Öyle bi ihtimal yok, dünkü yayında da konusu geçti. |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (6. sayfa)
-
-
izlemedim. yandaş medya alerji yapıyor bende.
üzüldüm o vakit. Jorge ülkeyi, takımı tanıyacak, ligi analiz edecek, oyuncuları tanıyacak falan derken, sezon arası olur gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail kartal yardımcı olsun sonra oyuncular ismail hocayı getirmek için jorge jesusun ayağını kaydırsın. Hayır arkadaşlar bu tarz romantik tavırlara artık yer yok. Yeterince hata yaptık artık hata yapma lüksümüz yok
-
Başkan dün akşam Suarez’i yalanladı, Sörloth’un da çok pahalı olduğunu söyledi. Sorması ayıp kaç paraya forvet alıp seneye şampiyon olmayı düşünüyor bu adam acaba
İlla Sörloth gelsin demiyorum ama Sörloth ayarında forveti getirmek için senelik en az 3-4 milyon euroyu gözden çıkartmak gerekiyor. Ulan şaka maka Samatta’yı izleyeceğiz sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya bu ligi tanıyacak mevzusu artık sıkmadı mı arkadaşım sanki premier lig
Rezil bir lig iyi bir hoca direkt kendini belli ediyor bu rezil ligte zaten
Saçmalamayın artık bırakın şu ezbere lafları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
del bosque rezil bir hocaydı. futbol f'sinden anlamıyordu sanırım. sen de haklısın.
Yeni konu hayırlı olsun. İnşlh sezon sonu şampiyonlukla taçlanır konu başlığı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne kadar abartılıyor ligi tanıma mevzusu. Adamın kadrosu hazırsa çıkar oynar topunu ve büyük ihtimalle maçlarını kazanır.
Ligi tanımıyor derken neyini tanıyacak teknik direktör? Küçük takımlar büyük takımlara karşı kapanır ve kontra atak futbolu oynar mevzusu mu?
Zaten bu sene lig erken başlayacak ve ilk yarı erken bitecek, kara kışa falan kalmayacağız. İklimsel büyük problemler yaşanmayacak, mevzu sıcaklık ise adam zaten sıcak memleketten gelecek.
Konu rakip analizi ise 6-7 tane yardımcısı ile gelecek. Yardımcıları rakiplerinin analizini yapmayacağını düşünmüyoruz herhalde.
Yukarıda bahsettiğim konuları zaten kulüp içerisinden bir ekip bile yazılı döküman ile verebilir yani.
Hoca erkenden gelip takımı kurarsa, istenilen oyuncular alınırsa diğerleri çok basit bahaneler.
Adamın geldiği lig bizim lige çok benziyor, Benfica ve Porta ülkemizin Fenerbahçe ve Galatasaray'ı sayılır. Lisbon ise Beşiktaş'ı.
Bu adam hem Benfica'da hem Lisbon'da hocalık yapmış birisi. Baskı nedir, küçük takımlara karşı nasıl oynanır gayet iyi biliyordur.
-
kısaca, bazıları her akşam tvlerden saldıracak, kötü sonuçta taraftar bağırtılacak, deplasmanda belki otobüse şişe vb. atılacak falan feşman. adam hayatında görmediği şeylerle karşılaşacak. hele daha önce ülkemizden hiç bir tanıdığı olmadıysa, kültür şokunu alasını yaşayacak. daha çoook şeyler var yazacak ..
Jesus Arabistan'da takım çalıştırdı İstanbul ona New York gibi gelecektir. kültür şoku yaşamaz
yaşadığı takıldığı yerlerde Paki,Suri,Afgan görmez
boş bir adam değil disiplinde abartmasın takımda otorite kursun oyuncular ile arasını bozmasın Vitor gibi
yoksa kimseye gerek kalmaz oyuncular ayağını kaydırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 24 Mayıs 2022; 18:20:19 > -
yeni sezon şimdiden hayırlı uğurlu olsun herkese
-
Başkan her zamanki akşam pazarını bekleyecek son gün pakete Berisha,Meyer sarılacak
söylemleri o yönde
hapı yuttuk
-
Jesus bahsettiğin konuların çok daha büyüklerini yaşadı hocam. Taraftarlar kulübü basmıştı, bir güzel dayak yemişlerdi taraftardan :)
Brezilya'da ilk yenilgisi sonrası taraftar tepkileri olmuştu. Bizim taraftara benzemez Latin Amerika taraftarları :)
Kültür bakımından ise adam çölde çalıştı.
Linkini koyayım hocam.
fanatikSporting Lizbon taraftarı, tesisleri basıp futbolculara saldırdı!https://www.fanatik.com.tr/sporting-lizbon-taraftari-tesisleri-basip-futbolculara-saldirdi-1371385
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 24 Mayıs 2022; 18:28:17 > -
1999-2000 sezonu giyilen beyaz kollu formamızı günümüze uyarladım.
-
Ya ne alakası var bunun ya
Zico takım çalıştırmamıştı düzgün buraya geldiğinde ne oldu ?
Bu ligte Apo denen vasıfsız şampiyon olduysa herkes olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ona verilen "katkı" bana verilse, ben bile şampiyon yapardım. o bir ölçü değil . (apo dediğinizden söz ediyorum)
lig basit, şampiyonluk zor değil eyvallah. ama gelen yabancı insanı "şakk" diye böyle acayip bir ortama sokmak sıkıntılı diyorum. herkes hemen adapte olamaz.
Arkadaşlar şu forma konusuna da bi el atsanız. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama sosyal medyada öne çıkarsanız? Taraftarlara bir tasarım yarışması filan açsalar çok güzel işler çıkacak halbuki. Uzun zamandır satın alınabilecek bir forma çıkmadı. Hele bu seneki Fenerbahçe forması mı Avis reklamı mı belli değil.
Rakiplerin her şeyden önce çekinecekleri bir forma yapmak çok mu zor?
Birde logomuzda kırmızı var, bayrağımızda da var, ben kırmızı bir forma da görmek isterim.
-
Yalnız böyle demen Zico'ya biraz haksızlık oluyor.
-
Gs da rengi diye bizim taraftar tepki verir diye çekinir yönetimler. Şimdi Bjk da kırmızı forma kullanıyor taraftarı tepki göstermiyor diyeceksin ama bizim Gs ile aramızdaki rekabet farklı o sebeple bu işler o kadar kolay değil.
-
başkan yine net forvete 10 harcamak yerine çer çöp 3 5 kişiye 10 harcıyıp sezonu leş edecek gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X