Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
217
Favori
3.817.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

JJ buna onay vermiş midir hocam? Ortalıkta çok bilgi kirliliği var sanki :) İsmail hoca olsa 100% Abdulkerim ile anlaşıp Atilla'yı satılır derim ama JJ gelecek ise yerli transferleri zor gibi şuan.

• JJ gerçekten gelirse gidecek ve kalacak oyuncularda büyük sürprizler olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Eski foto diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya Jesus ya da Arap İsmail olacakmış

haftaya hoca açıklanacakmış

iyi tarafından düşünün geçen seneki gibi son haftada hoca bulmayacağız

sezon hazırlıklarına hoca ile başlayacağız ve transferler için hocadan görüş alınacak  

• Son maçlarda oynaması vitrin açısından iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim 1 sezon daha oynayacakmış dünya kupasında parlatılıp bir sezon sonra satılacak

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Valla hocam bu yerli olayı Jesus'un istemesi ile ilgili bir durum değil ki. Yabancı sınırı olduğundan dolayı hem as kadroyu hem de yedek kadroyu iyi yerli oyuncularla desteklemek lazım. Tabii oyuncuyu Jesus'un ekibi inceler ve analiz eder. Yoksa bu ekibin bilgisi dışında transfer yapılmaz diye düşünüyorum.

Tek sezonluk topçu ama takasla elden Novak, Lemos vs çıkarabiliyorsak mantıklı olabilir. Rakamın 3 milyon olduğunu da sanmıyorum. Yağız dün Eren Elmalı için daha önce 5 milyon isteyen Kasımpaşa’nın rakamı 7 milyona çıkardığını söylüyordu Avrupa’dan da talipleri olduğu için. Bu sene bu rakamlarla yerli transfer de zor.

Beşiktaşa gidecek büyük ihtimalle, 3lünün sol stoperi olacaktır. Onlar bizden daha çok isteyecek almayı, inşallah akıllanmıştır ali koç ve fiyat yükseltmek için araya girer yükseltebildiği kadar yükseltsin. 4 senedir yok beşiktaşa ayıp olmasın diye aboubakara teklif yapmadık yok şuna ayıp olmasın fiyat yükselmesin diye teklif yapmadık diye diye herkesin şampiyonluğunu gördü 4 senede.

• Bu arada ali koç cidden ahmet çakarı seviyor bu belli

• Yeni sezon fakirin ekmeği.

O sene bu senedir umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni sezon, yeni konu. Hayırlı olsun inşallah güzel ve kansersiz bir sezon olur.

Rastgele..

• Geçen sene Mesut Özil gelir gelmez yazdığım bir yorum vardı beni linç etmişlerdi, mesut oynarsa şampiyon olamayız diye. Noldu peki, Mesut kadro dışı kaldı ve takım uçuşa geçti. Sırf bir oyuncu yüzünden 20 kere taktik değiştirildi sisteme uysun diye. Yazın inşallah Mesut çöpünden kurtuluruz.

Teknik direktör konusunda da erkenden karar verilsin de kim olursa olsun, transferleri hoca yapsın, toplama kadro olmasın. Ben ismail hoca kalsın isterim ama ilk 5 maç bile kötü sonuç alınsa istifa sesleri yükselir bir anda moral düşer, 10. hafta gibi istifa eder sonra bomboş başka bir hoca gelir bu sezonun benzeri olur. Gaz almak için portekiz ve brezilya gibi leş liglerde başarılı olmuş balon jj gelebilir.

• Başkanın Beyaz Tv tercihini önce yadırgamıştım ancak belli bir hesap ve plan çerçevesinde programa katılmış. ROK denen varlığı hedef almış gibi bir intiba oluşmuş ancak işin iç yüzü bambaşka. ROK ve o zihniyeti temsil eden herkese söyledi o lafları.
    Kulüpler birliği başkanı olma isteğini de çok yerinde buldum. Meydanı artık artık boş bırakmayacağım her yerde varım mesajıydı bu.
    Son olarak Jorge Jesus'u da resmen olmasada açıkladı. JJ takımı 2.5 aydır takip edip rapor veriyor ve bunları anlaşmadan yapacak. Hiç JJ ye göre işler değil bunlar. Ismail Kartal ismini henüz resmi imza atılmadığı için söyledi, JJ ile Ismail hocayı aynı kefeye koymaz. Zaten satır aralarından 3 kulvarda mücadele etmekle bitmiş sezon aynı değil gibi birşey dedi. Programdakiler JJ derken kimseyi bozmadı ya da susturmadı. Bu arada avaz avaz bağıran sahte kabadayılar dün programda gık diyemediler başkanın yanında. Çok şükür iki gözümün çiçeği Fenerbahçem sonunda aradığı hocayı buldu. Başkana güvenmek için hiçbir neden yok eskiye bakarsak ancak şunu da kabul etmek gerekirki başkan bu sene başka bir moda geçti, arkasinda durmak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 24 Mayıs 2022; 14:40:23 >

• Takım on numara dolu biliyorum ama alıp başka bir kulübe kiralasak olabilir aslında.

Yağız Sabuncuoğlutwitter
    “Vefa Temel, Bursaspor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.”
    https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1529058355259506688?t=LtJ2AV-ngm_cups2eth5zQ&s=19

• Avrupa liginde sezonun en güzel golleri yayınlanmış, ilk sırada mergim var  

Twitter-এ UEFA Europa Leaguetwitter
    “Mergim Berisha's acrobatic effort for Fenerbahçe has been voted Goal of the Tournament! ⚽️🤩 @Heineken | #UELGOTT | #UEL”
    https://twitter.com/EuropaLeague/status/1529045729582673921
  • BU SENE ŞAMPİYON OLMAK ISTEYENLER BENI ARTI MANYAĞI YAPSIN.

• kalavar kullanıcısına yanıt

Kaynanasına yalı alan adam da gitsin ama dimi

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Avrupa ligi finalleri de var 2 kere. Flamengo da güney Amerika şampiyonluğunda var.

Portekiz ligi leş ise burasına ne denir bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.