< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba.
Ben yaptıgın tasarımları begenmedim ve bunu dile getırdım
Yapıcı elestırı yapacak kadar anlamam bu ıslerden
ben herkes gibi herseye olumlu toz pembe bakmam .
iyi aksamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel iyilik, umut mesajları falan geliyor. Halbuki birkaç hafta içinde hoca veya oyuncular üzerinden ikiye ayrılıp sayfalar dolusu tartışacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kaçınılmaz hocam. Gelen hoca çöp olacak, ali koç başkan başka takım şampiyon denecek ohoooo daha neler neler :))))
-
Bu arada Andre Franco ile görüşmelere başlamışız çok yetenekli topçu harbi ama Arda Güler de güme gitmez umarım
Ayrıca seferovic kesin olarak santraforumuz olacakmış jesus istemiş
Sakatlık sıkıntısı var gibi gözüküyor ama olmasa gelmez zaten
Bu adam sağlıklı olursa ligi sonunda sallar Portekiz'in içinden geçmişti
Haydi bakalım hayırlı olsun konu
-
rasim ozan söylediklerinin hiçbirinde haksız değildi. geçmişimle hesaplaşmaya hazırım dedi ve ben her zaman recep tayyip erdoğan'ın yanındaydım diye bas bas bağırdı. bunlar zaten doğruydu. adam doğrusunu ve yanlışını kabul ediyor. esas ali koç ne türkçe olimpiyatları'nın ne de mustafa koç'un açıklamalarının bir karşılığını verebildi. ayrıca istanbul burjuvazisinin fetö'yü ve onun entelektüel paşalarını desteklediği gerçeği tv'de ilk kez dillendirildi. bir türk vatandaşı olarak bu çok hoşuma gitti. siz doğruların yanlış ağızlardan çıkmasını hazmedemiyorsunuz. hepsi o
Beğenmemek farklı bir şey sen tasarım yapma demek başka bir şey. Güzel olmamış beğenmedim der geçersin. Sen tasarım yapma dediğin zaman bu bambaşka bir anlama geliyor bilgin olsun.
-
Rakip takım 6 milyona 23 yaşındaki gedson fernandezi alıyor benficadan, geçen sezon ligde sakatlıklardan dolayı 10 maça çıkmış 30 yaşındaki adamı bonservisle alırlarsa bence başarısız bir transfer olur. Kiralayıp verim alma durumuna göre seneye 1-2 milyon bandına kapatılabilir. Benfica bir santrafor transfer etti geçenlerde, elinde de 6 tane falan santrafor var şu anda elden çıkarmak istiyorlardır zaten bunların birçoğunu.
-
istanbul burjuvasından kasıt nedir ? akp ve rokun siyasi bi kimliği olduğunu, koç ailesinin ticaret ile uğraştığını düşündün mü hiç. türkçe olimpiyatlarına hangi firmalar sponsor olmuş ? fetöyü kimler yüceltti yükseltti bunlar neden ceza almadı ? neden ceza almaları için bir yorum yapmıyorsun ? miden bunu kaldırıyorsa sıkıntı yok bizim için. rasimin vereceği cevabı kalmadığında rte çığlıklarını sakın unutma.
-
Yaff hehe .. Bide haklıymış aklı gelgeç seni.. Sen unuttun o yolun yolcusu olduğun için.
Biz unutmadıkcMehmet Baransu ile birlikte ortalığı velvereyi verenleri. Bir sürü insanın hayatı karardı.
Bide çıkmışın haklı vs saçma sapan yorum yapıyorsun.
-
Seferoviçi getirebilirlerse şaşırırım. İlk kez düzgün bir forvet izleriz. Bu adam gereksiz yere abartılan sorlot gibi amatörleri ayağında top diye oynar.
Teknik var. Korkunç derecede isabetli ve darbeli bir kafa vuruşu var, ki bizim oynadığımız oyun için şart. Bitiricilik ve pozisyon alma var. Adam da geçebiliyor. 30+ golü var gelirse ve sakatlanmazsa.
-
Seferovic deniyor da benim aklıma Barca deplasmanındaki son dakika boş kaleyi ıska geçişi geliyor. Slimani gibi olmaz umarım.
Rok gibi adam da savunulmaz
Muhalefet olacağım diye ne yapacağını şaşırdı taraftar :)
-
Bizim taraftarın beyni kilitlendiği için 2 isim ezberler kalan 2 milyon ismi hayırrrrğğğ diye görmezden gelir. Sörloth ve aboubakarı ezberlediler misal asla seferovic ismini göremezler. Ama asıl mesele şu. adam sürekli sakat yahu ?
-
en son izlediğim turnuvada, sefer efendi auta top atmaktan yorulduğu için, yerine giren gavranovic (gayserili evet ) tak tak gol atıyordu. yine bir felakete sürükleniyoruz. bunun gol atan modeli gayseri'de . durumu belli.
Bu takım cumhuriyetin takımıdır aga
Kem küm etmeyin bulaşık yorumlar yapmayın yukarda
Bu takımın efsane yerli kaptanları umit ozat gibileri atatürkün çocuğu olmustur hep
Ha ümit özatın kendinin de roportajı var. Fenerbahceye de gsde olan sıkıntılı seyleri getirmeye calısmıslar. Umit ozat tokatlamış bunu teklif edeni (tam hatırlamıyorum kim)
Aziz yıldırım başlı başına parantez acmak gerekir. Cok büyük karakter cok... Bu isi öngören 2 kişi oldu. Bi rahmetli kamer genç bi de aziz başkan... Basınızda su an carıklı sacma sapan amerikan mikrobu, kuklası tipler yoksa aziz baskan ve gibileri sayesinde (büyük oranda)..
-
İki isim değil üç isim ezberlemişler demek ki :) Seferovic nedir hocam? Abubakar ondan daha iyi topçu, eğer sakatlık riskini göze alacaksak Abubakar'ı alırım.
Ayağına top bekleyen forvetlerden gına geldii ayrıca Seferovic'te Sörloth gibi İspanya ve Almanya'da yokları oynadı. Sörloth'un Almanya ve İspanya kariyeri Seferovic'ten daha iyi olabilir o derece yani :)
-
Seferovic Benfica'daki 2. sezonuna kadar eşeğin tekiydi. Bu sezondaysa full sakat. 30 yaşında adamın 5 golü geçtiği ya 2 ya 3 sezon var totalde. Mert Hakan'ın maç başına daha çok golü var, abartmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X