Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.196.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56985699570057015702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saran “ ben de kahroldum, taraftar merak etmesin güneşli günler göreceğiz” diyor.
    Sanırım ilk karşı aday çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi 6 milyon euro verip bi oyuncu aldin. 3 milyon euroda maaş aliyor nerdeyse

bu adam geçen sene herkesin favorisiyken bu sezonda azicik eleştiri aldi fakat devre arasindan sonra direk kesik yedi. şimdi sorarim gustavonun abartilan bi oyuncu muydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Saran “ ben de kahroldum, taraftar merak etmesin güneşli günler göreceğiz” diyor.
    Sanırım ilk karşı aday çıktı

Ben göremedim hocam nerde demişki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre, Volkan, Selçuk, Aurelio kulüple ilişiği kesilmeli...

Futbolculara girmiyorum, onlar belli...Bu topçu eskileri gitmedikçe ne oyun düzelir ne sistem

• Umarım yönetim ve teknik ekip tamemen değişir.3 yılda bütün seriler bitti başarısız yıllar oldu hep.

Adam akıllı bir TD gelir ve şu çöpler’den kurtuluruz artık.Lemos - Tisserand - Cisse - Novak - MHY vs

Forvet’e gol makinesi diye aldık adam traş makinesi çıktı ( Samatta ) bu adama birde 6 milyon Euro vericez.Emre - Volkan - Selçuk vs takımda kalmamalı diye düşünüyorum..

• bence kadro korunmali. Cisse, osayi, lemos, novak, gokhan gibi katki vermeyen oyuncularla yollari ayirip yerine kaliteyi yukseltebilecek oyuncular alinmali. Her şeyden önce kaliteli bir teknik adam getirilmelidir. Bunun icin aylarca beklemeye gerek yok, hemen karar alinmali.

• Bundan sonra bende eleştirecem. Her şeyin suyunu sıkıp çıkarıcam. Yense de yenilse de gömecem. Hatta şimdiden başlayalım.

YALI ÇOCUĞU SAADETTİN SARAN! ÇÖP SAADETTİN SARAN!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Ali Aydınlar bile başkan adayı olsa razıyım, düşünün o derece.

• Fernandaolu Emenikeli kadroyla bile şampiyon olurduk be. Önce disiplinli Alman bir hoca şart. Oyuncuların hepsinin totosundan kan alması lazım. Ciğerlerini antrenmanda bırakacaklar.

• nedir hocam peki çözümün. sert eleştirelim Ali Koç gitsin Emre Belezoğlu gitsin, peki sonrası? zaten takım borç batağında. kolay mı yeni başkan teknik direktör takımı sil baştan yapmak. bu sene bir değişim başladı ve iyi yolda. yaşananları bütünsel baktığında şu takımın başına neler geldi. buna rağmen son maça kadar şampiyonluk şansı ile girdik. gelecek vadeden potansiyel oyuncuları olan bir takım var ortada. herkesin ağzında bir trollük lafı. bir tane abubakar gibi forvetimiz olsa 10 puan fark atardık. takım ruhsuz kabul ediyorum ama takıma inanmayan başta taraftarın kendisi. ben bu sene de takıma destek olma taraftarıyım. çoğunlukta hakim olan görüşüne saygı duyuyorum ama destek olmazsak sonunda takım daha fazla zarar görebilir.

kısa not: hocam ilgi çekmek için, farklı olmak için neden böyle yazayım nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz? sonuçta bana, sana ne faydası var fenerin yada ötekinin başarısının. dünyanın en önemli meselesi gibi yaşamaya gerek yok.

• Böyle saçma şey mi olur ya, 3 sene önce 1 seneden hazırlıklara başladı Ali Koç, koskoca 1 sene seçim calismalari ile geçti.

Kalmış 15 gün , ortada hiçbir şey yok. Hala neyi düşünüyor olabilir akıl alır gibi değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene Galatasaray şampiyon olmadı Başakşehir oldu diye sevinildi, dün akşam Galatasaray değil Beşiktaş şampiyon oldu diye sevinildi. Bizim taraftarı iyiden iyiye sindirmeyi başardı bu Ali Koç tebrik ederim. Artık taraftarlar kendi takımının değil başka takımın şampiyon olmasına sevinir hale getirildi. Halâ da utanmadan bu kalpazanlar istifa edip defolup gitmiyorsa bundan sonra tek bir kalem dahi alıp bu kulübe katkı sağlamam. Maçlarını da izlemem lanet olsun
  • Ali Koç verdiğinden fazlasını aldı, kimse savunmasin artık.

3 sene de 60 transfer, o kadar teknik direktör parası, en kötüsü şampiyonluk ve şampiyonlar ligi primleri.

Sıradan biri baskan olsa ve bir sene şampiyon yapsa zaten o kadar para girecekti takıma.

• Ali Koç'un kökü zarar ya bu takıma. 4 sene önce şampiyonluğu 3 puanla kaçırıp 2.olduk o kadroyla.

Sağolsun Ali Koç koskoca 1 sene seçim çalışmaları filan, tüm odağı bu yöne çekti, ne başkan ne yönetim takımla ilgilenmediler yeteri kadar.

Takım hayatı maclarina çıkarken Ali-Aziz atışmalarini izliyorduk.

Bir de bu sene aday olacaklara bakın. Şimdiden teşekkürler hepsine. En azından takımı bu seçim süreciyle zorlamadilar. Saran, mali, aziz artık her kim olacaksa.

• Transferi hocayı filan geçtim Ali Koç bu hakem çetesine ve başlarına diş geçiremedi kaç puanımızı çaldılar 3 sene geçti aman iyi olalım diye diye adamlar yaramıza basıp durdular bu lobiyi bile dağıtamadı sen koskoca koçsun. İnşallah bir daha aday olmaz bize asi bir Başkan lazım maç gidiyor mu dalacak soyunma odasına verecek odunu hakem eyyam mı yapıyor köklerini kazıyacak çiçek böcek dağıtmakla olmuyor bu işler avrupa değil burası.
  • Keşke Alexi filan Sportif Direktör yapsaydık.

Bu Emrenin İrfan için bu kadar saldırmasını takdir ediyorum aslında

Deniz çöplüğünden kurtulduk İrfan 7ye gelmiş oldu.Diğer çöplere verdiğimiz paraya bakınca İrfan bence pahalı transfer değil.

Tamam İrfanı aldıkta bizim diğer bölgelerede kaliteli adamlar almamız şart Dorukhan Mert Müldür gibi fark yaratmayacak sıradan çöpler gelecekse ne anlamı kalıyor.

Gökhan gitti Mert Müldür geldi diyelim.GG yaşı itibariyle olmasa da Mertten çok daha iyi bir oyuncu

Ozan gitti Dorukhan geldi.Ben Ozanı beğenmiyorum ama Dorukhandan daha iyi

Bu oyuncuların yerini yabancılarla doldurmak zorundayız.İyi takımların kadroda düşünmediği bir şekilde problem yaşayıp boşa çıkan bir sürü oyuncu var Avrupada Türk oyunculardan fersah fersah kaliteli

Türk futbolu alınmaya çalışırsa kulüp organize bir şekilde tepki koymalıyız.Cengiz Ünder harici gelip bize birşey katacak yerli oyuncu yok piyasada

Boş beleş yerli oyuncu alıp kadroyu şişirecek Emre

Alex olsaydı en azından Brezilya pazarından kaliteli yabancıları ikna edebilirdik

• umarim bu sefer 60 yaş üstü az çok taktik bilen hoca getirirler

• Başarısızlığın ödüllendirildiği bir yerde başarının gelmesi imkansızdır. Eğer biz büyük bir kulüp isek, başarısız olanı gönderebiliyor olmamız gerek.

• Hakeden kazandı.

• Aykut çöpünü göndermeseydik iyiydi galiba.

• 
Sayfa: önceki 56985699570057015702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.