Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
216
Favori
3.822.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır komik olan şey şu, adamlar JJ'den Vitor vari scout transferleri bekliyor. hayatında her sene en az 30m harcatmış, görece bilinen adamları transfer etmiş adamdan bekliyorlar bunu.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Komik olan her sene aynı aptallığı yapmak. Ben bu gerizekalılık ile aynı yerde durmak zorunda değilim. Mustafa muhammedi de alalım o zaman ? yaşı da iyi hem.

İnşallah gelir ana avrat sövdüğünüzü görünce kahkaha basıcam

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    görürsün yaprağım bir aya kim haber vermiş, kim vermemiş idrak edersin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Scout transferi yapmasına gerek yok. Bizden zaten 25m -30m istemedi mi adam. Gitsin bu paraya 4 tane adam alsın işte. Verim alacağı 4 adama ister eşit bölüştursun isterse yarısını santrafora versin kalanı ile diğerlerini aldırsin.

İnandığı kişileri aldırsin yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün transfer haberleri yalan bu arada. kimse kolay kolay erişemiyor bu bilgilere bence. sadece sörloth gibi menajerlerin önerdiği oyuncuları öğreniyorlar onlar da pek gelmiyor.

• Trabzonspor’un bu sene şampiyon olmasındaki en büyük etken kadrosunu Haziran ayında bitirip kampa yetiştirmiş olmasıdır.
    Ben şahsen Ali Koç’un 4 senelik görevinde bırak Haziran ayında kadro kurmayı, lig başladığında adam akıllı hocamızın bile olduğunu hatırlamıyorum neredeyse.. Tv de çıkıp ona buna saydırmakla olmuyor bu işler. Jesus ile anlaştıysak bir an evvel çıkıp açıklasınlar, hoca da kimin gidip kimin kalmasını istediyse hemen yerine getirsinler. 4 senedir bir halt yapamadılar, bari Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılında şampiyon olabilmemiz için ellerinden ne geliyorsa yapsınlar. Taraftar boş masal duymak istemiyor başarı ve şampiyonluk istiyor. Biz hariç herkes şampiyon oldu şaka gibi resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

ben JJ'den scout transferi bekleyenlere dedim zaten. jesus; crespo bulamaz, kim min jae bulamaz, attila bulamaz. ama görece kalifiye adamları buraya getirebilir.

yazmışlar ya jesus; seferovic, sörloth, talisca vs bunları getirecekse biz de getirirdik, daha farklı oyuncular bekliyoruz diye, onlara diyorum ben.

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

Bence net değil hatta yine pişman oluruz baska takımda izlersek TR ligi için uygun bir forvet bize gelmezse umarım kimseye gitmez TR den ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• Yagiz Sabuncuoglu yalan soylemiyorsa Novak 1.7, Gustavo 4 milyon euro maas aliyormus. Gustavoyu anlarim katkisi buyuk gecmiste ama Novak denen tipe bu parayi verecek kadar aciz olabilir mi bir takim ya

Emin olun KMJ ve Crespo satilsa takimin senelik maasini anca karsilar, Samatta var daha 2.8 milyon euro, Lemos ve Tisserand da 1.5-2’den asagi almiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 25 Mayıs 2022; 18:14:39 >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Memre Abi etkisi, nerede bonservissiz çöp varsa yüksek maaş vererek doldurdu takıma. Üstüne de Samatta denen futbol özürlüsünu getirdi. Umarım bir daha asla tekrar Fenerbahçe'nin başında görmeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt

Novak doğru olabilir, TS'den yıllık 1,8 milyon euro istiyor haberleri vardı bize gelmeden önce. Emre döneminden kalan ıvır zıvır futbolcular ve Mesut'tan kurtulabilirsek rahat bi 10 milyonluk maaş bütçesi açılır muhtemelen.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

Ağlasanızda kudursanızda Emre'nin bu kulübün geleceğinde olacağı çok belli. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 25 Mayıs 2022; 18:28:7 >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Gitsin önce transfer yapmayı öğrensin, sonra da 5-10 sene yurtdisinda hocalık yapsın. Şu haliyle buraya gelemez.

Ayrıca Da'lar ayrı olacak.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

Transferi tek başına yaptığını sanacak kadar ne yaşadınız gerçekten sorgulamak lazım. Emre işi bitiren adamdı bunu da gayet iyi yaptı. Transferlerde tek sorumlu olduğunu sananlar ya saf ya da Emre haterı başka ihtimal yok. Ama dediğim gibi istediğiniz kadar kudurun Emre bu takıma dönecek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙  Bizim taraftar için her şey kolaydır hocam.

Hoca kimi istiyorsa onu alsınlar yeter, hocanın kendi istediği santraforlar vardır onun haricinde bizimkilerde örnek veriyorum Vedat'ı önersin. Hoca tamam Vedat benim sistemimde iyi iş yapar bunu alabilirsiniz derse gidip Vedat'ı alsınlar. Taraftarın ne dediğinin bir önemi yok.

• Umarim Ali koc bi hata daha yapmaz ismail hocayi tercih ederse onumuzdeki sezon da bitmistir Jusus hocam umarim gelir

• Seferoviç'e de burun kıvırmayın dostlar. A klas bitirici santrafor işte. Vincent Jannsen etkisi yapsa yeter de artar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Bütün takım sorloth a çalışıyordu, her maç en az 25 30 orta ayağına kafasına indiriyordu tüm takım.
    Bizde vedat ortasahaya gelip top alırken sorloth hep ayağına bekliyordu. Bu yüzden diri kalıp son vuruşları iyi yapıyordu..

• Haaaaa ben bir şey hatırladım renktaşlar, 6 Aralık 2021'de 2021/2022 konusunda bir üye ile iddiaya girmiştim.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

@egos1907 Hocam burada mısınız? Anlaşmamızın gereği olan yapmanız gereken bir şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 25 Mayıs 2022; 19:47:53 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.