< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5698. sayfa)
-
-
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Doğum günün kutlu olsun hocam.
Rahmetli erken göçmeseydi veselinoviçte olurdu, ah ah çok erken gitti.
Bu takım Aragones'in zamansız ölümünden beri şeyini belini doğrultamadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlarında 2 golden gitti. Sivası 3-2 yenmeleri gerekiyordu ve daha zor bu durum.
Biz gene adem eyşanı ve düşmüş denizliden gol yedik öyle gitti averaj. (Akbabanın kaçan penaltısı yok mu bir de yaram derin...)
:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarından tezi yok bielsa için yönetime gereken baskı yapılmalı ben artık ligi TANIDIĞI VE HOCA olduğu iddia edilen stajyerleri takımın başında görmekten bıktım
-
Beyler sizi daha iyi anlıyoruz artık, hep son maçta kıl payı galip gelir mutlu olurduk siz üzülür damara bağlardınız.
Eeee hayat... yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan, bizde bu duruma düştük...
İşin ilginç yanı yine bu acıyı yaşıyorsunuz, 2 puancık sadece...
Ezeli rekabet ebedi dostluk + kader arkadaşı olduk
Rangersın sağ beki, evet yanlış duymadınız sağ bek
46 maç 19 gol 16 asist
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altay'ın yanına Berke gelirse kaleci işi okeydir.
Sağ Bek için Nazım'ın önüne iyi bir sağ bek lazım.
Sol Bek için Novak gönderilip Caner ile rekabet edebilecek bir sol bek lazım.
Szalai takımda tutulup yanına bir tecrübeli bir stoper lazım. Tisserand ve Lemos'u gönder. Serdar, Sadık takımda kalsın. Birde Karagümrük'ten Fatih gelecek.
Szalai, Tecrübeli stoper, Serdar, Fatih, Sadık stoper için yeterli.
Orta sahada Ozan'ın, Gustavo'nun, Sosa'nın ve Mert Hakan'ın gittiğini düşünüyorum. Biri kaliteli biri genç olmak üzere iki tane ciğersiz zenci alırsın. Yanına İrfan'ı koyarsın. İrfan'ın arkasına da Salih'i alırsın.
10 numara mevkisi için Mesut ve Pelkas kalır takımda. Mert Hakan'ı gönderme, Pelkas'ı sat. Mesut ve Mert Hakan kalsın.
İyi bir sağ kanat şart oğlu şart. Yedeğine Valencia'yı koyarsın.
İyi bir sol kanat şart oğlu şart. Yedeğine Osayi'yi koyarsın.
Bir tane A kalite gol atabilen forvet. Bir tane B kalite gol atabilen yedek forvet. Birde Allahyar ile 3 forveti takımda tutarsın.
Thiam gibi forvet mi, kanat mı ne olduğu belli olmayan oyuncular gelmesin artık abi. Net mevkiler belli olan oyuncular alınsın. Yukarıda 4-2-3-1 dizilişine göre yaptın planı. Şu an için 10 tane transfere ihtiyacı var bu takımın. Basit bir hesap ile, Ozan'dan 20 milyon geldiğini düşünsek. Diğerlerinden ve kiradakilerden de toplam 20 gelse nerden baksanız 40 milyonluk bir bütçe çıkıyor ortaya.
Salih bedava, Giroud bedava, Muriç kiralık, David Luiz bedava.
İyi kötü bu sene oluşan iskeletin üzerine daha iyi bir takım kurmak zor değil.
3 önemli bileşen var.
1) Allah aşkına iyi bir teknik kadro kurulsun.
2) Allah aşkına Altay takımda tutulsun.
3) Allah aşkına gol kabiliyeti olan tartışmasız bir forvet alınsın.
-
Mert hakan gönderilmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı fikirdeyim. Sadece alternatif olarak yazdım. Mert Hakan'da Thiam gibi oyunculardan. 10 numara koysan olmuyor, tekniği ve vizyonu zayıf kalıyor. 8 numaraya koysan olmuyor, güçsüz kalıyor. Hangi mevkinin adamasın Allah aşkına. Bi futbolcunun tek mevkisi olur. Kruse'de öyleydi mesela. Forvet desen değil, 10 numara desen hiç değil. 9,5 diyorlar, 9,5 ne abi? Ya 9 olsun ya 10. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Şampiyonluğu kaybetmek sizin için mi daha dramatik oldu bizim için mi tam çözemedim. Bizim 2 golden gitti. Siz Sivas'ı 1-0 yenseniz şampiyondunuz.Kardeş sizin dramatik dediğinize duble acı koyup sabah kahvaltısında yiyoruz. Sen ne anlatıyorsun, 6 senedir 2 doz eroin vurmadan fener maçı izleyemedim. En iyi maçımızda ne olur ne olmaz diye 5 duble rakı tüketiyorum.
Ehhh başına gelmeyen anlamaz.
Antrenmanı falan bırakacaksın, Tüm oyuncuları toplayıp şu maçın videosunu hepsine izlettireceksin izlerken de karşıların da oturup telefonu ,saçı, ile oynayanı direkt kolundan tutup dışarı atacaksın.
Bu maçta Sow'un kaşına 6 dikiş atıldı, Kuyt'ın kafası yarıldı.
Sahada oynayanların hali hepsi sanısın ki Messi ,Ronaldo nasıl rahatlar bu mudur yani.
Azıcık çaba gösterin TAKIM olmak için azıcık yüreğinizi koyun rahatsız oluyoruz bu rahat tavırlarınızdan.
-
Kayahn - Esmer geceleri dinliyorum. Yar yine bana hüsran yine bana hasret var...
-
Gecen hafta cok degil Sivasi 1-0 yenseydik su an sampiyonduk.İnanamiyorum hala inanamıyorum arkadas.
Son iki maç kazanıp şampiyon olamadık sadece 2 maç
O zamanlar da harika top oynamiyordu takim bence. Senelerdir takimda surekli bir taktik sistem yok malesef. Fenerbahcenin bastan asagi butun teknik ekibinin degismesi ve en az 2 tane taktiği oyunculara ezberletilmesi gerekiyor. Doğaçlama top oynuyoruz rakiplerimizin hepsi taktik oynuyor.
Bilmiyorum bana katılırmısınız ama bence seneye eksikler giderilip Ersun yanal geri gelmeli baskılı futbol oynatırdı keyif alırdık ve gecen sezon çok kötü stoperler alındığı için başarısız oldu bence
Sezonu kötü bitirdik ama bitişte güzel bir gol bulduk
-
Dün akşamın en güzel şeyi Altay'ın kaldığı yerden devam etmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X