< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (10. sayfa)
-
-
Helal olsun mert hakan arkandayız. Dibine kadar haklı söylediklerinde. Berkan kutlu denen sadece koşan vasıfsız 1 senedir banko 11 oynuyor milli takımda. Allahtan yüzleri kızardı da futbolla benim rahmetli ninem kadar alakası olan taylanı kadro dışı bıraktılar. Azıcık yetenek emaresi olsa o da banko 11 oyuncusu olurdu.
Ne lobiymiş arkadaş ya. Kimlerden öğrendiniz siz bunları? Cevap belli gerçi ama neyse...
-
3-4 yıl sonra Alex, Emre ve Volkan gibi üç potansiyel teknik direktör adayı olacak. Bizim açımızdan olumlu bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Weghorst ---> 10M desek
Gabigol ---> Ortalama 15M bitse
Denayer --> Bedava
De La Cruz --> 6-8M
Eren --> 2M + Novak
Yıllara yayarak ödesinler, bonservisi elinde olanlardan gerisi halledilebilir.
Satılacaklar
Atilla --> 10-12M
Rossi --> 10M
Berisha --> 5-6M
Pelkas --> 4-5M
Ozan --> 2-3M
4-1-3-2 formatında rahat oynanır. Valencia satılmayacak tabi bu formatta. Weghorst (Serdar), Gabigol (Valencia) forvet hattı :)
Var bir hayalimiz :)
Böyle olunca kadro değeri ligin çok üstünde oluyor :) 150M civarına yaklaşmış oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 25 Mayıs 2022; 9:47:12 > -
Milli takımda çok az defansif orta saha var, berkan'la karşılaştırmak yanlış bence ama alınan oyunculara baktım, 1 mevki için 5 tane santrafor çağırmışlar. birinin yerine mhy çok daha efektif olabilirdi sonradan da oyuna girse bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 25 Mayıs 2022; 9:55:28 > -
tolga ciğerci boşa çıkmış. crespo'ya beleş yerli yedek süper olmaz mı? biz almazsak gs, bjk, ts çökecek bence.
-
Kesinlikle alınmalı
Zaten rogon menajerliğine bağlı birde oyunculuğa tekrar dönmesinde çok yararımız dokundu istenirse gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 25 Mayıs 2022; 10:11:34 >
Bizde eski futbolcular teknik kadro kısmında devam etmek istiyor nedense, yönetim kanadına da eski futbolcuların girmesi oralarda başarılı yapılar oluşturmak için kritik nokta, futboldan anlamayan yönetimler yüzünden borç batağında takımlarımız. Oliver kahn,nedved,maldini,zanetti takımlarının eski kaptanları şimdilerde takımlarında yönetim kanadında görev alıyor, aklıma ilk gelenler bunlar.
-
Bence çok para harcamaya gerek yok, iyi olur da mimli adam. Gelip vasat sevici der birazdan birkaç kişi.
Tolga ciğercide durum nedir bilmiyorum da adam zaten irfanın transferinde deniz türüçle beraber takas olarak kullanılmadı mı ? Sözleşmesi bittiyse gelsin hemen geri.
Edit: Şimdi baktım adam orada zaten banko oynuyormuş her maç, emre bırakmaz adam da oynamak istiyorsa kalır sözleşmesini yenilerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 25 Mayıs 2022; 10:22:10 > -
Tolga Cigerci, Emre ile Ersun'un ilk 2 - 3 maçında çok iyi maç çıkardılar ama bizim çakma yıldız seven arkadaşlar bunun yerine takozu tercih etti, geri pas yan pas reis milyonları cukkalıyor, Crespo gibi neredeyse beleşe oynayan adamdan sonra taraftar biraz neyin nd olduğunu gördü çok şükür.
Crespo'ya yedek, masrafsız bir Tolga çok iyi olur.
Yedek olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başakşehir'de iyi oynamaya başladı diye bizdeki dönemlerini unutuyorsunuz o kadar iyi oynasaydı bir şekilde sözleşme kapardı merak etmeyin az küfretmediniz adama. Bizden giden her oyuncuyu övüyoruz bu artık bir klasik o yüzden bizdeyken savunmadınız adamı demek yanlış olur. İyi oynayanı taraftar zaten sahipleniyor.
Şu anda gelecek olsa kimse hayır demez Tolga Ciğerci'ye Crespo'nun yedeği olarak çünkü Emre ile performansı yükseldi. Ama orada baskı yokken ve 11 oynarken bizde yedek olmaya gelmek istemeyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 25 Mayıs 2022; 11:5:59 > -
Tolga yerine Doğucan Haspolat'ı tercih ederim. Çok iyi önlibero, modern 6 numara.
Bonservis bedeli olacaktır tabi ki ama Ozan ile takası değerlendirilebilir belki.
-
Ersun adamı kanata hapsederse tabi oynayamaz. Başakşehirin yükselmesine en önemli oyunculardan bu sezon 30 maçın üstüne çıkmış .
Gustavoyu paketleyebilirsek net alınmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 25 Mayıs 2022; 11:15:35 >
Tolga Ciğerci çapa 6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni konu hayırlı olsun dostlar. artık hakedenin önünün kesilmediği, haksızlığa uğramadığı adil bir lig izler ve bu önemli senede mutlu sona ulaşırız diye ümit ediyorum.
-
Tolgay Arslan da Udinese’de döktürüyormuş. Dürümcü+ Ciğerci paketi yapalım.
Sonra sezonun yarısını sakat geçirir daha iyi sözleşme için sakat ayağı yapar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X