son maça kalmamış valla bu maç önemli olsa kaybederdik.

• Rarels kullanıcısına yanıt
    Ya Saran yada Aziz başkan başka türlü olmaz bu iş
  • Fenerbahçe tarihinde en çok hakkı yenilen isimlerden.

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: charles

Ne diyelim arkadaş bu işe.

15 transfer ilk sezon 7.'lik

17 transfer ikinci sezon 6.'lık

20 transfer üçüncü sezon 3.'lük

Şampiyonlar Ligi de gitti.

3 sezonda 7 teknik direktör, 2 sportif direktör

Ha birde şu var ne zaman ki FFP çıktı fenerin işler aksadı.

Tamam para mara basılıyor sponsor o bu şu varda.

Takımı istediği gibi yenileyemiyor.Önceden de böyleydi ama tam olarak bir oyun oynuyordu Fener.

Misal bu sezon orta saha savunma ve hücuma göre aşırı lüks.Bunun ayarını sağlamak içinde rahat bir 50-60 Milyon € harcaması lazım Fenerin.

Şu şartlarda bu zor.Savunmada ciddi problemleri var ve hücumda.Orta sahada ise aşırı şişkinlik var.

Ha birde doğru teknik adam ve bir düzgün ekip lazım.Bu işide onlara bırakacaksın.

Misal baskette nasıl euroleague'de o performansa erişti fener.

1.Rahat bütçe veriyordun sınır yoktu.

2.İşi ehline uzmanına veriyordun.

Futbolda bu zor.FFP işleri zorlaştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

şampiyon olmak kolay iş,kimse bizim gibi şampiyonluğu elinin tersinle itemez,en iyi biz iteriz.zor olan budur..

Bugün sizi hiç aratmadık hakkımızı ver

• 
Sayfa: önceki 56935694569556965697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.