PAOK altyapısından çıkmış orada kaptanlık yapmış bir adam Olimpiakos'da forma giymez çok acayip bir durum olmadıkça, sallamasyon haber. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 25 Mayıs 2022; 13:10:57 > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (12. sayfa)

-
-
-
Uruguay milli takımına girmiş gol asist yapan oyuncuyu beğenmiyoruz şaşılacak iş gerçekten. Kolay mı kardeşim hücum oyuncusu bulmak Trabzon nkayemeyi şansa buldu nereden nasıl geldiğine bakın var mı başka oyumcu bu ligte. Kerem ne yaptı Larin ne yapıyor Trezeguet, Ghezal ne yaptı
Bizim ligimizde gizli Sterlin, Salah varda ben mi göremiyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 25 Mayıs 2022; 13:26:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rossinin gelişimi güzel de fiziksel dezavantajından dolayı özellikle set oyununda kaybolabiliyor. İşin kötü yanı faul de alamıyor ezildiği zamanlarda. Mükemmel bir hamle oyuncusu olabilir ama bence özellikle ön tarafta daha net oyunculara gitmeliyiz eğer şampiyon olmak istiyorsak.
Klubun adınıda Fenerbahçe kebap klubu yapalım
Kusura bakmayın bu takıma iyi hücum oyuncusu bulmak zor Şans lazım Ben senelerdir takip ediyorum. Kendi kafanızda kurduğunuz oyuncuları tahmin edebiliyorum çok ses getiren transferlerin bile çoğu zaman fos çıktı.
Gerçekler böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 25 Mayıs 2022; 13:25:18 >
Driplingi nasıl hatırlamıyorum ama çok temiz vurmuştu bizim maçta.
İstatistiklerine baktım son 3-4 sene hep 10 dan fazla gol atmış.
Pelkas + 3M olacaksa bence mantıklı olabilir.
Rossi + 2 tane kanat almamız lazım ama, takımda sayısal olarak en eksik olduğumuz yer kanat.
Rossi haricinde safkan kanat oyuncusu yok, bundan dolayı İrfan, Pelkas bazen Valencia orada oynuyor.
İrfancan'da artık orta sahaya geçmeli.
-
Rossi ilk geldiği zamanlar aşırı derecede pasifti. Son haftalarda biraz daha iyi oldu.
Takımda kalırsa seneye daha iyi olacaktır büyük ihtimalle ama üzerine düşülmeli. Fizik olarak Ferdi gibi bir seviye atlamalı, birazda Valencia gibi gözü kara olmalı. Pozisyonlarda çok sakınıyor kendini, aynısı Berisha'da var.
Fizik zaafiyeti yanında ürkek oyuncular, Valencia, Soldado gibi biraz cesaretli olmazsalar istediğimiz seviyeye ulaşamayacaklar.
-
Adam futbol oynamak dışında her şeyi yapıyor.
-
Jesus skorer kanat derken bu adamdan bahsetmiyordur bence
Baba insallah kendi transferlerini yapar
Bu adamın fenerin 7m eurosuna mı ihtiyacı vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 25 Mayıs 2022; 14:20:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amerika ve Güney Amerika'dan gelen oyunculardan ilk sene gelir gelmez bir etki beklenmemesi gerektiğini bizim taraftar pek bilmiyor. İlk defa Avrupa'ya gelen oyuncular ilk seneleri genelde zorlanıyor. Rossi de onun sıkıntısını çekti. Yeni sezon bence daha iyi olacaktır ve geliştirecektir kendisini.
-
Ali Koç yarın Aspor'a çıkacak galiba.
على تويتر Fener Globaltwitter
على تويتر Fener Globalhttps://twitter.com/FenerGlobalOrgg/status/1529152249750069248?cxt=HHwWgIC93dH30bgqAAAA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkan sezon başlamadan yargı moduna girmiş gibi.. yargı dağıtacağım derken, transfer vs. boşlamasın da; biz daha da bilek hakkı ile alın teri ile kazanırız... Yeter ki iyi takım, iyi ekip olsun... Veee tabiii böyle sahip çıkmaya devam etsinler..
2010-2011 sezonunun da başardık... Başaramayacağımız hiçbir şey yok..
KillFortwitter
“🔥 FLAŞ 🔵🟡 Fenerbahçe, Alexander Sörloth'la yıllık 2.6 M €’dan 3 yıllık anlaşma sağladı. 💰 Leipzig'e ise 6 M € + sonraki satıştan %50 pay teklif edildi. (Ajansspor)”https://twitter.com/KillForFener/status/1529423503652536320Geldiği an takımı bırakırım
-
Doğruysa Ali Koç bıraksın takımı gitsin. Jesus'a filan da boşa para vermeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 25 Mayıs 2022; 15:46:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala sörloth aboubakar diye sayıklayan embesil taraftar grubumuz da maçlara gelmese keşke. 1 senelik trabzon artığının g****tünü kaldırıyorlar ne gerek varsa
-
sebep?
-
Umarım doğrudur. 26 Yaşında 1.95 ve kalıplı olmasına rağmen, hızlı ve atik, 2 yıl önce 30 gol atmış adamı alıyorsun. Hem de 6M Euroya. Hatırlatırım geçem yıl bu paraya Samatta gelmişti. Shorlot ve yanına bi tane pır-pır forvete tamamım ben. İyi anlaşma inş doğrudur.
-
Yıllık 2.6 ; normal... Kötü değil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X