Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.210.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56975698569957005701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi ciddi avucunuza kadar gelmisti sampiyonluk. ama sizin sivasa puan kaybetmeniz bizim karagumruge yenilmemizden bir tik daha olasiydi. suprizlerle dolu bir final oldu.altay, sangare, irfan, pelkas, szalai gibi cok onemli oyuncular kazandiniz bu oyuncular iskeleti olusturur. forvetleriniz iyi olsa farkli bir hikaye olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç çok iyi bir Fenerbahçe'li olabilir. Çok iyi bir beyfendi de olabilir. Ama burası premier lig değil. Öyle beyfendilikle olmuyor o işler. Ali Koç bugüne kadar rakip takımların yaptığı çirkefliği, çıkışmaları yapsaydı en basiti Sivas maçında Cisse'ye yapılan harekete penaltı çıkardı, dk 60 uzatmalarla nerdeyse 40 dk daha var ve ümitleneceksin. Bence bu sezonun özeti budur. Hakkını aramayan bir Fenerbahçe yönetimi ve bir kez daha giden şampiyonluk. Bu kadar basit bana göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barissch -- 16 Mayıs 2021; 6:0:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Külüptekilere öncelikle buranın Fenerbahçe olduğu bilinci aşılanması lazım. Onu anlayabilseler hiçbiri böyle rahat olmazdı. Pandemi olmasaydı Saraçoğlu nun önünde ciddi protestolar olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan transferler yaptılar sonuç bu

• barissch kullanıcısına yanıt
    Önce takıma bi hoca alsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Saçma sapan transferler yaptılar sonuç bu

Daha bitmedi, sezon sonu Emre'nin gol makinesi diye getirdiği çamaşır makinesi Samatta'ya, sezon sonu 6 milyon euro bonservis vericez  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Baba kullanıcısına yanıt
    Eheuehheheheheh

• ulan irfana laf atyorduk takimi irfan taşiyomuş

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    Şu golle şampiyonluk gelse delirirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Daum

Alıntıları Göster
    Doğum günün kutlu olsun nice senelere
  • barissch kullanıcısına yanıt
    Ali koc cok iyiyi gectim biraz fenerbahceliyse hemen bugun cikip ben yapamadim elime yuzume bulastirdim diyerek istifa eder.
    Cok iyi fenerbahcelilik boyle olmaz. Yaptigi hatalari saysak burdan bagdata yol olur.
    Bir kisi veya dernek veya grup da cikip dolu dolu istifa et diyemiyor.
    Hakikaten bitik bir camiayiz. Hizla trabzon olma yolunda ilerliyoruz.
  • Alo ben Emre abin.

• Besiktas yaklasik 400 milyon TL para kazanacak, Galatasaray elenirse yaklasik 100 milyon TL daha gelip 500 milyon TL gelir elde edecek.

• İstifa etmedi mi hala bu ruhsuzlardan birisi. Erkenden yol alında önüzüme bakalım Fenerbahçe sahipsiz değildir.

• Kadıköyde çok maç verdik bir tane maç bırakmasan şuan açık ara şampiyonduk

• Seçimlere 13 gün kalmış hala aday yok. Zor durumda bu kulübü yalnız bırakıyorsanız çekin gidin. İyi günde Kadıköy esnafı bile aday oluyor. Ayrıca seneye bu evlatçılık, abicilik taslayan zatlar gitmedikçe başarı falan beklemeyin. Neymiş Ali Koç cebinden 150 milyon euro vermiş. Al beşiktaş şampiyon oldu kasasına 60 milyon euroyu koydu bile. Daha Şampiyonlar liginden ayakbastı parası da alacaklar. Başkanları doğru düzgün para bile harcamadı.
  • nasıl aday olacak bu adam hangi başarıyı gösterip aday olacak başarı diye kırıntı yok ortada futbolu bitirdi basketi bitirdi kulübü batırdı

• 
Sayfa: önceki 56975698569957005701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.