|
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5696. sayfa)
-
-
Argümana bak, takım top oynamıyormuş. Bir tane cümleyi ezberletmişler habire onu papağan gibi tekrar ediyorsunuz. Ne yapayım yani takım top oynayınca? Öyle yada böyle Fenerbahçe maç sonunda 3 puanı cebine koyuyordu. Ama maç sonrasında yorumcular, rakip teknik direktörler ağlayınca yönetim gaza gelip hiç hesapta olmayan Mesut transferini yaptı, Mesut'u oynatmıyor diye Erol'u yolladılar. Yıllarca aynı şeyi yaptılar YILLARCA. Azıcık FENERBAHÇE kıpırdadı tvde algı operasyonu, sahada doğranma hop FENERBAHÇE kötü oldu.
BİLEREK VEYA BİLMEYEREK BUNLARA ÇANAK TUTMAYIN SONDA ÜZÜLEN YİNE FENERBAHÇELİLER OLUYOR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
Daum ve Advocat hariç olan önerilerin hepsi başarısız olurAdvocaat a doyamamistim.
Daum Advocaat veya Low.Gerisi kumar olur ve bizim kumara oynayacak takatimiz kalmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya saçma sapan konuşup adamın canını sıkma. Üstün zekası ile büyük oyunu çözmüş, burada akıl veriyor çocuk. Herkes aptal bir sen süper zekasın. Git uzakta oyna kumunla. -
Yetiş ya Gürel Aydın.
-
Benitez, Peter bosz, Rudi Garcia, Lampard, Şenol Güneş. Hepsi Daum’dan iyidir ve getirilebilir hocalardır.
Serhat Akın videonun 1:15 inde kulüp başkanının nasıl olması gerektiğini anlatıyor. Kaydın sonuna doğru da Emre Belözoğlunu. Başkan önemli beyler Aziz Yıldırım gibi adam lazım bize.
https://www.youtube.com/watch?v=lNx3WvVrIsU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir başkan düşünün, bütün vaatleri yalan...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 16 Mayıs 2021; 1:47:37 >
Lowu getir,takım iskeletin zaten fena değil,istediği adamları da al,yak puronu şampiyonluk kutla
AMAAAAA
Gider vasıfsız başkanımız temmuzun ortasına kadar hoca arar, transferin son günü menejer yamamalarını toplar.getirir,sezon sonu mutsuz final.
HOCAYMIŞ OYUNCUYMUŞ GECİN BUNLARI.ALİ KOÇ DEFOLUP GİDECEK O KADAR.
siz daha stajyersiniz bu mevzuda..
-
Löw ün son kulüp takımı çalıştırması nuh nebiden kalma. Başarılı olmasına hiç ihtimal vermiyorum.
Bize gittiği yerlerde özellikle kaos içinde bizim gibi domine edilmesi gereken liglerde başarılı olmuş/olacak td gerekli.
Jorge Jesus, Lucescu vs gibi.
Sporting ruben amorim 36 yaşında td için bragaya 10 milyon fesih bedeli ödedi vs 3-4-3 formasyonu ile 19 yıl sonra Sportingi 1 yılda şampiyonluğa taşıdı.
Sporting kendisine uygun td ile başarıya ulaştı, bize de bize uygun td lazım. Bunu bulabilecek çapta ve kabiliyette bir kulüp/yönetim olmadığı için mecburen her yerde başarılı olmuş kişiye ihtiyacımız var.
Bize lazım olan bazı takımların domine etmesi gereken, kaos liglerinde başarı sağlamış td. Ukrayna, Yunanistan, Portekiz gibi liglerde başarı sağlamış, şampiyonluklar yaşamış td burada başarılı olur. Her maçı galibiyet için oynayacak, deplasmandan bir puanı kariyerinde başarı kabul etmemiş, galibiyet serileri çıkartmış, iki maç puan kaybını kabul etmeyen td lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Mayıs 2021; 2:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Usta sporting örneğin çok güzel kesinlikle katılıyorum fakat o profildeki hoca kim ? Bence Daum veya löw başka da aklıma gelmiyor.Dediğim gibi biz konuşur ederiz gider emreyle devam eder.Ali Koç defolup gitmeli başka türlü olmaz.İçimden çok şeyler geçiyor da yazıp ceza yemeye gerek yok.
Hatay da beşiktaş ı tebrik etmiş. Alttaki yorumlar ibretlik
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Löw ün son kulüp takımı çalıştırması nuh nebiden kalma. Başarılı olmasına hiç ihtimal vermiyorum.
Bize gittiği yerlerde özellikle kaos içinde bizim gibi domine edilmesi gereken liglerde başarılı olmuş/olacak td gerekli.
Jorge Jesus, Lucescu vs gibi.
Sporting ruben amorim 36 yaşında td için bragaya 10 milyon fesih bedeli ödedi vs 3-4-3 formasyonu ile 19 yıl sonra Sportingi 1 yılda şampiyonluğa taşıdı.
Sporting kendisine uygun td ile başarıya ulaştı, bize de bize uygun td lazım. Bunu bulabilecek çapta ve kabiliyette bir kulüp/yönetim olmadığı için mecburen her yerde başarılı olmuş kişiye ihtiyacımız var.
Bize lazım olan bazı takımların domine etmesi gereken, kaos liglerinde başarı sağlamış td. Ukrayna, Yunanistan, Portekiz gibi liglerde başarı sağlamış, şampiyonluklar yaşamış td burada başarılı olur. Her maçı galibiyet için oynayacak, deplasmandan bir puanı kariyerinde başarı kabul etmemiş, galibiyet serileri çıkartmış, iki maç puan kaybını kabul etmeyen td lazım.
Katılıyorum. olimpiakos un önünde paok u 34 yıl sonra şampiyon yapan razvan lucescu bize uyar mesela. Genç hırslı bir td.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunuda belirtmeden geçmeyelim ne kadar anadolu maçları önemli olsada iş ikili mücadeleye filan kaldığında şu gerçek net görülüyor.
Derbi kazanamayan şampiyon olamaz.
-
Löw kadar düşmesek mi ? Bizim riske edecek senemiz yok artık. Adam kulüp çalıştırmamış. Her şey isimden ibaret değil. Yapmayın. Bize modern futbola uygun Avrupa'da aktif TD lazım.
Daumquote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange
Löw kadar düşmesek mi ? Bizim riske edecek senemiz yok artık. Adam kulüp çalıştırmamış. Her şey isimden ibaret değil. Yapmayın. Bize modern futbola uygun Avrupa'da aktif TD lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X