Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
216
Favori
3.822.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lig eskilerinin peşinde koşmayı bırakın artık ya....

• Vedat Sørloth'un koca sezonda yaptığı istatistiği yarı sezonda yapıp Mallorca'yı kümede tuttu. Takımı da çok seviyor ve hırslı. İlk TS maçında yatacak, kapalı savunma yerine kontra ve duran toplardan gol atmış Sørloth yerine tercih ederim. 2 yıldır set oyunu oynanan ligde, görüyoruz halini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Yine başkasının eskisi ile kumar oynamak aptallıktır. Oynamayacak çünkü

• Bu Jorge Jesusun kendi oyuncu izleme ekibi yok mu? Sörloth Mörloth değil baika birileri bulunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt

İyi forvet neden ki?

• Sörloth'un TS'ye gelişine benzer şekilde EPL veya diğer liglerden getirilebilecek onlarca potansiyelli adam bulunur. Hem maliyet olarak da bütçeyi sarsmaz kiralama+opsiyon şeklinde olunca.

Başkan kafasında Sörloth lige geri gelirse kaldığı yerden devam edecekmiş gibi bi algı oluşturmuş muhtemelen. Sörloth denince gözleri parlıyordu adamın geçen günkü yayında. Belli ki takmış kafayı.

• fenerbahçe’nin yeni santraforu seferovic

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizde de şans yok ki gol kralı Sörloth gelir topa vurmayı unutur sonra niye aldınız TS'li adamı cart curt. Oysa ki adam TS'den koşarak kaçtı telefonlarını bile açmadı  

Aradığımız her özellik var adamda tek sorun bize uyum sağlayabilecek mi inşallah sağlar. Gerçi haber yalan da olabilir hiçbir yer paylaşmamıştı.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bu Sorloth ilk geldiğinde TS'nin eleme maçları mi ne vardı o kadar kazmaydi ki tsliler nereden buld bunu diyorlardı sonradan açıldı nasıl olduysa

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Jesus geldiği takdirde ki geldiğine inanıyorum   Kim gelirse gelsin ya kendisi istemiştir ya da olur bunu alın demiştir, kafalarına göre oyuncu almalarına izin verecek bir hoca olduğunu hiç düşünmüyorum. Kendisini anlatan çoğu yazı ve videoda transfer sürecini yöneten kişi olmak ister diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 25 Mayıs 2022; 17:11:11 >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

Hocam düz yalan haber yav, Pelkas Paok'un efsanelerinden biri, paok ile oly de düşman takımlar biliyorsunuz. Hayır Pelkas zirve formda falan olsa oly alıp belki transfer çalımı gibi düşünülebilir de adam ne yapsın paok'un eski yıldızının çöp halini, taraftara kendini sövdürmekten başka bir işe yaramaz.

Değil Pelkas + 3 ben Pelkas + 6'yı bile kabul edeceklerini sanmıyorum. Hayır bi de daha TD açıklanmadı neye göre transferler yapılıyor, planlanıyor vs onu da anlamadım. JJ gelecekse onun çoktan takip ettiği oyuncular vardır, hiç dürtmemek lazım.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

JJ geldiyse sorloth u istemez. Vitor bile kendi ligimizden caulker i oynatmadı bile. Gitti kendi bulduğu adamları getirdi. JJ sorloth u begenmiyordur bile. Bu kafa eski fener kafası. Tr Ligi'nde zamanında tutmuş oyuncuyu getir masalı bu. JJ nin işi değil bu.

• ramo34 kullanıcısına yanıt

Ali başkan arayıp mı söyledi bunu sana ?

Cengiz denen kamil yazmış Twitter'da

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Sadece 1 sene iyi oynadı. Trabon eskisi. Şişirme bir tip. Garry , sosa , novak vs vs. Başkalarının eskisinin bize fayda sağlamadığı artık net değil mi

• Twitter fenomenleri takipçi ve görüntülenme için sallamaya başladı diyeceğim ama başkanımız Ali Koç sağolsun 3 senedir her konuda adamları haklı çıkarıp, garip kararlar aldı. Bu sefer bari o kadar şov yapmışken Jesus'u getirip adamın istediği transferleri yapar.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Çok severler tanımadıkları kolpacılara prim vermeyi

• 6m'ye çok iyi fiyat ama, Samatta kadar desene yahu

• Gelsin ya oynayamazsa Serdar Dursun var napalım. Trde şu kadar gol atmıştı deyip alacağız yapacak bir şey yok. Elimizde Pereira mı var da bize adam bulsun. Fenerbahçe son 10 yıldır zaten ya milletin avrupa maçında gördüğü topçuları alıyor. Ya da bir şekilde bir yerde isim yapıp değerini katlamış adamları alıyor.

Hatırlarsanız bienvenu bize youngboys elenme macerasının bir hatırasadır. Aykut kocaman ben bu aptal takıma nasıl elendim diyeceğine orda bir çoçuk vardı baya iyiydi deyip çaktı bize ahahah. Bir takım bir takımı hem saha içinde hem saha dışında iki kez eler mi be :D

tamam böyle düşünüyorsun da takımı bırakırım vs komik söylemler yani bunlar.  

sörloth'a gelecek olursak muhakkak 15 golü geçer fakat 2.6m çok para. max alacağı garanti 1.75 skor bonuslarıyla 2-2.25 olması lazım. 2.6 net + bonus enayilik.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.