Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
216
Favori
3.821.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jesus gelirse kandıramaz jesusu 2-3 milyonluk çöplerle

• jesus aldırır onları rahat ol, ffp sorunu da yok dedi ama bence de bütçenin çoğu santrafor ve golcü kanata ayrılmalı. diğer bölgelerde as oyuncuya net ihtiyaç bile yok aslında.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Kim gitmezse net 8 bir net kanat boupendza tarzi delip geçen bir kanat forvet ve bir forvete iş biter. Jorge'de 2-3 scout transferi yapsa kafi.

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

HEMDE DEFOLSUN GİTSİN

ADINI BİLE ANMAK ISTEMEDIGIM KİŞİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
  • Şimdiden hayırlı olsun inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam sen birşey tasarlama artık :)

• Antetokounmpo Fenerbahçe Bekoda diyebilir miyiz

• berden kullanıcısına yanıt

Kırmızı mı :)

hocam sen bızım taraftarın kırmızı gıyenın dıye baslayan sloganını bılmıyosun galiba

• VS. konıusundan buralara mı uğradın hocam? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

Umarım hayırlı bir uçuş olur Fenerbahçe adına :))

• 7ender kullanıcısına yanıt

Ben ara ara spor konularına da yazıyorum eskisi kadar aktif olmasam da :)

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

ligi tanıma mevzusunda kesinlikle haklısınız. montella 3.hafta geldi ve takıma direk etki etti, ilk sezona göre iyi sayılabilecek noktada ligi bitirdiler.

• kalavar kullanıcısına yanıt

Geçen sefer renklerde ve yıldız olayını abarttığım için beğenmedin haklısında bunda ne sorun gördün merak ettim. Bir şeyi beğenmezsin eleştirirsin ama en azından yapıcı eleştiri yaparsın. Seni bu forumda tanıdığımdan beri hiç bir konuda yapıcı eleştiride bulunduğunu nedense görmüyorum.

• Ali Koç başkan iyi saplamış Rasim'e. İçimin yağları eridi

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

1999 forması da güzeldi, 1996 forması da Fenerbahçe tarihindeki en sevdiğim formalardan birisidir.

Fifa 99 da falan Fenerbahçe formasını oluştururken bu beyaz şortlu ve beyaz detaylı formayı yapardım hep.

Güzel olmuş.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

• rasim ozan'ın büyüklüğünü ilan ettiği yayın oldu bana göre. tam bir gazeteci adam

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Ali Koç kendini zor tutuyor. Hükumet, muhalefet demeden herkese sallayacak ama kendini tutuyor.

Şu malum insanların da Fetö konularında kendini haklı çıkarmaya çalışmaları gerçekten komik. 2000-2010 arası birçok muhalif insan Fetullah'ın kötü niyetli olduğunu, devletin her kademesine sızmaya çalıştığını ve sızdığını söylerken, bunlar cemaate yakınlaşıp nemalanmaya çalıştı. Bu bahsettiğim insanlar neredeyse ülkenin 3te1lik bir kısmı. 15 Temmuz sonrasında ise bir anda inkar etmeye başladılar cemaat içerisinde olduklarını. Gazeteciler, ünlüler vs. inkar edemedikleri için hata yaptık, bilemedik diye savunuyorlar kendilerini. Yıllar öncesinden Feto'nun kötü niyetli olduğunu söyleyen insanlar müneccim miydi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koc 11 uçağı malagaya indi ne jesusu

• PERENAL. kullanıcısına yanıt

rasimin cevap veremeyince rte diye bağırıp kendini kurtarmaya çalıştığını izlediğimiz bir yayın oldu. o bağırdığı sırada ali koçun 'sıkıntılımı lan bu' efsaneydi.

• Programı izleyemeyenler için özet;

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.