Jorge jesus zaten bence daha mobil bir forvet isteyecek Brezilyalı gabigol gibi. Hedef adamdan ziyade daha kısa boylu, pırpır, adam geçen ve teknik latin amerikalı bir 9 numara getirecek bence. Bizim rossinin daha bitirici ve fiziklisi gibi düşünün |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (9. sayfa)
-
-
Diego rossi jjorge jesus'un elinde insigne'ye dönüşür, onu da not edelim buraya. Zaten gelirse asla göndermez rossiyi.
-
Pivot santrafor dışında tutmuyor bizim ligde sanki.
-
-
-
Jesus'un kalması yönünde rapor verdiği oyuncu listesi; Altay, Osayi, Ferdi, Mert Hakan, İrfan, Crespo, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Arda, Rossi, Zajc.
Jesus'un transfer istediği mevkiler; Stoper, Sol bek, Orta saha(8 numara) Kanat Forvet, Santrafor.
Orta saha için adaylar; Fernando, Sabitzer, De la Cruz, Marcos Antonio.
Santrafor için adaylar; Seferovic, Sörloth, Dzyuba, Suarez.
Berisha, Valencia, Novak, Nazım Sangare, Tisserand ve Gustavo için teklifler var. Ozan sözleşmesini feshetmek istiyor. Mesut Özil ile devam edilmeyecek. Sosa takımdan ayrıldı.
2 santrafor gelebilir.
sağlam bir arkadaştan aldım güvenilir
-
Bro o forvetleri bizde bulurduk JJ den farklı aksiyolar bekliyorum ben
-
lig bittiği gün td açıklanması lazımdı ama yok her zamanki gibi geç karar alınıyor. Tamam %99 JJ ama bunu resmi bir şekilde şuan çoktan açıklamaları gerekiyordu.
-
Real Sosiedaddan hatırlarım 2013-2014 sezonu. Real Sosiedad o iki sene çok iyiydi. Xabi Prieto İllaremendi carlos vela griezman inigo martinez falan. Seferoviç sevmezdim pek top mop dağıtıyıordu en fazla. Muriqu bundan çok daha iyi. Sonra zaten portekize mi bundesligaya mı bir yerlere gitti.
Bu adam gelirse gol mol atamayız. Bize golcü forvte lazım
-
1 Haziran sonrası sert eleştiri yaparız JJ ile Benfica ilişkisi 1 Haziran da bitiyor onunla alakalı olabilir bir ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vitor hocam yeter artık bu kadar yön verdiğin...
Focus Transfer Haber auf Twittertwitter“🌟 Vitor Pereira'nın sızan listesindeki Bruno Paz'ı transfer eden Konyaspor, listedeki bir diğer isim olan Diogo Pinto'yu transfer etmek istiyor. Portekizli orta saha 29 maçta 13 gol attı.”https://twitter.com/focustransfer1/status/1529153219301199872?t=3rxfULE5jhPth2EXOCEIbA&s=19
Arkadaşını terket hocam kimse seninle alay ediyor olabilir. Hangi aptal kulüp Nazım'i ister? Adam ilk yarıyı kapattı.
Şu santrafor listesini görünce direkt Twitter da çıkan haberlerden yapmış listeyi.
İyi ki dün başkan çıktı hoca 12-13 kişilik liste verdi dedi. Sanki listeyi millete vermiş gibi her şeyi bilen insanlar türemiş
Dostum su adamlarin bogure bogure bagirarak kendini hakli gosterme cabasina kanmayin.
Gecmisimle hesaplasmaya hazirim ne demek. karisi da kendi de malum olaydan sonra birisi kendilerini elestirince hesaplasmaya hazirim diye avaz avaz bagirip uste cikiyor, biliyor ki ustune gidecek kimse yok devletten.
Yalan haber yaptiklarini , hukumet cikarlari icin hedef gosterdiklerini soyluyorlar hatta bu islerin orkestra sefi olduklarini soyluyorlar.
Hesaplasma yeni hukumet gelince olacak.
Hayatindan seneler giden is adamlari , balyozda tutuklu kalan , hapisanede olen askerler, bunlarin hesabini hukumet degisince , yalan dolan propaganda yapan adamlari iceri sorguya alinca gorecegiz, nasil hesaplasiyor gecmisiyle.
-
Bu kadar belli etmeyin ayıp artık :D
-
Seferovic'in kariyerinde doğru düzgün verimli oynadığı 1,5 sezonu falan var. Euro 2016 kazmalıkları hala aklımda. Şu adama bi de 5-6 milyon bonservis verileceği konuşuluyor yazık günah valla.
-
Seferovic uydurmadır, geçen sene de 50 tane oyuncuyla adımız çıktı, en son kimsenin bilmediği oyuncular geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maximum seviye bu :D . Nwakayeme diyorlar misal çünkü kapasiteleri bu kadar.. bıkmadılar başka takımın eskisi futbolculardan tek bilgileri bu. seferovic iyi forvet ama sürekli sakat. Ama buna karşı aboubakar demen saçma ya
-
Weghorst + Gabigol + Pavon yapıp hücum hattı bölgesini tamamlarım Parayı gömeceksek bu hücum hattına gömmeliyiz Weghorst + Gabigol'e toplam 20 mil. € bonservis gider. Pavon bedelsiz zaten. Kalan 10 mil. €'ya iki bek bölgesi ve stopere takviye yaparım. Stoper işini de bedelsiz çözebiliriz. Bize uygun iyi oyuncular boşa çıkıyor.
Abubakar Seferovic'ten çok daha iyi forvet hocam, ikiside sakatlık yönünden sıkıntılı.
Benim gönlüm Weghorst'tan yana, Euro 2020'den beri dikkatimi çekmişti sonra ara ara takip ettim tam bizlik oyuncu diye.
Para verip oyuncu alacaksam gidip Weghorst'u alırım şahsen, diğer adı geçen oyuncular arasında ise Abubakar'ı alırdım bedavaya.
Hem bonservis ödenmez hem de kalite olarak Seferovic'ten iyi.
Sörloth mu Seferovic'mi dersen cevabım Sorltoh olur.
Seferovic dediğimiz adamın ne başarısı var ki? Hem 30 yaşında heö bonservis vereceğiz hem sakat hem de İspanya ve Almanya'da kötü performans vermiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X